Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xtreamer bile doğru yolu bulup son cihazında Sigma'ya geçti. Henüz almamış olan arkadaşlar bekleyip yeni Dune serilerinden alsınlar. A-400 de zamanla düzeltir kendini merak etmeyin. Bu cihazlar yazılımsız bir halta yaramıyorlar malaesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan
    quote:

Orijinalden alıntı: signore
    Ben aslında HTPC kullanıyorum ama sırf 3D Iso'lar ile harici altyazı izleyebilmek için Egreat aldım.
    HTPC'ler için bunu yapabilen bir program olmamasını aklım almıyor !

Mcbluray playerla izlersiniz

Mac Bluray Player, sadece MAC için gözüküyor ?
    HTPC'de doğal olarak Windows kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Xtreamer bile doğru yolu bulup son cihazında Sigma'ya geçti. Henüz almamış olan arkadaşlar bekleyip yeni Dune serilerinden alsınlar. A-400 de zamanla düzeltir kendini merak etmeyin. Bu cihazlar yazılımsız bir halta yaramıyorlar malaesef...

A400'ü bende merakla takip ediyorum ama vaktiyle sigma işlemcili Azbox ve Popcorn C200 kullanmmış, hatta Azbox'a plugin yazmış birisi olarak şunu söyleyebilirim: Maalesef Sigma üretici firmalara destek konusunda çok çok ağırdan çalışan bir firma. Diyelim bugün bir bug çıktı yazılımda ve bunun düzeltilmesi için Sigma'nın SDK'yı güncellemesi gerek, işte o iş 6 aydan önce olmuyor :( C200'ün yazılımı 3 senede düze çıkmıştı. Azbox ise çözümü sigma'nın yazılımını bırakıp Enigma2'ye geçmekte buldu. ama görüntü kaliteside bir numara, zaten cefasını çeken bu yüzden çekiyor. Bende hala takip ediyorsam bu nedenle takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 22 Ocak 2013; 16:11:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

egreat r200s 3D iso usb 3.0 hdd den rezalet valla. orjinal yazılım ile rezalet yani. bazı noktalarda takılmalar yaşanıyor. ses gidiyo görüntü gidiyor. donuyor geliyor donuyor geliyor. bitrate in tavan yaptığı yerlerde kaldırmıyor cihaz.

Denedim film: Dredd.2012.1080p.BluRay.2D+3D.DTS-HD.MA.7.1-PublicHD.iso

birde bast castle ile deneyeceğim. Bakalım onda nasıl olacak.

egreat r200s den çok fazla şey bekledim istediğimi alamadım. İlgilenen varsa satacağım 2 hafta oldu alalı sıfırdan farksızdır. Bu işlerde 2 marka varmış dune ve popcorn. hatayı başta yaptık neyse çok sinirliyim çünkü tam filme kaptırmışken kendinizi böyle saçma şeyler çıkınca içine ediyor durumun.

cihaz mkvlerde üstüne diyeceğim birşey yok. ama orjinal yazılım ile 3D BD iso da durum bu.

Ekleme: Birde cihaz taktığım Flash Bellekleri ve HDD leri sürekli bozuyor. Geri windows a taktığım zaman Tara ve Düzelt diyor sürekli.Birde sürekli .Theater ve .part dosyası atıp duruyor bellek/hdd içine. Buda bıktırdı yani.

Edit 2: Belki sadece bu 3D de sorun çıkartmış olabilir. Başka 3D iso denemedim. Ama alet kafasına göre film seçiyorsa zaten bi anlamıda yok. Biraz sinirle yazmış olabilirim bazı şeyleri . 1000 tane şey yapar alet ama yeri gelince 1 şeyi yapmazsa insanı çıldırtıyor maalesef.

Cihazı uygun fiyattan vereceğim almak isteyen varsa pm atabilir.

Başka tavsiyeleriniz varsa 3D İso + harici altyazı ile oynatan, sevinirim. Popcorn A-400 düşünüyorum. Bundaki 3D BD iso ve altyazı durumu nedir acaba ?

