Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kratostol

best castle gerçekten akıyor. aldığımdan beri orjinal yazılımla kullanıyorum. 3d iso hiç izlememiştim 1 defa açtım hızlı hızlı geçtim, full sbs izledim sorun yoktu onun dışında hep half sbs ve sıkıntısızdı fakat esas sorun saçma sapan reset atmalar filmi ilerletirken kapanmalar, aletin 1 dk da anca açılması, filmi ileri geri sarınca verdiği hatalar sonra menü geçişleri işkence. dark castle yükledim alet kendine geldi aylardır işkence ediyormuşum kendime ayrıca ben hiç eksiklik görmedim best castle de. altyazı renk tonu da bir harika orjinal yazılımda beyaz vardi gözü alıyordu bunun ki grimsi bir beyaz. ayrıca bazı arkadaşlar ortadaki ok tuşlkarıyla ileri geri gitme yok demişti denedim var. üstelik orjinal yazılımda bir kere tuşa basıp çekince baya çok ilerliyordu bunda bir kere basıp çekince bir önceki sahneye dönüyor 10sn gibi falan ve bu çok kullanışlı oluyor atıyorum altyazı kaçırınca basıveriyorum. diğer türlü çok geri gidiyordu biraz da ilerletecem diye ölüyordum.

İyi Günler ,

Bu yazılımı nerden bulabilirim yardımcı olursan sevinirim.

Kolay gelsin

• Arkadaşlar merhaba,

cihazı aldığımdan beri forumu okuyorum. Tabii ki herkes iyi niyetli olarak şu mod çok iyi şöyle denedim çok iyi şeklinde yorum yapıyor. Ben 2.5.6.0 kullanıyorum. ( HD kanalların çıkmaması, menülerin tam anlamıyla Türkçe olmaması ,ki çok önemli değil, dışında çok bir problem yaşamadım. İSO dosyasını bu sürümde deniyeceğim ancak daha indiremedim. Takılma olursa o zaman büyükbang arkadaşımın önerdiği gibi ex3 formatını HDD ye uygulayacağım ) Sancak Bilgisayarın dün gönderdiği linkteki 2.2.8.0 yazılımını da bugün deneyeceğim . Ancak şu var ki hangisi en iyi, denenmiş,stabil bununla ilgili kesin bilgi yok. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var. Bu yorumları okuyan insan tamam da hangisi düşüncesine kapılıyor.

Yorumlarınızı,yardımlarınıza bekliyorum.

Abarttıysam kusura bakmayın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: so-many-tears

Arkadaşlar merhaba,

cihazı aldığımdan beri forumu okuyorum. Tabii ki herkes iyi niyetli olarak şu mod çok iyi şöyle denedim çok iyi şeklinde yorum yapıyor. Ben 2.5.6.0 kullanıyorum. ( HD kanalların çıkmaması, menülerin tam anlamıyla Türkçe olmaması ,ki çok önemli değil, dışında çok bir problem yaşamadım. İSO dosyasını bu sürümde deniyeceğim ancak daha indiremedim. Takılma olursa o zaman büyükbang arkadaşımın önerdiği gibi ex3 formatını HDD ye uygulayacağım ) Sancak Bilgisayarın dün gönderdiği linkteki 2.2.8.0 yazılımını da bugün deneyeceğim . Ancak şu var ki hangisi en iyi, denenmiş,stabil bununla ilgili kesin bilgi yok. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var. Bu yorumları okuyan insan tamam da hangisi düşüncesine kapılıyor.

Yorumlarınızı,yardımlarınıza bekliyorum.

Abarttıysam kusura bakmayın:)

Merhaba,
    İstersen ben kısaca hangi sürümün iyi olduğunu kısaca açıklayayım. Konuyu en başından itibaren okudum ve okumaya devam ediyorum.
    ISO konusunda şuan en stabil çalışan versiyon Best Castle versiyonudur. Oldukça sadeleştirilmiş bir versiyon. Fakat eksikleri var.
    Bu cihazda 3D filmeleri sorunsuz izlemek istiyorum diyorsanız kullanmanız gereken versiyon budur. Diğer versiyonların hepsinde 3D.iso larda türlü türlü sorunlar yaşıyabilirsiniz.

Kolay gelsin...

• Sevgili B Real prdon Cypresshill kardeşim bu sürümün linkini de alabilir miyim?

Saygılarımla,
  • Sancak Bilgisayar 2.2.8.0 yüklemesini yaptım teşekkürler.

