Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuyu takip ediyorum ama kafamda açıklama bekleyen bir iki soru var,

1 - bu cihazla 3d.iso ve blu-ray.iso ları menülü olarak açabiliyormu ?
    2 - BDMV yi direk görüyormu yoksa .iso yapmalımıyım ?
    3 - BDMV yi görüyorsa menülü olarak görenbiliyormu ?

bu soruların cevabı evetse hemen alamak istiyorum bu ürünü yada tavsiye edebileceğiniz başka bir media playeri , şimdiden çok teşekkürler..

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo1978

mrb arkadaşlar

bu soruların cevabı evetse hemen alamak istiyorum bu ürünü yada tavsiye edebileceğiniz başka bir media playeri , şimdiden çok teşekkürler..

saygılarımla

Cevaplar:

1- Her filmi menülü olarak açamıyor. profil 1.0 ları açabiliyor. Yani yeni filmlerin çoğunu menülü açamıyor.

2- İso yapmazsanız normal dosyaları görür ve stream klasörünün içinden sadece videoları açabilirsiniz, o da 3D açamazsınız o zaman.

3- İso olmadan ve profil 1.0 olmadan göremiyor.

Başka bildiğim media player yok bu konuda. Tüm menülü filmleri açan denediğim ve bildiğim tek bilgisayar programı var o da Arcsoft TotalMedia Theatre v5.3.1.172 programı. Ama o zaman da bilgisayara bağımlı kalıyorsunuz işte.

Umarım cevaplarım tatmin edici olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

mrb arkadaşlar

saygılarımla

Cevaplar:

1- Her filmi menülü olarak açamıyor. profil 1.0 ları açabiliyor. Yani yeni filmlerin çoğunu menülü açamıyor.

2- İso yapmazsanız normal dosyaları görür ve stream klasörünün içinden sadece videoları açabilirsiniz, o da 3D açamazsınız o zaman.

Başka bildiğim media player yok bu konuda. Tüm menülü filmleri açan denediğim ve bildiğim tek bilgisayar programı var o da Arcsoft TotalMedia Theatre v5.3.1.172 programı. Ama o zaman da bilgisayara bağımlı kalıyorsunuz işte.

bilgilendirme için teşekkürler çok faydalı oldu, ama aklıma bişey daha takıldı şimdi blu-ray lerdeki profil 1 ve 2 yi nasıl ayırabilirim, yada ayırabilirmiyim, bu konuda araştırma yaoarken şöyle bişey okudum " sigma işlemciler profil 1 ve 2 gösterebiliyor" diye bu işlemciyi kullanan media player var mı ? teşekküler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

mrb arkadaşlar

saygılarımla

Cevaplar:

bilgilendirme için teşekkürler çok faydalı oldu, ama aklıma bişey daha takıldı şimdi blu-ray lerdeki profil 1 ve 2 yi nasıl ayırabilirim, yada ayırabilirmiyim, bu konuda araştırma yaoarken şöyle bişey okudum " sigma işlemciler profil 1 ve 2 gösterebiliyor" diye bu işlemciyi kullanan media player var mı ? teşekküler

Ben bile anlayamıyorum da şöyle diyeyim elimde 6 tane blueray iso film var bunlardan sadece resident evil afterterlife nin menüsünü açıyor. Diğer filmlerin hiçbirini (step up revulation, madagascar 3, imax under the sea, dreed, the avangers) menülü açmıyor. resident evil eski olduğu için profil 1 dir. Artık çoğu film profil 2 kullanıyor. Ama dediğim bilgisayar programı ile bunların hepsini denedim hepsini açtı. Sigma çiplilerin yenileri 3D çalıştırabiliyor. Onlar da bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmedi. Sigma kullanan bildiğim kadarıyla Dune HD Max 3D var. Hala millet onu bekliyor da gelince 1200 tl gibi bir şey olur bence hiç bulaşmayın onlara. Ben R6S de menüsüz izleyebiliyorum sorun olmuyor. Eğer menüden vazgeçebilirseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Bu Egreat R6S yi. Menü ile istiyorsanız o zaman en iyisi htpc dizin kendiniz. Ben 1 tane de htpc yaptım kendime ikisi de var şimdi.

• EXT 3 olarak formatladığım hdd ye en hızlı nasıl dosya atabilirim ? ext2fsread denedim 10 mb/sn yi geçemiyor hız. Fsproxy de nitekim aynı şekilde . 40-50 Gb blu-ray iso 1,5 saat bekletiyor.

Yardım bekliyorum üstadlardan
  • Ne varmış bu menüde kardeşim, herkes menü derdinde 100 milyon dolarlık filmi izlemek için 200 liralık egreat, 5000 dolara hazırlanan menüyü "izlemek" için 500-1000 liralık HTPC :D

Zevkler renkler tartışılmaz denir ama yine de menü konusuna bu kadar kişinin ilgi göstermesini anlayamıyorum. Eleştiri değil söylediklerim, yanlış anlaşılmasın lütfen...

