Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

Orijinalden alıntı: decsan
    Maalesef bu sorun bir çok USB hdd ile yaşanıyor.
    Çözümler ise çeşit çeşit.
    1- HDD değiştirip deneyin.
    2.5" iomega hdd kutuma 320 GB samsung hdd koydum mükemmel çalıştı ancak içindeki diski 100gb Hitachi ile değiştirince yada 320 gb WD harici diskimi takınca sürekli "GÜVENLİ KALDIRILMAYAN HDD BAĞLANTISI" mesajı geliyor.
    2- Esata HDD kullanın.
    3- Ağ üzerinden film izleyin.
    4- USB flasha kopyalayıp izleyin.
    5- Cihazı iade edin :)

Merhaba,

Harici HDD olmadığı için uzun süredir kullanamadığım Egreat R6S için aşağıda fotosu bulunan Western Digital My Passport 1TB ürünü edinmeyi düşünüyorum.

Acaba bu ürünle R6S stabil çalışmakta mıdır?

Şimdiden teşekkürler,

Denemeden bir şey söylemek zor. Benim eimdekilerden biri de WD 320 GB ancak problem çıkartıyor. Problemsiz çalışan tek HDD WD 3,5" Esata harici güç kaynaklı olan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decsan -- 12 Kasım 2012; 12:30:10 >

• R6S ile Western Digital My Passport 1TB (WDBBEP0010BBK) kullanan var mı arkadaşlar?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

R6S ile Western Digital My Passport 1TB (WDBBEP0010BBK) kullanan var mı arkadaşlar?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,

İyi Akşamlar,

Bende bunun 2TB olanı (2,5") ve bir önceki model 1Tb WD 2,5" lik HDD var.

Egreat R6b ve R6S olarak iki cihazımda da kullandım herhangi bir sorun yok.

HDD leri yeni alınca ilk önce komple formatlarım.

Yanlız sadece Bilgisayardan içine yükledim filmleri seyrediyorum. Torrent falan kullanmıyorum

• bende 2.5" 1.5tb seagate var. başlarda bende de problem yoktu ilk 1 ay. sonradan güvenli çıkar hatası vermeye başladı. anında da hata alamayabiliyorsunuz.
  • Bazı usb hdd'ler bilhassa 2.5 modelleri 2.5.6 yazılımı ile uyumsuzluk yapabiliyor.
    Onun için ya 2.2.8.0 yazılımına dönün veya son beta yazılım kurup onunla deneyin.

2.2.8.0
    http://www.mediafire.com/download.php?mn3mh0nty8md88b

2.6.7.0 Beta
    http://www.mediafire.com/download.php?e4u97pn8zad7mql

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Bazı usb hdd'ler bilhassa 2.5 modelleri 2.5.6 yazılımı ile uyumsuzluk yapabiliyor.
    Onun için ya 2.2.8.0 yazılımına dönün veya son beta yazılım kurup onunla deneyin.

2.2.8.0

2.6.7.0 Beta

şükür kavuşturana ..nerelerdesiniz sancak bılgısayar..
    yenı yazılım ne zaman geliyor,,cıkacak cok yakında dendi ama henüz bır ses seda yok..bilgilendirirmisiniz..kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Bazı usb hdd'ler bilhassa 2.5 modelleri 2.5.6 yazılımı ile uyumsuzluk yapabiliyor.

2.2.8.0

2.6.7.0 Beta

şükür kavuşturana ..nerelerdesiniz sancak bılgısayar..
    yenı yazılım ne zaman geliyor,,cıkacak cok yakında dendi ama henüz bır ses seda yok..bilgilendirirmisiniz..kolay gelsin.

Ya hu ortalama bir türk erkeğinin izleyebileceği her şeyi içinde bulunduran. Sorunsuz, stabil çalışan modlu yazılım hangisidir ? Yüklemek isteyenlere şudur diyip en kısa yoldan bir yol gösteren babayiğit aranıyor.
    x linkindeki x yazılımını x yöntemi ile yüklediğinde cihazın ile yapabileceklerin şunlardır.
    a) x formatının izlenmesi
    b) x live tvlerin izlenmesi
    c) x proğramların yüklenebilmesi
    d) x formatındaki ses çözücülerle kullanılabilmesi v.s.

bu yazdıklarıma çözüm olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyoruz.(Pratik ve ortalama bir insana göre)

• bende mikrobox 500gb wd 2tb var sorunsuz açıyor
    arkadaşa katılıyorum bir sürü eklenti var çoğu çalışmıyor.
  • Arkadaşlar merhaba

Değerli görüşlerinize ihtiyacım var ev sinema sistemi hakkında

Elimde philips 42pfl4307 tv ve egreat r6s mevcut

Bunlara ek olarak 5.1 bi ev sinema sistemi istiyorum. Optik girişden bağlayacağim

Nette biraz araştırdım ama kafam çom karıştı. Z5500 ce S550 modellerine baktım ama fiyatları bütçemi(max 500tl) aşıyor.