Mesajını okudum ve kafamdaki tüm soru işaretlerini kaldırdın yani,ban aacayip ışık tuttun çok saol... demek ki ben de Popcorn A-400 ya da dune düşüneceğim...Takip

abarttığınızı düşünüyorum

aynı filmi bast castle +cs yazılımı ile kaymak gibi izledim bir sorun yok zaten bu cihazların orijinal yazılımında takılma var bast castle yükleyin diyoruz her alana

öte yandan bu aletleri kapatmadan önce eject tuşu ile takılı olan hddleri durdurun öyle kapatın bu tip hdd sorunları olmayacaktır

çabucak satmaya kalkmayın

zarar edersiniz akşam ahmet telefon etti a-400 3d.isolarda harici altyazıyı görmüyormuş bile uğraşıyordu bayağı bir hala a-400 incelemesine yazmadığına göre çözemedi demek ki

bu arada

MicroPlanet 3D 2012 1080p 2D+3D Bluray AVC DTS HD MA 2 0 HDChina

ne bd menu on

ne de bd menu off ile 3d olamadı maalesef auron veya eski orijinal yazılım üzeri cs kullananlar bir deneyebilir mi onlarda nasıl

canım sıkıldı tamam takılma filan yok ama bazı fimleri 3d yapamazsa ne önemi var takılmanın takılmamanın

şu dune hd max gelse de muhtemelen 8910 chipli olur keyfimize baksak

valla birazdan sinirden yazmış olabilirim. Bende ya Dune yada popcorn a-400 alacağım gibi. ama yabancı forumlarda dune hd base 3d modelini incelemiş biri epey iyi gözüküyor. Özellikle gigabit üzerinden 3d iso oynatması felan. bakalım.

Bu arada her zaman eject yapıyorum genede o olay oluyor sanırım .Theater ve .part dosyalarını sildiğim için oluyor hep. O dosyaları yazayım derken alet bozuyor. Neyse asıl sorun bu değilde.

Aynı filmi harici altyazı ile sorunsuz izledinizmi bast castle ile ? sadece bast castle kursam yetermi ? + CS modu oluyor sanırımda bana web tv app cart curt lazım değilde ondan soruyorum

teşekkürler,

olur tabii direkt bast castle da olur cs biraz eğlence ve zevk katıyor özellikle altyazı font çeşitliliği filan var arka plan değişiyor live kanallar filan var ama cssiz de olur

evet izledim harici altyazı ile sağlam filmdi bu arada biraz sert herkes kaldıramayabilir bilim kurgusu biraz daha aksiyonuna göre zayıf

• quote:

Orijinalden alıntı: orchant

quote:

Orijinalden alıntı: sadays
    bu arada

MicroPlanet 3D 2012 1080p 2D+3D Bluray AVC DTS HD MA 2 0 HDChina

ne bd menu on

ne de bd menu off ile 3d olamadı maalesef auron veya eski orijinal yazılım üzeri cs kullananlar bir deneyebilir mi onlarda nasıl

canım sıkıldı tamam takılma filan yok ama bazı fimleri 3d yapamazsa ne önemi var takılmanın takılmamanın

şu dune hd max gelse de muhtemelen 8910 chipli olur keyfimize baksak

Selam,
    Dediğin belgeselle ilgili şöyle bir yorum buldum, sorun cihazda değilmiş demek ki, xtreamer prodigy kullanan biri de aynı şeyi söylemiş.

bir de ahmete söyleyeyim a-400'de denesin bakalım ne olacak?

• merhabalar

egreat 200s sahibiyim. bende bast castle 1.02 ve cs fw sini yüklemek istedim

http://egreat.cz/viewtopic.php?f=46&t=4304 bu adreste buna benzer bir şey buldum yükledim fakat cihazın ön panel sapıttı, türkçe seçeneği yok (çok sıkıntı değil) jpgleri gösterirken yada menüde gezinirken makina kendini açıp kapatıyor gibi yapıyor ekran bir geliyor bir gidiyor. bu fw yi yükleyebileceğim güzel bir yer yokmudur
  • birde şu lanet srjg jukebox u çalıştıramadım neler yaptıysam olmadı varmıdır özel bir ayarı filan acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xennoo

merhabalar

egreat 200s sahibiyim. bende bast castle 1.02 ve cs fw sini yüklemek istedim

http://egreat.cz/viewtopic.php?f=46&t=4304 bu adreste buna benzer bir şey buldum yükledim fakat cihazın ön panel sapıttı, türkçe seçeneği yok (çok sıkıntı değil) jpgleri gösterirken yada menüde gezinirken makina kendini açıp kapatıyor gibi yapıyor ekran bir geliyor bir gidiyor. bu fw yi yükleyebileceğim güzel bir yer yokmudur