Ben egreat almadan önce Mac Mini'yle Total Media Player kullanıyordum, tüm menüleri gösteriyordu. Ama o menüler benim için hep işkence olmuştur, altyazı ve seslendirme dilini seçip play'i seçip filmi başlatmaktan başka hiçbir şey yapmıyordum. Diğer ıvır zıvırlar hiç ilgimi çekmiyordu.

Egreat aldıktan sonra menülerden kurtulmamı büyük bir artı olarak gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 23 Ocak 2013; 21:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang
    Ama o menüler benim için hep işkence olmuştur, altyazı ve seslendirme dilini seçip play'i seçip filmi başlatmaktan başka hiçbir şey yapmıyordum. Diğer ıvır zıvırlar hiç ilgimi çekmiyordu.

Belki kilit noktası burası olabilir :) Birçok insan için ekstra içerik en az film kadar önemli bu noktada menüsüz olarak içeriğin tümüne ulaşmak (dosyalar arasında dolaşarak, tek tek deneme yanılma yöntemiyle) tam bir eziyet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Ne varmış bu menüde kardeşim, herkes menü derdinde 100 milyon dolarlık filmi izlemek için 200 liralık egreat, 5000 dolara hazırlanan menüyü "izlemek" için 500-1000 liralık HTPC :D

Zevkler renkler tartışılmaz denir ama yine de menü konusuna bu kadar kişinin ilgi göstermesini anlayamıyorum. Eleştiri değil söylediklerim, yanlış anlaşılmasın lütfen...

Ben egreat almadan önce Mac Mini'yle Total Media Player kullanıyordum, tüm menüleri gösteriyordu. Ama o menüler benim için hep işkence olmuştur, altyazı ve seslendirme dilini seçip play'i seçip filmi başlatmaktan başka hiçbir şey yapmıyordum. Diğer ıvır zıvırlar hiç ilgimi çekmiyordu.

Egreat aldıktan sonra menülerden kurtulmamı büyük bir artı olarak gördüm

50gb ISO dosyalarının hakkını vermek için menulu kullanım iyi olurdu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HD Base 3D : 299€ : 700TL (yaklaşık)
    HD-TV 303D : 199€ : 470TL (yaklaşık)

bu ürünler yakın zamanda gelecekmiş, bu ürünlerde tüm blu-ray ler menülü olarak izlenebilecek, bakalım nasıl olacak.

saygılarımla
  • quote:

HD Base 3D : 299€ : 700TL (yaklaşık)

bu ürünler yakın zamanda gelecekmiş, bu ürünlerde tüm blu-ray ler menülü olarak izlenebilecek, bakalım nasıl olacak.

saygılarımla

İyi de Türkiye'de bir de KDV ve ÖTV gibi baş belaları var onlar da eklenince baya bir şey yapıyor. Bir de firmalar bu ürünlerde gümrük vergisi ödediği için bir de ona ekliyorlar yine 1100 lirayı buluyor. Bir menü için değmez.
  • quote:

HD Base 3D : 299€ : 700TL (yaklaşık)

saygılarımla

Bildiğim kadarıyla bu modellerde menulu kullanım olmayacak.
    Bu konuda bilgisi yada duyumu olan varmı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

Egreat r6s ve r160s için auron v10 2.6.8.0 sürümü en kısa sürede yayınlanacaktır. Bilginize !!!

Miralay25 döndüğünüze sevindim. Bekliyorum yazılımı. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 24 Ocak 2013; 0:37:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

Egreat r6s ve r160s için auron v10 2.6.8.0 sürümü en kısa sürede yayınlanacaktır. Bilginize !!!

Hadi bakalım, zaten başka da kimse bu cihazı adam edemez. Çok iyi olursa ben bile niyetlenebilirim.
  • Selamlar, belki daha önce önerilmiştir ama bulamadım sanırım, bu alet için ucuz yollu bir kablosuz klavye ve mouse öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

Orijinalden alıntı: vefalim

quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Orijinalden alıntı: vefalim

bu aletin wifi bağlantısını yapamıyorum, şiştim kaldım. sanırım bir yerlerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim. bu kadar sayfa arasında bunu anlatan bir doküman yok mu yahu?

Her wifi dongleı kabul etmez, onun için yapamamışınızdır.
    Kabul ettiği çip forumda aratırsanız bulursunuz.

Uyumlu bir dongle kullanıyorum, Netmaster WN-150U 150 Mbps. Başka bir yerde takılıyorum sanırım, şöyle adım adım bir guide lazım, bir şey gözden kaçıyor ama ne?

