Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 gün önce ben de cihazı Sancak Bilgisayardan aldım. Cihaz sorunsuz çalışıyor. Henüz iso deneme fırsatım olmadı. Ancak 48 gb avatarı indiriyorum. Burada okuduğum kadarıyla half SBS filmlerden epey farklı olduğu yazılı. ISO dosyalarında genel olarak cihazda takılmalar oluyor mu yoksa filmden filme değişiklik gösteriyor mu bu konuda yardım bekliyorum . ( HDD formatı NTFS şeklinde )

HDMI 1.4 SONY
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Pyload çalıştırabilen var mı arkadaşlar?

Evet ben bayağı bir süredir kullanıyorum. Pyload kurulumu için önce Optware kurmalısınız, nasıl yapıldığıyla ilgili birkaç sayfa önce detaylı bir açıklamam var. Onu kurduktan sonra tek yapacağınız Puload sitesinden .ipk uzantılı kurulum dosyasını indirip cihaza atıp kurmak olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: so-many-tears

Merhaba arkadaşlar,

2 gün önce ben de cihazı Sancak Bilgisayardan aldım. Cihaz sorunsuz çalışıyor. Henüz iso deneme fırsatım olmadı. Ancak 48 gb avatarı indiriyorum. Burada okuduğum kadarıyla half SBS filmlerden epey farklı olduğu yazılı. ISO dosyalarında genel olarak cihazda takılmalar oluyor mu yoksa filmden filme değişiklik gösteriyor mu bu konuda yardım bekliyorum . ( HDD formatı NTFS şeklinde )

HDMI 1.4 SONY

ISO'larda orjinal yazılım bazı sahnelerde takılma yapabiliyor. Ama hdd'i ext3'e çevirip cihaza Bast Castle yazılım atarsanız hiçbir formatta takılma yapmıyor.
  • Bast Castle yazılım hangi cihaza atılıyor ve link atarsanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • Bu arada sizin kadar bu konularda bilgim olmamakla beraber yaptığım incelemelerde HDD ' nin FAT32 2 e çevrilmesi durumunda ( ki PS3 sadece bu format görüyor ) SADECE 4 GB dosyaların atılabildiğini biliyorum. Daha büyük boyutları atamıyorsunuz. Ext3 e çevirmede aynı sıkıntılar var mı?

Linkten kastım Bast Castle download linki...
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: so-many-tears

Bu arada sizin kadar bu konularda bilgim olmamakla beraber yaptığım incelemelerde HDD ' nin FAT32 2 e çevrilmesi durumunda ( ki PS3 sadece bu format görüyor ) SADECE 4 GB dosyaların atılabildiğini biliyorum. Daha büyük boyutları atamıyorsunuz. Ext3 e çevirmede aynı sıkıntılar var mı?

Linkten kastım Bast Castle download linki...
    Saygılar...

Link bir önceki sayfada olacaktı. ext3'te dosya boyutu problemi yaşamazsınız, TB'larca büyüklükte dosya boyutunu destekler. PC'de EXT3'ü okutmak için fsproxy programını kurmak gerekiyor. Windows 8'de ben diske sorusuzca okuma yazma yapabiliyorum.
  • pyload nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

pyload nedir ?

Flashget jdownloDer gibi indirme yöneticisi. Yani pc ye gerek kalmadan download yapabiliyorsun elektrik tasarufu yani en kısa zamanda deneyeceğim bakalım

• Arkadaşlar bnm cihazda 2.6.4.0 androidli sürüm yüklü nasıl apk yükleyebilirim tivibu,dijitürkplay gibi.
  • quote:

Flashget jdownloDer gibi indirme yöneticisi. Yani pc ye gerek kalmadan download yapabiliyorsun elektrik tasarufu yani en kısa zamanda deneyeceğim bakalım

Nasıl kurup kullanıyoruz, tarif eden olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orchant

http://www.gold.com.tr/U199882/Netmaster-Wn-150u-802-11n-150-300-Mbps-Usb-Adaptor
    Bu da R6S'le uyumlu bir cihaz. Sorunsuz kullanıyorum.

