Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enes907

merhaba herkeze iyi günler ben bu media player almak istiyorum elimde indirdiğim bluray var 45gb filmler var(isodan çıkmış olarak) orjinal 5 ses var ve alt yazılar var filmin istediğim ses ve altyazıyı seçebilirmiyim .benim tv 3d değil normal olarak ben 3d film olmayan bluray iso izleyebilirmiyim. şimdiden allah razı olsun cevap için saolun

Eğer menüsüz olarak izleyeyim dersen full blueray isoları çalıştırıyor. Kumandadan ses ve altyazı tuşlarından istediğin ses ve altyazıları seçebiliyorsun. Ama menü takıntın varsa senin de maalesef çoğu menüyü çalıştırmıyor bu cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy123 -- 25 Ocak 2013; 16:17:05 >
  • cevabın için çok teşekkür ederim benim amacım sadece indirdiğim bluray isolarda istediğim ses ve alt yazıyı seçmek onu yapabilirsem yeter. herşey için saolun
  • quote:

cevabın için çok teşekkür ederim benim amacım sadece indirdiğim bluray isolarda istediğim ses ve alt yazıyı seçmek onu yapabilirsem yeter. herşey için saolun

Rica ederim. O zaman gönül rahatlığı ile bu cihazı alabilirsiniz. Hatta bunun yeni versiyonu olan R6S plus ı alırsanız içinde wifi ve sata çıkışı da var. Yalnız ürün gelince orijinal yazılım ile kullanmayın bastcastle 1.2+CZ ile kullanırsanız iyi olur. Diğer denediğim yazılımda orijinal bluerayları çalıştırırken arada sırada duraklama oluyordu. Bu yazılımda hiç takılma yapmadı.

Not: Orijinal blueray derken ses ve altyazı blueray in kalıbının kendi içinde de mi? Şayet eğer harici olarak altyazı ve ses açmak istiyorsanız; sadece harici altyazıyı açmak mümkün harici ses açılmıyor maalesef. Sadece bluerayin içindeki sesler açılabiliyor.

• yardımının için teşekkür ederim anladığım kadarıyla bu aletle indirdiğim bluray iso kalıbınıniçindeki ses ve alt yazılar sorunsuz oynatıyo birde anladığım kadarıyla sadece harici olarak alt yazı ekliye biliyoruz . saol yine yardımın için kusura bakma meşkul ettim
  • quote:

yardımının için teşekkür ederim anladığım kadarıyla bu aletle indirdiğim bluray iso kalıbınıniçindeki ses ve alt yazılar sorunsuz oynatıyo birde anladığım kadarıyla sadece harici olarak alt yazı ekliye biliyoruz . saol yine yardımın için kusura bakma meşkul ettim

Önemli değil, yardımcı olabildiğime sevindim.
  • Arkadaşlar,bu menülü ya da menüsüz olayı nedir?menülü olması çok önemli birşey mi? bilmediğimden soruyorum.Anlatabilirmisiniz?
  • kişiden kişiye degişiyor menü harici extralar da oluyor disklerde kamera arkası silinmiş sahneler fragmanlar vs menülü açarsa bunlarıda izleyebilirsin açmazsa sadece filmi izliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

Auron 2.6.8.0 v10 yazılım üzerinde çalışmalar ve auron tranco untrable yazılım çalışmaları üzerinde çalışmalar başlamıştır bilginize !!!

-Auron 2.6.8.0 v10 yazılım üzerinde çalışmalar devam edecektir.

Sizlere bir müjde daha !!!

-auron tranco untrable pack
    -auron mega pack (national pack ve ultra packdan daha üstün olacak )
    -auron tetra gonal fusion pack
    -auron castle uncover pack
    -auron one harsing pack
    -auron techcastle pack

Bu paketleri bir paket adı altındada birleştirebiliriz.

yazılımları aksilik olmassa ayrıyaten çıkacaktır.Ekiple iş başındayız !!!

DURMAK YOK YOLA DEVAM !!!

?

