Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

AVATAR + MEN IN BLACK 2012 + IMMORTALS ( 3D Modunda ve harici altyazı ile ) hiç takılmadan oynatıyor

Acele etmeden , şu yazılımı iyice bir kurcalamak gerekir !

Android yok.
    Türkçe Menü yok. ( Türkçe altyazı var )
    Altyazı renk , boyut , konum değiştirme yok.
    Filmi ileri , geri , pause yapınce türkçe karakterlerde bozulma yok.

Ama harici altyazı ile de en ufak bir takılma da yok

Kısacası adamlar , yazılımı iyice sadeleştirmişler ve cihazı maksimum hızda çalışmasını hedeflemişler.
    Bu yazılımdan sonra da gerek orijinal gerekse diğer modlu yazılımlara kürdan yöntemi ile sorunsuzca dönebiliyorsunuz.

Birde uname -a komut çıktısı alabilir miyiz? Testler için çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeKU

quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

Arkadaşlar merhaba

Değerli görüşlerinize ihtiyacım var ev sinema sistemi hakkında

Elimde philips 42pfl4307 tv ve egreat r6s mevcut

Bunlara ek olarak 5.1 bi ev sinema sistemi istiyorum. Optik girişden bağlayacağim

Nette biraz araştırdım ama kafam çom karıştı. Z5500 ce S550 modellerine baktım ama fiyatları bütçemi(max 500tl) aşıyor.

O yüzden philips hts3539 aklıma takıldı.

Siz ne dersiniz bu konuda ? Bu sistemden kaliteli ses alır mıyım ? Veya başka ne yapmam gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim

Ben onun yerine bu modeli öneririm; ama yine de sen bilirsin:

LG HT1200TA Usb-Hdmı 1100W Tallboy 5+1 Ev Sinema Sistemi

Neden bu model ? Artısı ? Eksisi ?

Bu 1200 watt, bunda hdmi giriş ve çıkış var. Sizin dediğiniz modelde sadece hdmi çıkış var. Bir de LG kalitesi söz konusu. Film sektöründe LG ürünleri bence daha iyi. Tabi karar yine size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

quote:

AVATAR + MEN IN BLACK 2012 + IMMORTALS ( 3D Modunda ve harici altyazı ile ) hiç takılmadan oynatıyor

Acele etmeden , şu yazılımı iyice bir kurcalamak gerekir !

Android yok.
    Türkçe Menü yok. ( Türkçe altyazı var )
    Altyazı renk , boyut , konum değiştirme yok.
    Filmi ileri , geri , pause yapınce türkçe karakterlerde bozulma yok.

Ama harici altyazı ile de en ufak bir takılma da yok

Kısacası adamlar , yazılımı iyice sadeleştirmişler ve cihazı maksimum hızda çalışmasını hedeflemişler.
    Bu yazılımdan sonra da gerek orijinal gerekse diğer modlu yazılımlara kürdan yöntemi ile sorunsuzca dönebiliyorsunuz.

Birde uname -a komut çıktısı alabilir miyiz? Testler için çok teşekkürler...

"Altyazı renk , boyut , konum değiştirme yok. "

İşte en kötü özelliği buymuş. Bu olmadan altyazı okunamaz ki. Ben eski yazılımlarda altyazıyı bir de arialblack yazı stili yapıyordum. Büyük ihtimalle bunda o da yoktur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Hocam indirme linki gizli değil, şifre vs yok. Ama önce Sancak Bilgisayar'ın kesin onayını bekleyelim. Gerçekten işe yarıyorsa ve cihazda başka bir sıkıntıya neden olmuyorsa hepimiz yükleriz. Tedbirli olmak lazım, lakin bu custom firmware şu ana kadar gördüklerim içinde en çok altyapıda değişiklikler yapılmış olanı. Sancak Bilgisayar çok sadece dedi, nedeni adamlar makyajla ve eklentilerle uğraşmamışlar, direk altyapıyı değiştirmişler. Zaten problemlerde ancak bu şekilde çözülebilirdi.

