Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 21 Nisan 2013; 17:33:58 >

• AURON EGREAT R6S 2.6.8.0 ULTRA PACK V10.0 YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_70684720/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70684720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 25 Ocak 2013; 20:52:12 >
  • merhaba link yollarmısınız?
  • Arkadaşlar konu ilgili yorumlarınızıhttp://forum.donanimhaber.com/m_57985294/mpage_49/f_/key_//tm.htm#70756674 burdaki adresten devam edelim.

Bu konudaki yazacağım bilgiler sadece sizlere çıkan yazılım versiyon bilgilendirmesi yapılacaktır.
  • Yoğun istek üzerine auron ekibince alınan karar doğrultusunda yazılım linkleri paylaşılmıştır herkese hayırlı olmasını tememnni ederim.

Kolay gelsin...
  • @MİRALAY

Açık öneri olarak ürün sürümlerinin sonuna sirim tarihini eklesek nasıl olur ?
    hem ne zaman yayınlandığınıda görmüş oluruz.

örneğin

AURON EGREAT/FOREX R6A-R1 3İN1 1.0.5.39 NATİONAL PACK V4.0 FİNAL(16.10.2012)
  • katılıyorum sürüm numarasından insanlar hangisi eski hangisi yeni anlamakta zorlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AURON EGREAT/FOREX R6A-R1 3İN1 1.0.5.39 NATİONAL PACK V4.0 FİNAL
    güncellenmiş, haberim yok.. (Tarih belirtilmesi iyi olur)
    Forex hala duruyor.. 2in1cs_ acryan yazılımı kullanıyordum.. Bu yazılımı da deneyeyim..
    Teşekkürler..
  • TRANCO UNTRABLE PACK SERİSİ

AURON EGREAT R6S 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V1.0 YAZILIMI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! ( BAST CASTLE + AURON ) (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DOSYASI DESTEĞİ YOKTUR) (26.01.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_70684720/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 26 Ocak 2013; 20:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

@MİRALAY

örneğin

Dün yediğim yemeğin adını unuttum hakikaten biz bu yazılımı ne zaman çıkartık r6a olanı hatırlıyorsan ekliyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

@MİRALAY

örneğin

Dün yediğim yemeğin adını unuttum hakikaten biz bu yazılımı ne zaman çıkartık r6a olanı hatırlıyorsan ekliyelim

r6a için yukarıdaki tarih doğru herhalde.çünkü dosyanın yüklenme tarihi o gözüküyor.

• Hiç alakam yok ve anlamam ama
    yazılıma emek vermiş ve buna haklı olarak yazılım yükleme anlaşması sunan
    ekibin bu anlaşmada kullandığı Türkçe içler acısı maalesef. Bazı kelimelerin nasıl yazıldığını bile bilmeden
    umarın bunu mesaja döken başka kişilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Hiç alakam yok ve anlamam ama
    ekibin bu anlaşmada kullandığı Türkçe içler acısı maalesef. Bazı kelimelerin nasıl yazıldığını bile bilmeden

Madem tam anlama yapmadan nasıl yorum yazmışsınız bende bunu anlamaış değilim.

düzgün bir türkçeleştirme yapılmıştır türkçe dosyalarında hata olabilir varsa ss ile burda yayınlayın doğrusunu sizden öğrenelim bizde düzenleyelim

• quote:

quote:

düzgün bir türkçeleştirme yapılmıştır türkçe dosyalarında hata olabilir varsa ss ile burda yayınlayın doğrusunu sizden öğrenelim bizde düzenleyelim

Peki yazıyorum;

" AİTDİR " diye bir kelime yoktur Türkçede
    doğrusu " AİTTİR " diye yazılır..

• quote:

quote:

" YAZILIMI YÜKLEYEN KİŞİ BU DURUMU PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYAR! "

Burada demek istenilen sanırım şu şekilde doğru anlatılır;

" YAZILIMI YÜKLEYEN KİŞİ BU DURUMU PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIR "

• quote:

quote:

quote:

Peki yazıyorum;

" AİTDİR " diye bir kelime yoktur Türkçede
    doğrusu " AİTTİR " diye yazılır..

SS ekleyin. Hatayı gördüğümüz yeri düzeltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 27 Ocak 2013; 18:41:04 >

• Ekledim ya işte yeterince açık olmamış mı

Önceki mesajımda yazdıklarımı görmediniz mi ?

Ayrıca Türkçe hatalı kullanımını eleştirmek için Türkçe öğretmeni mi olmak gerekiyor?
  • AURON 1186 CHİPSET 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V2.0 YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( BAST CASTLE + AURON ) (27.01.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_70684720/tm.htm
  • quote:

Ekledim ya işte yeterince açık olmamış mı

Önceki mesajımda yazdıklarımı görmediniz mi ?

Ayrıca Türkçe hatalı kullanımını eleştirmek için Türkçe öğretmeni mi olmak gerekiyor?

O kadar 2500 sayfalık türkçe ayarları var Nerden bulalım bu yazıyı. Ss çekip ekleyinki göreyim nerde olduğunu hangi dosyada olduğunu tespit edelim ve düzeltelim. Sss çekip eklemezseniz hatalı yazının hangi türkçe dosyasında olduğunu
    nerde olduğunu bulamam ve sorununuza çözüm bulamam umarım anlatabilmişimdir.
  • Ah sanırım siz hala yazılımın içindeki yanlışları kastettiğimi sanıyorsunuz.

Halbuki ilk mesajımda açıkca yazmıştım bu anlaşma da kullanılan Türkçe diye..
    Savunma yapma refleksinizi o kadar hızlı çalıştırıyorsunuz ki size iyi niyetle dikkat çekilen noktayı kaçırıyorsunuz.

Yazılım işini takdir ettiğimi, anlamadığımı ve buna rağmen saygı duyduğumu da yazmıştım oysa.
    Lütfen herkesin size daima ezici, aşağılayıcı yada buna benzer eleştirilerden başka birşey yapmayacağı düşüncenizi
    bir kenara bırakın.

Mesajımdan sadece bir Türkçe kullanım hatasından başka birşey amaçlamadığımı anlamış olmanızı umardım.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.