O yüzden philips hts3539 aklıma takıldı.

Siz ne dersiniz bu konuda ? Bu sistemden kaliteli ses alır mıyım ? Veya başka ne yapmam gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeKU

Arkadaşlar merhaba

Değerli görüşlerinize ihtiyacım var ev sinema sistemi hakkında

Elimde philips 42pfl4307 tv ve egreat r6s mevcut

Bunlara ek olarak 5.1 bi ev sinema sistemi istiyorum. Optik girişden bağlayacağim

Nette biraz araştırdım ama kafam çom karıştı. Z5500 ce S550 modellerine baktım ama fiyatları bütçemi(max 500tl) aşıyor.

O yüzden philips hts3539 aklıma takıldı.

Siz ne dersiniz bu konuda ? Bu sistemden kaliteli ses alır mıyım ? Veya başka ne yapmam gerekir ?

Şimdiden teşekkür ederim

Ben onun yerine bu modeli öneririm; ama yine de sen bilirsin:

LG HT1200TA Usb-Hdmı 1100W Tallboy 5+1 Ev Sinema Sistemi
  • R6S için ruslar yeni bir custom firmware yazmış, ismi Bast Castle V1.01. R6S'e kürdan yöntemiyle yükleniyormuş. :

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fcode.google.com%2Fp%2Fbast-castle%2F

Ekran Görüntüleri:http://code.google.com/p/bast-castle/wiki/Screenshots

Burada e-great alman forumundan yorumlar var:
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://www.egreat-hd.de/forum/showthread.php%3Ftid%3D906&usg=ALkJrhhZrA59ZT4zXzYQXYacR-aGfsTQrw

Bu yorumlara göre:

Artıları:
    - Altyazı probleminin çözüldüğü yazılmış.
    - R6S orjinal firmware'i tabanlı olduğu için display sorunu olmadığı yazıyor.
    - Orjinal firmware'den çok hızlı bir firmware olduğu yorumlanmış. Cihazın açılış hızı 16 sn'ye düşmüş.

- Firmware çok stabilmiş, Alman forum moderatörü çökme vs yaşamadım demiş.
    - Linux kernel'i güncellenmiş denilmiş ama versiyonu belirtilmemiş. Eğer 3.x kernellere geçilmiş ise tek kelimeyle mükemmel olur diye düşünüyorum. NTFS ile ilgili dosya kayıpları ve bozulmaları azalır, download'lar sıkıntısız olur. Ama dediğim gibi kernel versiyon bilgisine ulaşamadım.

Eksileri:
    - Samba (windows paylaşım) fonksiyonu bu firmware'de yokmuş. Ama sanırım FTP ve NFS ile bunun eksikliği fazla hissedilmez.
    - Yanlış anlamadıysam bu firmware'den Android tamamen çıkartılmış (ki kernel güncellendiğinde Android'in çalışmaması normal çünkü sıfırdan Andorid compile'ı gerekir). R6S aldığımdan beri bir kere baktım nedir ne değildir diye, sonrada hiç kullanmadım. Açıkçası Android çıkarıldıysa bile benim için kayıp değil.

Firmware'i kendim henüz denemedim, biraz önce buldum ve yorumları sizinle paylaşmak istedim. Ama yazılanlardan çok etkilendiğimi söyleyeyim. Yani yüklemeyi düşünüyorum.