Bu kadar çok çeşitlemeye gerçekten ihtiyaç var mı?
    Versiyonların farkları veya ne için hangisini indireceğiz, açıklaması olsa bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Egreat r6s ve r160s için auron v10 2.6.8.0 sürümü en kısa sürede yayınlanacaktır. Bilginize !!!

Miralay25 döndüğünüze sevindim. Bekliyorum yazılımı. Kolay gelsin.

siz sağolun yazılım çalışmlarına kaldığımız yerden devam edeceğiz.
  • quote:

@arapnasri rahat durursan ve kudurmazsan kimse sana karışmaz. Ama forumda blog denilen şey icat edenin gözünü seveyim.Bloglıyayım senide yazılarını
    görmeye tahammül edemiyorum. Ne seni nede yazını görmek istiyorum .Hadi rastgele.

Seviyeni bir kez daha ortaya koydun.

Şikayet edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Egreat r6s ve r160s için auron v10 2.6.8.0 sürümü en kısa sürede yayınlanacaktır. Bilginize !!!

Hadi bakalım, zaten başka da kimse bu cihazı adam edemez. Çok iyi olursa ben bile niyetlenebilirim.

yazılım çeşitliliği olacaktır. İsteyen beğendiği yazılımı seçme olanağına sahip olacak böylelikle yazılımlar arasında
    istediği yazılıma geçme olanağına sahip olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Hadi bakalım, zaten başka da kimse bu cihazı adam edemez. Çok iyi olursa ben bile niyetlenebilirim.

yazılım çeşitliliği olacaktır. İsteyen beğendiği yazılımı seçme olanağına sahip olacak böylelikle yazılımlar arasında

Yalnız ben pek bir yenilik göremedim. Biraz önce yükledim ve denedim. Yazılım hem half sbs filmde hem de full blueray filmde 2 kere reset attırtı cihaza. Youtube bu yazılımda da çalışmıyor. Tek artısı açılış süresinde ve filmlerde biraz hız artışı olması. Ama dediğiniz gibi seçenekler olması iyi bir şey. Böyle böyle gelişir diye düşünüyorum. Yine de bastcastle 1.2+CS yazılımını kullanmaya devam edeceğim şu an için en stabil çalışanı o.

• quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

quote:

quote:

Yalnız ben pek bir yenilik göremedim. Biraz önce yükledim ve denedim. Yazılım hem half sbs filmde hem de full blueray filmde 2 kere reset attırtı cihaza. Youtube bu yazılımda da çalışmıyor. Tek artısı açılış süresinde ve filmlerde biraz hız artışı olması. Ama dediğiniz gibi seçenekler olması iyi bir şey. Böyle böyle gelişir diye düşünüyorum. Yine de bastcastle 1.2+CS yazılımını kullanmaya devam edeceğim şu an için en stabil çalışanı o.

istediğiniz video alt yazı fontu değiştirme seçeneklerinden tutun video ayarlamalarına kadar yenilik var.Takılmann önüne geçmek için kullandığınız
    hardidisk yada usb her ne ise exfat ile biçimlendiriniz.

youtube için menü sayfalarında youtube modern, youtubeklasik, youtube rss ve internet video kısımdaki youtube menülerini kullanabilirsiniz.
    Youtube linkleri anlık değiştiği için bazen youtube videoları oynatmayabiliyor.Bu sorun orjinal yazılımlardada var.Cs yazılımlardada var.

beastcastle çekirdek yazılımını inceledik çok seçenekler eksik ve linux çekirdeğinde hatalar var.Üstelik türkçe menü bile yok.
    Biz bu yazılıma türkçe menü ekleyip yazılımı komple inceleyerek auron versiyonlu bir yeni yazılım daha çıkaracağız.
    dediğim gibi beast castlenin çok eksikleri var. Alt yazı fontundan tutun linux çekirdeğine kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 24 Ocak 2013; 22:39:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

istediğiniz video alt yazı fontu değiştirme seçeneklerinden tutun video ayarlamalarına kadar yenilik var.Takılmann önüne geçmek için kullandığınız

beastcastle çekirdek yazılımını inceledik çok seçenekler eksik ve linux çekirdeğinde hatalar var.Üstelik türkçe menü bile yok.
    Biz bu yazılıma türkçe menü ekleyip yazılımı komple inceleyerek auron versiyonlu bir yeni yazılım daha çıkaracağız.
    dediğim gibi beast castlenin çok eksikleri var. Alt yazı fontundan tutun linux çekirdeğine kadar.