Ancak futubox için kullanıcı adı ve şifre istiyo elinizde bununla ilgili bilgi var mı?
  • arkadaşlar kolay gelsin yardımcı olursanız sevinirim.
    1. cihazım egreat r6s bit torrnet modülünü kullanamıyorum çünkü bağladığım usb hdd cihaz tanımasına rağmen ve sıkıntısız bir şeklide film izletmesine rağmen bit torrent ara yüzünü actığım da kaydedilecek kısımda seçme yeri aktif olmuyor ama altta usb hdd boş alan 400gb yazısı çıkıyor. torrent dosyasını secip ileri dediğimde ise kayıt yeri olmadığı için hata iletisi alıyorum. cözüm için yaptıklarım ise cihazı farklı FW lerde calıştırdım ama hata devam etti bir türlü kayıt secim yerinde hdd cıkmadı. flash bellek denedim sonuc aynı. hdd pc ile formatladım olmadı. direk egreat üzerinden formatladım sonuc gene aynı. cözüm yolu bilen varsa ve anlatırsa çok sevinirim.

2. bt torrent modülünü kullanmayıp transmation arayüzünü kullandığım da ise şu şekilde hatalar alıyorum. kendiliğinden hız düşümü meydana geliyor ve alınan KB 0 olarak kalıyor pc den kontrol ettiğimde kaynak son derece verimli gözüküyor. hata ile cihazı kapattığım da ise indirdiğim dosya otomatik olarak silinmiş olarak gözüküyorve tekrardan sıfırdan başlatmak zorunda kalıyorum. Bitmiş indirdiğim dosyaları pc üzerinde hdd bağladığımda göremiyorum sadece cihaz içinde görebiliyorum. eğer samba ile pc ye aktarmaz isem bir süre sonra kendiliğinden dosyalar siliniyor. LÜTFEN TORRENT İLE İLGİLİ STABİL ÇALIŞAN BİR YOL ÖNERİN

3. Torrent sisteminin düzenli bir şekilde çalıştığını var saydığımda anda tek sıkıntım cihazı uzaktan kontrol kısmı kalıyor tablet veya cep telefonu ile uzaktan cihaza bağlanarak indirdiğim torrentlerin durumunu görmek istiyorum. Yapılabilir olduğunu öğrendim ama başaramadım. :)

4. M serisi cihazlara MNT ile bağlanarak çeşitli yardımcı yazılımlar yüklenebiliyor. R serisi için bu şekilde yardım program yüklenebiliyormu?? Mesela ipad için uzaktan kumanda programı var ama önce bunu cihaza yükleyip yardımcı yazılımıda ipade yüklemem gerekli bunun gibi daha birçok program mevcut.

SORULARIMI YANITLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

• invisible_blue , torrent i değil de transmission u kullanmanı tavsiye ederim.
  • syn sancak bilgisayar ordada sıkıntılarımı belirttim bir süre sonra donload duruyor. yada cihaz kapanıp acıldığında indirdiğim dosya silinmiş oluyor v.s bunların cözümü varmıdır.
  • Bast Castle 1.02 versiyonu bugün çıkmış.
    Anasayfa:http://code.google.com/p/bast-castle/
    İndirme linki:http://bast-castle.googlecode.com/files/install_1186_n3.7z

Yazılanlar arasında en çok dikkatimi çekenler:
    - Altyazı ayarlarının hatırlanması sağlanmış.
    - Samba server eklenmiş, yani PC'den Egreat'e bağlı hdd'lere erişilebilecek.
    - Torrent uygulaması eklenmiş

Önemli Not: Henüz yükleme ve deneme fırsatım olmadı, sadece bilgilendirme amaçlı burada paylaştım.
    ----------------------------------------------------------------

Bast Castle V1.02 (12/12/2012) {1186}

Fixed team stopall
    added support for disks with GUID Partition Table
    Fixed key codes GOTO, AB repeat, title
    added no visual tuning overscan
    add code to the button on the staff view
    replaced by a more compliant installer (support flash drives 512Mb, 2Gb and 4Gb)
    added to the system utilities: stat, nohup, dtach, passwd, wget (external), time, python v2.7, updated PHP v5.4.8
    added a link to opt in RW zone
    added to stop the drive before withdrawal (fully compatible with USB drives)
    taken out part of the scripts in the RW zone (/ usr / local / etc / scripts)
    Added experimental driver ramzswap (for advanced users who download via modprobe, utilities in the folder / usr / local / etc / experiments)
    cut gtalk (waste of resources)
    added services NAS SAMBA server, NFS server v2/v3, TORRENT client (http://player_ip:9091 )
    Fixed support multichannel LPCM
    Selecting a sort order for the file manager
    added remembers the settings subtitles
    SATA drive is now a priori system and mounted in / tmp/hdd/volumes/HDD1 it also prevents restarting the engine after starting as previously
    optimizing the performance of a small usb drives
    added the ability to disable sequential playback of video files
    regular updating of language translations
    updated Uaonline2 (if you see question marks instead of text settings)
    The codes 900 and HiMedia remote Egreat R6S Pro