Egreat R6S'te denendi ama R200S'te deneyen olmamıştı sanırım. Aslen bu yazılım R6S için, sizin cihaza tam uyumlu değil anlaşılan, çünkü bu bahsettiğiniz sıkıntılar R6S'te olmuyor.

• quote:

birde şu lanet srjg jukebox u çalıştıramadım neler yaptıysam olmadı varmıdır özel bir ayarı filan acaba?

Bir ara kullanmıştım ama daha sonra thumgen'i bulunca srjg'yi salladım. Tabii thumgen için PC gerekli. Ama ortaya çıkan sonuç görsel olarak çok daha başarılı oluyor.

Bu başlıkta thumbgen diye aratısanız yazılarımı, ve verdiğim linkleri bulabilirsiniz. Bir incelemenizi tavsiye ederim.
  • öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim

thumbgen programını indirdim orada yaptığımız jpg leri movie sheet gibi yapamadım. demek istediğim dosya içine jpg ve tgmd diye dosyalar oluşturdu. filmin bulunduğu dosyaya girince bir görsellik bekliyor ya insan ancak jpg dosyasına tıklayınca işte filmle ilgili görseldir konusudur gibi bilgilere ulaşabiliyoruz. verdiğiniz linkteki wd kullanıcıları gibi olmuyor anlatabildim mi bilmiyorum ama ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum yanlış cihazdan yanlış şeyler mi bekliyorum bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Xtreamer bile doğru yolu bulup son cihazında Sigma'ya geçti. Henüz almamış olan arkadaşlar bekleyip yeni Dune serilerinden alsınlar. A-400 de zamanla düzeltir kendini merak etmeyin. Bu cihazlar yazılımsız bir halta yaramıyorlar malaesef...

A400'ü bende merakla takip ediyorum ama vaktiyle sigma işlemcili Azbox ve Popcorn C200 kullanmmış, hatta Azbox'a plugin yazmış birisi olarak şunu söyleyebilirim: Maalesef Sigma üretici firmalara destek konusunda çok çok ağırdan çalışan bir firma. Diyelim bugün bir bug çıktı yazılımda ve bunun düzeltilmesi için Sigma'nın SDK'yı güncellemesi gerek, işte o iş 6 aydan önce olmuyor :( C200'ün yazılımı 3 senede düze çıkmıştı. Azbox ise çözümü sigma'nın yazılımını bırakıp Enigma2'ye geçmekte buldu. ama görüntü kaliteside bir numara, zaten cefasını çeken bu yüzden çekiyor. Bende hala takip ediyorsam bu nedenle takip ediyorum.

Ben Dune'un yazılımında nokta hata bulamadım. Tek sıkıntım bügüne dek sadece 3 tane filmi hiç oynatmaması oldu, onun sebebini de anlayabilmiş değilim. Zaten oynatma akıcılığını ve görüntü kalitesini hiç konuşmuyorum bile çünkü diğeriyle (Popcorn hariç) kıyaslaması olmaz. Şunu da söyleyeyim, oynatma konusunda genel anlamda gördüğüm en iyi cihaz bir önceki WDTV Live modeli. Anlayamadığım şekilde, 301 dahil hiçbir medya oynatıcının görüntü veremediği elimdeki bazı ts uzantılı 1080i klipleri bile tereddüt etmeden oynatabiliyor. WDTV Live, pratiklik olarak Realtek ayarında ama oynatıcı olarak da Sigma kalitesinde ideal bir cihaz benim için. Zamanında hata edip Gen2'yi alacağıma onu alsaydım şimdi hala kullanıyor olurdum.