quote:

güzel haber..buyukbank teşekkürler.
    şimdi bu yazılımı ındırmek ıçın 10 kişi bir arayamı gelecez..veya kimden izin alacağız,,bilgisi olan varmı..bende ındırmek ıstıyorum bu yazılımı..
    rusyada da tanıdık yok kı kime bm atıp şifre alacaz,

ama nasıl olur..olmazkı,,kaçak yollamı edındınız yazılımı,izin almadınızmı

Yazılım açık kaynaklı, kodları bile görebilirsiniz :) Neyseki yabancı gruplar bizimkiler gibi değil, öncelikleri paylaşım yapmak

Ama siz yinede Miralay kardeşimize "her bir haltı kabul ediyorum, ant içerim, valla billa"" diye bir PM atın, ne olur ne olmaz, yoksa bizi kendi deyimiyle "yazılımdan mahrum" bırakır

Aman hocam laf atma biz bunları yazdıgımızda sevgili sancak bilgisayar bile bize psikolojisi bozuk kişiler dedi :) neyse önemi yok buyukbang sana çok teşekkür ediyorum paylaşımların için.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

quote:

quote:

Hocam indirme linki gizli değil, şifre vs yok. Ama önce Sancak Bilgisayar'ın kesin onayını bekleyelim. Gerçekten işe yarıyorsa ve cihazda başka bir sıkıntıya neden olmuyorsa hepimiz yükleriz. Tedbirli olmak lazım, lakin bu custom firmware şu ana kadar gördüklerim içinde en çok altyapıda değişiklikler yapılmış olanı. Sancak Bilgisayar çok sadece dedi, nedeni adamlar makyajla ve eklentilerle uğraşmamışlar, direk altyapıyı değiştirmişler. Zaten problemlerde ancak bu şekilde çözülebilirdi.

quote:

şimdi bu yazılımı ındırmek ıçın 10 kişi bir arayamı gelecez..veya kimden izin alacağız,,bilgisi olan varmı..bende ındırmek ıstıyorum bu yazılımı..

Yazılım açık kaynaklı, kodları bile görebilirsiniz :) Neyseki yabancı gruplar bizimkiler gibi değil, öncelikleri paylaşım yapmak

Ama siz yinede Miralay kardeşimize "her bir haltı kabul ediyorum, ant içerim, valla billa"" diye bir PM atın, ne olur ne olmaz, yoksa bizi kendi deyimiyle "yazılımdan mahrum" bırakır

Aman hocam laf atma biz bunları yazdıgımızda sevgili sancak bilgisayar bile bize psikolojisi bozuk kişiler dedi :) neyse önemi yok buyukbang sana çok teşekkür ediyorum paylaşımların için.

Rica ederim kardeş.

Bana download linkini PM'den sormuşsun. Bulamayanlar için buradan vereyim dedim. Tabi ilk mesajımda verdiğim anasayfadan bu linke ve ileride çıkacak versiyonlara ulaşabilirsiniz.

Üstte bahsi geçen Bast Castle v1.02 for 1186 (28 Ekim) yazılımı için doğrudan indirme linki :

http://bast-castle.googlecode.com/files/install_1186_n2.7z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 15 Kasım 2012; 22:06:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Değerli görüşlerinize ihtiyacım var ev sinema sistemi hakkında

Elimde philips 42pfl4307 tv ve egreat r6s mevcut

Bunlara ek olarak 5.1 bi ev sinema sistemi istiyorum. Optik girişden bağlayacağim

Nette biraz araştırdım ama kafam çom karıştı. Z5500 ce S550 modellerine baktım ama fiyatları bütçemi(max 500tl) aşıyor.

O yüzden philips hts3539 aklıma takıldı.