Bu ürünün işlemcisi realtec 8177.Almayı düşünenlerin dikkatine.Sancak Bilgisayar ın önerisi 8188-8191-8192
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Nasıl kurup kullanıyoruz, tarif eden olursa sevinirim.

evet , kurup-kullanan var mı?
    Ben transmisyon kullanıyorum.
    Acaba kıyas yapılırsa artısı-eksisi nedir.

• best castle gerçekten akıyor. aldığımdan beri orjinal yazılımla kullanıyorum. 3d iso hiç izlememiştim 1 defa açtım hızlı hızlı geçtim, full sbs izledim sorun yoktu onun dışında hep half sbs ve sıkıntısızdı fakat esas sorun saçma sapan reset atmalar filmi ilerletirken kapanmalar, aletin 1 dk da anca açılması, filmi ileri geri sarınca verdiği hatalar sonra menü geçişleri işkence. dark castle yükledim alet kendine geldi aylardır işkence ediyormuşum kendime ayrıca ben hiç eksiklik görmedim best castle de. altyazı renk tonu da bir harika orjinal yazılımda beyaz vardi gözü alıyordu bunun ki grimsi bir beyaz. ayrıca bazı arkadaşlar ortadaki ok tuşlkarıyla ileri geri gitme yok demişti denedim var. üstelik orjinal yazılımda bir kere tuşa basıp çekince baya çok ilerliyordu bunda bir kere basıp çekince bir önceki sahneye dönüyor 10sn gibi falan ve bu çok kullanışlı oluyor atıyorum altyazı kaçırınca basıveriyorum. diğer türlü çok geri gidiyordu biraz da ilerletecem diye ölüyordum.

• Arkadaşlar cihaza harici dvd-rw taktım şu an,buz devri 4 dvd sini (orjinal) koyuyorum '' Unable to play encrypted content.Stop playback'' diye bir uyarı veriyor ve ''No video found'' yazıyor.Bunun sebebi nedir acaba.Vcd koyunca çalıştırıyor,harici dvd yi laptopa bağlıyorum ondada açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomusga

quote:

Orijinalden alıntı: orchant

http://www.gold.com.tr/U199882/Netmaster-Wn-150u-802-11n-150-300-Mbps-Usb-Adaptor
    Bu da R6S'le uyumlu bir cihaz. Sorunsuz kullanıyorum.

Bu ürünün işlemcisi realtec 8177.Almayı düşünenlerin dikkatine.Sancak Bilgisayar ın önerisi 8188-8191-8192

Arkadaş kullanıyorum demiş , demek ki bu da uyumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: makaşo

arkadaşlar
    netmaster wi-fi adaptör denedim çalışıyor.
    üstelik 21 TL
    link

Ben de bu arkadaşın verdiği bilgi üzerine almıştım. Tek kullanan ben değilim. Arkadaşlar forumu biraz araştırırlarsa kolayca bulabilirler.
  • Arkadaşlar modlu yazılım ile beraber yüklenen TV kanallarının Türkçeleştirme script ini yükledim ancak Live Tv SEKMESİNDE YERALAN High Definition kanallarının hiçbiri bende çıkmıyor. Yükleme yapıyor ancak açılmıyor. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. En azından bu kanalları da açan bir dosya versiyonu varsa linkini atmanızı rica edicem.

Saygılar...
  • Sevigili Sancak Bilgisayar cihazı da sizden aldım. Henüz işyerimdeyim linki açamıyorum ancak ilginize çooook teşekkürler...

Saygılar...
  • Bu arada Sancak Bilgisayar okuduğum diğer formlarda DNS ayarlarının değiştirilmesi halinde girilebildiği de yazılı. Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim. DNS ayarlarını nasıl değiştirebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.