İlk defa medya oynatıcı alacak olanlara tavsiyem, ya paraya kıyıp Dune 3D serilerinden adam gibi bir cihaz almaları, ya da gidip 85 TL'ye bendeki Dark Cinemania VS klonu olan Ezcool HD Box'ı almaları. Eski bir Egreat kullanıcı olarak, bundan sonra birileri çıkıp mükemmel bir yazılım yapmadıkça Egreat'den iğne bile almam.

• bu aletin wifi bağlantısını yapamıyorum, şiştim kaldım. sanırım bir yerlerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim. bu kadar sayfa arasında bunu anlatan bir doküman yok mu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefalim

bu aletin wifi bağlantısını yapamıyorum, şiştim kaldım. sanırım bir yerlerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim. bu kadar sayfa arasında bunu anlatan bir doküman yok mu yahu?

Her wifi dongleı kabul etmez, onun için yapamamışınızdır.
    Kabul ettiği çip forumda aratırsanız bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

bu aletin wifi bağlantısını yapamıyorum, şiştim kaldım. sanırım bir yerlerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim. bu kadar sayfa arasında bunu anlatan bir doküman yok mu yahu?

Uyumlu bir dongle kullanıyorum, Netmaster WN-150U 150 Mbps. Başka bir yerde takılıyorum sanırım, şöyle adım adım bir guide lazım, bir şey gözden kaçıyor ama ne?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpkan
    quote:

Ben aslında HTPC kullanıyorum ama sırf 3D Iso'lar ile harici altyazı izleyebilmek için Egreat aldım.
    HTPC'ler için bunu yapabilen bir program olmamasını aklım almıyor !

Mcbluray playerla izlersiniz

Mac Bluray Player, sadece MAC için gözüküyor ?
    HTPC'de doğal olarak Windows kullanıyorum.

http://www.macblurayplayer.com/download.htm burdaki program torrent üzerindede bulabilirsiniz windowsta kullanıyorum isolara alt yazı ekleyip kullanabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Uyumlu bir dongle kullanıyorum, Netmaster WN-150U 150 Mbps. Başka bir yerde takılıyorum sanırım, şöyle adım adım bir guide lazım, bir şey gözden kaçıyor ama ne?

Arkadaşim bende aynı usb dongle ı kullanıyoum daha 2 gün önce aldım.Taktım cihaza ağ menüsünden wireless on yapıp modemimi gösterdim ıp falan aldı çalışıyor.Fakat torrent ve laptopumun hdd sine ağdan ulaşamıyorum.Uygulamalarda youtube lardan sadece biri çalışıyor.Yazılım Auron du şimdi bast castle yükledim problem devam ediyor.Birde şu olayı anlamadım Ağ ayarlarında PPPoE setup var kullanıcı adı şifre falan istiyor nedir bu ne yapsam olmadı.Torrentte olmuyor pc tarayıcıdan r6s e atanan ip nosunu giriyorum ama arayüz çıkmıyor.Yapan arkadaşlar bunları nasıl yapıyor acaba yardım edecek birileri varsa lütfen bi el atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Arkadaşim bende aynı usb dongle ı kullanıyoum daha 2 gün önce aldım.Taktım cihaza ağ menüsünden wireless on yapıp modemimi gösterdim ıp falan aldı çalışıyor.Fakat torrent ve laptopumun hdd sine ağdan ulaşamıyorum.Uygulamalarda youtube lardan sadece biri çalışıyor.Yazılım Auron du şimdi bast castle yükledim problem devam ediyor.Birde şu olayı anlamadım Ağ ayarlarında PPPoE setup var kullanıcı adı şifre falan istiyor nedir bu ne yapsam olmadı.Torrentte olmuyor pc tarayıcıdan r6s e atanan ip nosunu giriyorum ama arayüz çıkmıyor.Yapan arkadaşlar bunları nasıl yapıyor acaba yardım edecek birileri varsa lütfen bi el atsın.

Özel bir ayar olmaması gerek. Modemi gördüyse ağa bağlandı demektir.
    Windows ağ ayarlarına bir göz atın, windowsun r6s'i görmesi lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Özel bir ayar olmaması gerek. Modemi gördüyse ağa bağlandı demektir.
    Windows ağ ayarlarına bir göz atın, windowsun r6s'i görmesi lazım.