Çalışmalarınızın devamını dilerim. Şimdilik dediğim gibi bastcastle yazılımındaki eksiklikler benim için pek bir eksiklik sayılmıyor. Ama kullanana göre değişir tabi bunlar. Altyazı fontu bastcastle 1.2 + CS eklentisi ile değişebiliyor. Sanırım siz eklentisiz versiyona bakmışsınız ondan bulamamışsınızdır. Şimdilik tek eksikliği altyazının renginin tam beyaz olmaması. Şimdilik ona da gözüm alıştı. 2 tb hdd ye format çekmeye gerek duymadan bu yazılım ile 3D filmleri sıkıntısız, tam hızda çalıştırabiliyorum. Ama dediğim gibi yazılım çeşitliliklerinin olması çok iyi böylece daha çok geribildirim oluyor. Çalışmalarınızın devamını dilerim.

• Bugün AC Ryan Playon hd3 4.0 yazılımını egreat r6s ye yükledim. Menüsü aynı egreatın menüsü demek ki hepsi birbirinden çalıntı (pardon alıntı) yapıyor. Kumanda frekansları farklı olduğu için kumandayı kullanamadım ama klavyeyi takıp menülerde gezindim film falan oynattım her şey aynıydı. Bir tek altyazıları açamadım, klavyede malum altyazı açma tuşu yok. :) Ondan sonra bir de xtramer prodigy cihazınınkinin yükleyeyim o da realtek 1186 çipliydi hiç bakmadan usb ye attım yazılımı meğer yazılım 650 mb mış. Cihaz yazılımı yüklemeye başlayınca fark ettim daha %50 sine gelmeden yer yok uyarısı verdi. :) Başka cihazlar da bulabilirsem onları da deneyeceğim. Cihazı bozana kadar devam. :) Lanet olsun içimdeki merak duygusuna.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çalışmalarınızın devamını dilerim. Şimdilik dediğim gibi bastcastle yazılımındaki eksiklikler benim için pek bir eksiklik sayılmıyor. Ama kullanana göre değişir tabi bunlar. Altyazı fontu bastcastle 1.2 + CS eklentisi ile değişebiliyor. Sanırım siz eklentisiz versiyona bakmışsınız ondan bulamamışsınızdır. Şimdilik tek eksikliği altyazının renginin tam beyaz olmaması. Şimdilik ona da gözüm alıştı. 2 tb hdd ye format çekmeye gerek duymadan bu yazılım ile 3D filmleri sıkıntısız, tam hızda çalıştırabiliyorum. Ama dediğim gibi yazılım çeşitliliklerinin olması çok iyi böylece daha çok geribildirim oluyor. Çalışmalarınızın devamını dilerim.

iki gündür ekip arkadaşlarım beastcastle + cs modlu yazılımı inceliyolar. Forumdaki kullanıcı Araştırmalarımıza göre de bu yazılım hakkında

1)beast castledeik menülerdeki eksikliklerin auron yazılımlarına göre fazla oluşu

2)linux çekirdeğin eski oluşu

3)alt yazı fontu rengi hatası ve seçme stilinin sistem fontu ile çakışık olması ( Biz bunu auron v10 da ayırdık beast castledede ayıracağız )

4)Eksik alt yazı fontlarının olması (.ttf dosyaların)

5)Uygulamalar kısmının eksik olması ( Canli tv ve radyodan tutun srjg ..vs kadar eskik oluşu )

6)Ana Sayfada Özel menü getirilememesi mesala filmler kısmına canlı tv ve radyo atanamaması..vs

..gbi hataları kullanıcı yorumlarla tespit ettik.