Arkadaşim bende aynı usb dongle ı kullanıyoum daha 2 gün önce aldım.Taktım cihaza ağ menüsünden wireless on yapıp modemimi gösterdim ıp falan aldı çalışıyor.Fakat torrent ve laptopumun hdd sine ağdan ulaşamıyorum.Uygulamalarda youtube lardan sadece biri çalışıyor.Yazılım Auron du şimdi bast castle yükledim problem devam ediyor.Birde şu olayı anlamadım Ağ ayarlarında PPPoE setup var kullanıcı adı şifre falan istiyor nedir bu ne yapsam olmadı.Torrentte olmuyor pc tarayıcıdan r6s e atanan ip nosunu giriyorum ama arayüz çıkmıyor.Yapan arkadaşlar bunları nasıl yapıyor acaba yardım edecek birileri varsa lütfen bi el atsın.

Sayın Kullanıcımız,

Torrent programının kullanılabilmesi için, kullandığınız programa ait port yönlendirilmesinin, kullanılan IP adresine modemin yazılımından yapılması gerekmektedir. Bu durumun USB adaptör ile bir alakası yoktur. Bilgisayarının Hard diskine ulaşamıyorsanız, bağlanmaya çalıştığınız bilgisayarın IP adresini doğru bir şekilde yazdığınızdan ve bilgisayardaki paylaşım yapılandırmasının doğru olduğundan emin olmanız gerekmektedir. WN-150U USB adaptörün yazılımı, kullanıcı adı parola bilgisini yalnızca gizli ağ tanımlaması için ister .

NetMASTER ürünleriyle ilgili tüm sorularınız için NetMASTER Destek Hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• arkadaşlar slm okumaktan beynim döndü valla elimde 100 e yakın profil 2 blu-ray 2d iso dosyası var ben bunları menülü olarak açan bir cihaz arıyorum egreat ve dark mini mania 2 aldım malesef menülü açamadım bana neyi tavsiye edersiniz artık bu satten sonra paranın önemikalmadı iş inada bindi yurtdışından alma şansım yok türkiyede satılan cihaz olursa sevinirim varsa tabi şimdiden herkese teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

arkadaşlar slm okumaktan beynim döndü valla elimde 100 e yakın profil 2 blu-ray 2d iso dosyası var ben bunları menülü olarak açan bir cihaz arıyorum egreat ve dark mini mania 2 aldım malesef menülü açamadım bana neyi tavsiye edersiniz artık bu satten sonra paranın önemikalmadı iş inada bindi yurtdışından alma şansım yok türkiyede satılan cihaz olursa sevinirim varsa tabi şimdiden herkese teşekkürler...

Eğer illa açacağım diyorsanız bir HTPC alın. Ona zaten program yükleyerek açtırabilirsiniz. Ben kendime amd işlemcili bir htpc dizmiştim boyutu da HD dune lar kadar.
  • ne kadara mal olur böyle birşey birde çok anlamadıgım konu oldugu için özellikleri filan nasıl olmalı bigi verirsen çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

ne kadara mal olur böyle birşey birde çok anlamadıgım konu oldugu için özellikleri filan nasıl olmalı bigi verirsen çok sevinirim...

Ben sabit disk hariç 500 liraya maletmiştim. Ama bütün parçalarını kendim topladım. İstersen şöyle hazır olanlar da var.

Şunda sabit disk ve ram yok onları da alınca tahminen 700 lirayı geçer:
    http://www.hepsiburada.com/liste/zotac-zbox-nextgenion-atom-d525-wifi-mini-masaustu-bilgisayar-zbox-id41-e/productDetails.aspx?productId=bd131018&categoryId=111001&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d111001%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dbd131018%26fh_lister_pos%3d6%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_111001%257d%26fh_refview%3dlister

Şunda da 8gb sabit disk var:
    http://www.hepsiburada.com/liste/technopc-smartpc-tv-box-stv-28ssd-linux-wifiintel-cift-cekirdek-islemcinvidia-hd-hizlandiriciuzaktan-kumandali-tp-pc-smarttvbox/productDetails.aspx?productId=bd300362&categoryId=111001&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d111001%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dbd300362%26fh_lister_pos%3d8%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_111001%257d%26fh_refview%3dlister

Evde kendi bilgisayarın varsa tabi bunların hiçbirine gerek yok. Harici ekran kartlı ve hdmi çıkışı olan bir laptop veya masaüstü de bunların yapabildiğini yapar sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy123 -- 25 Ocak 2013; 16:04:27 >

• merhaba herkeze iyi günler ben bu media player almak istiyorum elimde indirdiğim bluray var 45gb filmler var(isodan çıkmış olarak) orjinal 5 ses var ve alt yazılar var filmin istediğim ses ve altyazıyı seçebilirmiyim .benim tv 3d değil normal olarak ben 3d film olmayan bluray iso izleyebilirmiyim. şimdiden allah razı olsun cevap için saolun
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.