Windows görüyor zaten R6s i ama R6s ten ağa giriyorum laptop u görüyorum D dizinine ulaşmaya çalıştığımda PPPoE kullanıcı adı şifre istiyor onlarıda giriyorum olmuyor hata veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Ben Dune'un yazılımında nokta hata bulamadım. Tek sıkıntım bügüne dek sadece 3 tane filmi hiç oynatmaması oldu, onun sebebini de anlayabilmiş değilim. Zaten oynatma akıcılığını ve görüntü kalitesini hiç konuşmuyorum bile çünkü diğeriyle (Popcorn hariç) kıyaslaması olmaz. Şunu da söyleyeyim, oynatma konusunda genel anlamda gördüğüm en iyi cihaz bir önceki WDTV Live modeli. Anlayamadığım şekilde, 301 dahil hiçbir medya oynatıcının görüntü veremediği elimdeki bazı ts uzantılı 1080i klipleri bile tereddüt etmeden oynatabiliyor. WDTV Live, pratiklik olarak Realtek ayarında ama oynatıcı olarak da Sigma kalitesinde ideal bir cihaz benim için. Zamanında hata edip Gen2'yi alacağıma onu alsaydım şimdi hala kullanıyor olurdum.

İlk defa medya oynatıcı alacak olanlara tavsiyem, ya paraya kıyıp Dune 3D serilerinden adam gibi bir cihaz almaları, ya da gidip 85 TL'ye bendeki Dark Cinemania VS klonu olan Ezcool HD Box'ı almaları. Eski bir Egreat kullanıcı olarak, bundan sonra birileri çıkıp mükemmel bir yazılım yapmadıkça Egreat'den iğne bile almam.

Benim Popcorn'da hoşuma gitmeyen NMT uygulamalarının HDD'e yüklenmesi ve bunun HDD'i devamlı açık tutmasıydı. Bu nedenle Flash disk alıp NMT uygulamalarını ona yüklüyordum. Ama en az 3-4 tane flash diski bozdu. Neden yapıyordu hala anlamadım. Bu seferde tm uygulamaları baştan kurup (torrent vs) hepsinin ayarını baştan yapıyordum. Her seferinde birkaç saat ve bir miktar param gidiyordu. Ayrıca NMJ uygulamasıda işe yaramıyordu. En sonunda kızıp sattım. Dune'u bilemem ama şahsen fiyat performans olarak şu an egreat'i çok başarılı buluyorum. Tek sıkıntısı download problemi. Belki onu çözemezsem cihaz değiştirebilirim.

Bir sene kadar Mac Mini kullandım, Core i5, HD3000 ekran kartı 6GB RAM'li. Sadece TV'ye bağlı medya player'dı ve maliyeti 1150 TL'di. Satıp 200 TL'ye egreat almamın tek nedeni aynı işi gördüğünü düşünmemdi. Açıkçası şu ana kadar memnunum. Ama cihaz değiştirirsemde 600-700 verip Mediaplayer alacağıma üstüne biraz daha ekler yine Mac Mini alırım.

Bence medyaplayer tercihinde en önemli unsur 1- her dosyayı açması , 2- ucuz olması.

• quote:

öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim

thumbgen programını indirdim orada yaptığımız jpg leri movie sheet gibi yapamadım. demek istediğim dosya içine jpg ve tgmd diye dosyalar oluşturdu. filmin bulunduğu dosyaya girince bir görsellik bekliyor ya insan ancak jpg dosyasına tıklayınca işte filmle ilgili görseldir konusudur gibi bilgilere ulaşabiliyoruz. verdiğiniz linkteki wd kullanıcıları gibi olmuyor anlatabildim mi bilmiyorum ama ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum yanlış cihazdan yanlış şeyler mi bekliyorum bilemedim.

Şöyle: İki dosya oluşturmalısınız. Biri Thumbnail olacak, ismini folder, uzantısını jpg olarak ayarlardan seçin. Bu dosya sayesinde film dizinlerinde gezerken posterleri göreceksiniz.

İkinci oluşturacağınız dosya moviesheet olacak. İsmini _info uzantısını .jpeg seçin. İlgili film dizinine girdiğinizde ise ilk sırada _info.jpg dosyası göreceksiniz. Tıkladığınızda film bilgileri olacak.

Ben bu şekilde kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.