IPTV

added basic support for UTF-16 for Web editor and a whole
    Fixed loading m3uEX (JTV) c multiple links to a database
    another buffer optimization

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 12 Aralık 2012; 20:22:24 >

• @buyukbang harikasın çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Bast Castle 1.02 versiyonu bugün çıkmış.

[size=5]The codes 900 and HiMedia remote Egreat R6S Pro

@buyukbang,

Hocam şu Himedia ile ilgili yer dikkatimi çekti. Sanırım Himedia lara yazılımı entegre etmek için bir şey var. Hatta sanırım uzaktan kumanda ile ilgili.

Peki bunu uygulayabilmek için hangi yöntemi izlememiz gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

@buyukbang,

Hocam şu Himedia ile ilgili yer dikkatimi çekti. Sanırım Himedia lara yazılımı entegre etmek için bir şey var. Hatta sanırım uzaktan kumanda ile ilgili.

Sadece kumanda desteği gelmiş deniyor. Yani eğer himedia da bu imajı çalıştırabiliyorsanız kumandasınında çalışması lazım. Özel birşey gerektiğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

@buyukbang harikasın çok teşekkürler.

katılıyorum sana..emeğine uğraşlarına cok teşekkür ederiz..de şifreyi kimden alıcaz nasri,haberin varmı büyükbank nasri ıle 2 kişi olduk.8 kişi daha bulup kapını çalıcaz,kız istemeye gıder gıbı çikolata ve çiçekde alıcaz,umarım bızı kabul edersin..
  • Yeni yazımlımı deneyen varmı, yorumları bekliyoruz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

@buyukbang,

Sadece kumanda desteği gelmiş deniyor. Yani eğer himedia da bu imajı çalıştırabiliyorsanız kumandasınında çalışması lazım. Özel birşey gerektiğini zannetmiyorum.

Valla böyleyse gerçekten çok çok iyi olur. Akşama deneyeyim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

@buyukbang harikasın çok teşekkürler.

katılıyorum sana..emeğine uğraşlarına cok teşekkür ederiz..de şifreyi kimden alıcaz nasri,haberin varmı büyükbank nasri ıle 2 kişi olduk.8 kişi daha bulup kapını çalıcaz,kız istemeye gıder gıbı çikolata ve çiçekde alıcaz,umarım bızı kabul edersin..

Ne adamlar var şu dünyada değil mi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Umitakbal

Yeni yazımlımı deneyen varmı, yorumları bekliyoruz?

Dün geç saatlerde yükledim çok fazla kurcalayamadım henüz. Benim gördüğüm E-SATA hdd problemli, benim E-SATA HDD'i görmedi. USB HDD'de ise sorun yoktu. Sekator'a (Ukraynalı geliştirici) konuyu forumlarında bildirdim. Birde Samba server (windows paylaşım) cihazda çalışmıyordu, eklendi yazılmış halbuki. Aktive etmek için özel bir işlem mi yapılmalı onu henüz öğrenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 13 Aralık 2012; 10:27:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umitakbal

Yeni yazımlımı deneyen varmı, yorumları bekliyoruz?

Dün geç saatlerde yükledim çok fazla kurcalayamadım henüz. Benim gördüğüm E-SATA hdd problemli, benim E-SATA HDD'i görmedi. USB HDD'de ise sorun yoktu. Sekator'a (Ukraynalı geliştirici) konuyu forumlarında bildirdim. Birde Samba server (windows paylaşım) cihazda çalışmıyordu, eklendi yazılmış halbuki. Aktive etmek için özel bir işlem mi yapılmalı onu henüz öğrenemedim.

Hocam indirme linki hata veriyor.Anasayfasında da bulamadım dosyayı.
  • e-sata problemi düzeltmişler hotfix çıkmış

https://code.google.com/p/bast-castle/downloads/detail?name=install_1186_n4.7z&can=2&q=

burdan indirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dest

e-sata problemi düzeltmişler hotfix çıkmış

https://code.google.com/p/bast-castle/downloads/detail?name=install_1186_n4.7z&can=2&q=

burdan indirebilirsiniz

Bu hotfix e yazılımda dahil midir hocam acaba.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.