Beast castle+cs versyonu tüm yazılımın hepsi düzenlenerek bir çok eklemelerle auron tranco untrable adı altında yayınlanacaktır
    ( üstelik türkçe menü ile )

auron tranco untrableden tutun çok versyonlu çeşitliliğe kadar kullanıcı birini beğenmez ise ötekine geçme olanağına sahip olacak.
    yazılımlar arasında istediğini kullanarak kendine yakın yazılımı kullanabilecek.
    Kısacası seçenek ve çeşitlilik bizden seçmesi kullanıcıdan.

• quote:

iki gündür ekip arkadaşlarım beastcastle + cs modlu yazılımı inceliyolar. Forumdaki kullanıcı Araştırmalarımıza göre de bu yazılım hakkında

1)beast castledeik menülerdeki eksikliklerin auron yazılımlarına göre fazla oluşu

3)alt yazı fontu rengi hatası ve seçme stilinin sistem fontu ile çakışık olması ( Biz bunu auron v10 da ayırdık beast castledede ayıracağız )

5)Uygulamalar kısmının eksik olması ( Canli tv ve radyodan tutun srjg ..vs kadar eskik oluşu )

6)Ana Sayfada Özel menü getirilememesi mesala filmler kısmına canlı tv ve radyo atanamaması..vs

Beast castle+cs versyonu tüm yazılımın hepsi düzenlenerek bir çok eklemelerle auron tranco untrable adı altında yayınlanacaktır

auron tranco untrableden tutun çok versyonlu çeşitliliğe kadar kullanıcı birini beğenmez ise ötekine geçme olanağına sahip olacak.
    yazılımlar arasında istediğini kullanarak kendine yakın yazılımı kullanabilecek.

Oldukça güzel hedefler olmuş. Dilerim istediğiniz gibi gerçekleşir tamamı. Çıktığı gibi denemek isterim.

Bu arada Himedia yı da unutmayın lütfen Gerçi Bastcastle ın mevcut versiyonları hiç bir ayar gerektirmeden Himedia da çalışıyor. Bu sebeple sizinkisi de çalışır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 24 Ocak 2013; 23:16:16 >

• Ben cihazı aldıktan sonra ilk defa yükleme yapacağım.Ama bu kürdan yöntemi nedir nasıl yapılır hiç anlamadım. Az önce bu yazılımı indirdim.AURON EGREAT R6S 2.6.8.0 ULTRA PACK V10.0 .Ama illaki kürdan yöntemi ile yüklenmeli deniyor.nedir bu yöntem.Cihazım R6S.Şu anki yazılımım yine Auron yazılımı.
    Yeni yazılımı denemekteki en büyük sebebim;film seyrederken pause,ileri geri sarma vs işlemleri yaptığımda altyazı ayarlarının(Türkçe karekterlerin) bozulmasıdır.Yeni yazılımda bu durum düzelmişmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Oldukça güzel hedefler olmuş. Dilerim istediğiniz gibi gerçekleşir tamamı. Çıktığı gibi denemek isterim.

Bu arada Himedia yı da unutmayın lütfen Gerçi Bastcastle ın mevcut versiyonları hiç bir ayar gerektirmeden Himedia da çalışıyor. Bu sebeple sizinkisi de çalışır diye düşünüyorum.

ben sırf sizin için himedia yazılımı ekibe yaptırdığımı hatırlıyorum

Siz sadece dualarınızı eksik etmeyin bu işler çözülecek uzun süredir yoktum arayı kapatmak istiyorum.V10 a kadar geldik bundan sonrasınımı
    yapamıyacağız

@tomusga

beni kesinlikle oku 2 dosyasında herşey yazmaktadır.Yazılım nasıl yüklenir ..vs herşey yazmaktadır.

• R6S cihazında RESTORE tuşu hangisidir,cihazın neresindedir
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.