Siz ne dersiniz bu konuda ? Bu sistemden kaliteli ses alır mıyım ? Veya başka ne yapmam gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim

Ben onun yerine bu modeli öneririm; ama yine de sen bilirsin:

LG HT1200TA Usb-Hdmı 1100W Tallboy 5+1 Ev Sinema Sistemi

Neden bu model ? Artısı ? Eksisi ?

Bu 1200 watt, bunda hdmi giriş ve çıkış var. Sizin dediğiniz modelde sadece hdmi çıkış var. Bir de LG kalitesi söz konusu. Film sektöründe LG ürünleri bence daha iyi. Tabi karar yine size kalmış.

Teşekkür ederim bilgi için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim kardeş.

Bana download linkini PM'den sormuşsun. Bulamayanlar için buradan vereyim dedim. Tabi ilk mesajımda verdiğim anasayfadan bu linke ve ileride çıkacak versiyonlara ulaşabilirsiniz.

Üstte bahsi geçen Bast Castle v1.02 for 1186 (28 Ekim) yazılımı için doğrudan indirme linki :

Bu firmware için yanılmıyorsam "bilgisayarda paylaştırılmış dosyalara ulaşmada" problem var demiştiniz değil mi ?

"Samba (windows paylaşım) fonksiyonu bu firmware'de yokmuş. Ama sanırım FTP ve NFS ile bunun eksikliği fazla hissedilmez. "

Yani sadece cihaza bağlı hdd'lerden mi film oynatabilecez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 15 Kasım 2012; 23:28:44 >

• Ya arkadaşlar auron yazılım yüklü şuan, Windows 7 64bitten ev grubu ile paylaştığım filmleri göremiyorum. Cihaz lan kablosu ile bağlı. Nasıl paylaşmam gerekli?

Birde şu bast-castle denen yazılımda madagascar deneyen oldu mu?

edit: Bast-castle da futubox var mı*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 15 Kasım 2012; 23:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Elimdeki tüm isoları tek tek denedim (madagascar dahil) takılan olmadı.
    Futubox yok. Pek çok şey yok. Amaç 3d iso izlemekse bence bu fw başarılı. 3d'lerde altyazı rengi, boyutu, konumu ayarlanamıyor, ama orjinal film altyazısı kadar rahat okunuyor altyazılar. Bir sıkıntı yaşamadım ben, ve pause, ileri - geri sarmada altyazı bozulmuyor. Bir de diğer fw'lerde 3d otomatik algılıyordu, bu algılamıyor, film başlarken menü tuşuna basıp 3d seçmek gerekiyor.
    Orjinal yazılımın son versiyonu gelene kadar bu fw yeterli gibi.
  • quote:

Ya arkadaşlar auron yazılım yüklü şuan, Windows 7 64bitten ev grubu ile paylaştığım filmleri göremiyorum. Cihaz lan kablosu ile bağlı. Nasıl paylaşmam gerekli?

Tam aynı sorun bendede var bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim kardeş.

Bu firmware için yanılmıyorsam "bilgisayarda paylaştırılmış dosyalara ulaşmada" problem var demiştiniz değil mi ?

"Samba (windows paylaşım) fonksiyonu bu firmware'de yokmuş. Ama sanırım FTP ve NFS ile bunun eksikliği fazla hissedilmez. "

Yani sadece cihaza bağlı hdd'lerden mi film oynatabilecez ?

Denemedim ama NFS kullanılabiliyor olmalı, açıklamalarında öyle yazıyor. NFS Samba'nın linux versiyonudur. Windows 7/8'de NFS desteği "Windows Özelliği Ekleme" gibi ismi olan bir panel vardı, oradan eklenebiliyordu. NFS aktive edilince aslında cihaza yine PC'den ulaşılabilir oluyor. Birde NFS Sambadan hızlıdır, Samba'da 3-4 MB hız ile dosya aktarımı yapılıyordu, NFS'de Bu 6-7 olur diye tahmin ediyorum ki bu da daha az takılma demek olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: orchant

quote:

Elimdeki tüm isoları tek tek denedim (madagascar dahil) takılan olmadı.
    Futubox yok. Pek çok şey yok. Amaç 3d iso izlemekse bence bu fw başarılı. 3d'lerde altyazı rengi, boyutu, konumu ayarlanamıyor, ama orjinal film altyazısı kadar rahat okunuyor altyazılar. Bir sıkıntı yaşamadım ben, ve pause, ileri - geri sarmada altyazı bozulmuyor. Bir de diğer fw'lerde 3d otomatik algılıyordu, bu algılamıyor, film başlarken menü tuşuna basıp 3d seçmek gerekiyor.
    Orjinal yazılımın son versiyonu gelene kadar bu fw yeterli gibi.

.iso ları denedim dediniz fakat sesleri HD olarak alabiliyor musunuz?

HD ses aktif olmadıkça zaten pek aman aman bir takılma yaşanmıyor bence alette.

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Receiver'ım imzamda mevcut. Eski bir model olmasına rağmen 192 khz'e kadar dts çözebiliyor. Ses için optical kablo kullanıyorum. R6S'te çıkış raw ve 5.1 olarak seçili. Receiver'ın ekranında kaynağına göre,gelen sesi dolby digital ya da dts olarak yazılı gösteriyor.

Takılmaların harici altyazıyla olduğu söyleniyordu? Yanlışım varsa lütfen düzeltin, raw demek ham veri demek değil mi? Yani ses işleme görevini R6S değil de receiver'ın yapıyor olması gerekmiyor mu?
  • quote:

quote:

Receiver'ım imzamda mevcut. Eski bir model olmasına rağmen 192 khz'e kadar dts çözebiliyor. Ses için optical kablo kullanıyorum. R6S'te çıkış raw ve 5.1 olarak seçili. Receiver'ın ekranında kaynağına göre,gelen sesi dolby digital ya da dts olarak yazılı gösteriyor.

Takılmaların harici altyazıyla olduğu söyleniyordu? Yanlışım varsa lütfen düzeltin, raw demek ham veri demek değil mi? Yani ses işleme görevini R6S değil de receiver'ın yapıyor olması gerekmiyor mu?

Yok ben DTS-HD MA, Dolby True HD gibi seslerden bahsediyorum.

Misal Madagascar 3 3D.iso sunda filmi Dolby Digital olarak izlersem hiç bir takılma yaşamıyordum. Fakat sesi Dolby True HD olarak izlersem bazı yerlerde film takılmaktan adım atamıyor.

Acaba bu konuda düzeltilen bir şey var mı diye merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

Yok ben DTS-HD MA, Dolby True HD gibi seslerden bahsediyorum.

Misal Madagascar 3 3D.iso sunda filmi Dolby Digital olarak izlersem hiç bir takılma yaşamıyordum. Fakat sesi Dolby True HD olarak izlersem bazı yerlerde film takılmaktan adım atamıyor.

Acaba bu konuda düzeltilen bir şey var mı diye merak ettim.

Merhaba arkadaşlar,
    Bende dün akşam kurdum bast castle fw özellikle 3D.iso ları test ettim. DTS-HD Master True HD seslerde bile takılma yok. Gayet stabil çalışmakta cihaz.

• Bast Castle FW ile ilgil aklıma gelen bir kaç konuyu daha yazayım;

3D.iso filmlerde harici alt yazılar okunaklı. Cihaz menü geçişleri gayet hızlı çalışıyor.
    Ama önceki versiyonlarda iso olmayan Bluray filmin dizinini seçtiğinizde film hemen başlıyordu.
    Bu fw'de eğer bluray film iso değilse film başlamıyor. Bu kötü olmuş.
    İleri geri sardığınızda filmi veya pause ettiğinizde harici türkçe alt yazı bozulmuyor.
    Auron FW'deki cihaz display ekranı sorunu bu FW'de yok düzgün çalışıyor.

Test ettiğim filnler arasında;

Captain America
    The Avengers
    Prometheus

Tabii baştan sona kadar seyredemedim ama daha önce nerde takıldıklarını biliyordum özellikle o sahneleri denedim gayet sorunsuz seyrettim sahneleri.
    Önceki versiyonlarda harici altyazılı 3D.iso filmi ileri geri sardırdığınızda ses gidiyordu. Meniye girip tekrar ses ayarı yapmak gerekiyordu. Bu sorunda ortadan kalkmış durumda.

Şimdilik aklıma gelen konular bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Bast Castle FW ile ilgil aklıma gelen bir kaç konuyu daha yazayım;

3D.iso filmlerde harici alt yazılar okunaklı. Cihaz menü geçişleri gayet hızlı çalışıyor.
    Ama önceki versiyonlarda iso olmayan Bluray filmin dizinini seçtiğinizde film hemen başlıyordu.
    İleri geri sardığınızda filmi veya pause ettiğinizde harici türkçe alt yazı bozulmuyor.

Captain America
    The Avengers
    Prometheus

Tabii baştan sona kadar seyredemedim ama daha önce nerde takıldıklarını biliyordum özellikle o sahneleri denedim gayet sorunsuz seyrettim sahneleri.
    Önceki versiyonlarda harici altyazılı 3D.iso filmi ileri geri sardırdığınızda ses gidiyordu. Meniye girip tekrar ses ayarı yapmak gerekiyordu. Bu sorunda ortadan kalkmış durumda.

Bu ses gitme sorunu HD seslerde yaşanılan sorundu değil mi?

3d .iso da takılma olunca sürekli ses gitmesi yaşanıyordu. Şimdi şayet buna çözülmüş diyorsanız ciddi şekilde bir şeyler halledilmiş demektir.

Madagascar 3 3D.iso yuda deneyecek olursanız, sonucunu yazarsanız sevinirim. Aşırı takılma yaşatan bir filmdi, onu çok merak ediyorum bu sebeple..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Bast Castle FW ile ilgil aklıma gelen bir kaç konuyu daha yazayım;

Captain America
    The Avengers
    Prometheus

Bu ses gitme sorunu HD seslerde yaşanılan sorundu değil mi?

3d .iso da takılma olunca sürekli ses gitmesi yaşanıyordu. Şimdi şayet buna çözülmüş diyorsanız ciddi şekilde bir şeyler halledilmiş demektir.

Madagascar 3 3D.iso yuda deneyecek olursanız, sonucunu yazarsanız sevinirim. Aşırı takılma yaşatan bir filmdi, onu çok merak ediyorum bu sebeple..

Evet HD seslerde yaşanıyordu.
    Madagascar elimde yok. Yakın zamanda indirirsem test sonuçlarını paylaşırım.

• Selamlar,

Bast-Castle a futubox ı kendimiz ekleyebiliyormuyuz? M3U gibi bir dosyası var bunu çalıştırmanın imkanı varmı? Androidi ben dizimag gibi sitelerden dizi seyretmek için kullanıyordum (dolphin browser ile). Onunda olmaması iyi değil. Benim şu an en büyük problemim cihaza herhangi USB hdd bağlayamamam olması (unsafe eject usb). Auron yüklü (2.5.6.0 v9.0). O yüzden LAN üzerinden seyrediyorum filmleri.

-Mehmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkuc

Selamlar,

Bast-Castle a futubox ı kendimiz ekleyebiliyormuyuz? M3U gibi bir dosyası var bunu çalıştırmanın imkanı varmı? Androidi ben dizimag gibi sitelerden dizi seyretmek için kullanıyordum (dolphin browser ile). Onunda olmaması iyi değil. Benim şu an en büyük problemim cihaza herhangi USB hdd bağlayamamam olması (unsafe eject usb). Auron yüklü (2.5.6.0 v9.0). O yüzden LAN üzerinden seyrediyorum filmleri.

-Mehmet

M3U Playlist dosyası demek.

Cihazın m3u desteği var. dosya yöneticisinden girip ilgili m3u yu gösterirseniz çalışması mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.