Şimdi Sancak Bilgisayar'a PM atacağım, bu firmware'i denemelerini ve bizler için yorumlarını yazmalarını rica edeceğim. Böylece biz kullanıcılar cihazlarını riske atmadan önce onlardan bir onay almış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 15 Kasım 2012; 9:36:35 >

• boyutu 75 mb olarak gözüküyor biraz ufak sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

boyutu 75 mb olarak gözüküyor biraz ufak sanki

Yazılanlardan anladığım kadarıyla, üstteki mesajımda şimdi güncellediğim gibi Android'in çıkarıldığını anlıyorum. Bundan boyut azalmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 15 Kasım 2012; 9:06:05 >
  • 2.6.7.0 betayı kurdum dün akşam. pause, fw vb. altyazı türkçe karakterlerin gitmesi devam ediyor. Bir de jukebox'ı bulamadım. Onun haricinde hızlıca bir göz attım herhangi bir takılma yaşamadım. Gerçi ben daha önce de takılma yaşamıyordum ama nazar değmesin diye söylemiyordum :) Bu russian fw'yi de merak ettim şimdi.

Bu fw ile ilgili değil ama şöyle bir şey oldu. Ice Age A Mammoth Christmas 2011 3D 1080p BluRay AVC DTS-HDMA5.1-TTG.iso bunu yerli bir torrent sitesinden buldum. Total bitrate 57.11 mbps yazıyor. Filmin türkçe dublajı da mevcut. Filmi oynatırken hiç bir takılma yok, ancak sesi türkçe ya da başka bir dile çevirmeye kalktığım anda cihaz yeşil ekrana düşüp kitleniyor. Aynı filmi yabancı bir kaynaktan buldum. Onu da deneyeceğim. Bakalım acaba filmden mi yoksa başka birşeyden mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orchant

2.6.7.0 betayı kurdum dün akşam. pause, fw vb. altyazı türkçe karakterlerin gitmesi devam ediyor. Bir de jukebox'ı bulamadım. Onun haricinde hızlıca bir göz attım herhangi bir takılma yaşamadım. Gerçi ben daha önce de takılma yaşamıyordum ama nazar değmesin diye söylemiyordum :) Bu russian fw'yi de merak ettim şimdi.

Hangi 3D ISO filmleri izleyip de takilma yasamadiginizi zahmet olmazsa yazabilir misiniz? Cunku benim takiliyor dedigim sahneleri, Sancak Bilgisayar da denedi, onlarda da takildi. Yani takilma olayi cihazdan cihaza degisen bir durum degil :)

Bu arada yeni MKV formatimizla cevirdigim tek bir filmde de takilma oldu. Abraham lincoln vampir avcisi. Cevrilmis mkv + harici altyazi ile takildi. Altyaziyi mkv'nin icine gömdüm, takilma makilma kalmadi.

Hani demisti ya bir arkadas, takilma olayi sadece 3D ISO lar ile sinirli degil, normal filmlerde de takiliyor ama bitrate'i dusuk olanlarda hissetmiyorsunuz, aynen dogru cikti. Bitrate'i yuksek olan bu mkv'de takilmaya sahit oldum.

Ancak su anki noktadan hic sikayetci degilim. Goruntu kalitesinde hic bir oynama olmadan, 3D iso filmlerime TR altyazi, TR dublaj ekleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 15 Kasım 2012; 10:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Hangi 3D ISO filmleri izleyip de takilma yasamadiginizi zahmet olmazsa yazabilir misiniz? Cunku benim takiliyor dedigim sahneleri, Sancak Bilgisayar da denedi, onlarda da takildi. Yani takilma olayi cihazdan cihaza degisen bir durum degil :)

Bu arada yeni MKV formatimizla cevirdigim tek bir filmde de takilma oldu. Abraham lincoln vampir avcisi. Cevrilmis mkv + harici altyazi ile takildi. Altyaziyi mkv'nin icine gömdüm, takilma makilma kalmadi.

Hani demisti ya bir arkadas, takilma olayi sadece 3D ISO lar ile sinirli degil, normal filmlerde de takiliyor ama bitrate'i dusuk olanlarda hissetmiyorsunuz, aynen dogru cikti. Bitrate'i yuksek olan bu mkv'de takilmaya sahit oldum.

Ancak su anki noktadan hic sikayetci degilim. Goruntu kalitesinde hic bir oynama olmadan, 3D iso filmlerime TR altyazi, TR dublaj ekleyebiliyorum.

Tabi ki;
    İzlediklerimden bazıları şunlar:
    The Amazing Spider-Man 2012 1080p BluRay 3D + 2D MVC DTS-HDMA5.1 - BLUEBIRD
    Avatar BLU-RAY 3D-(2009) MPEG-4 AVC 1080p DTS-HD MA
    How to Train Your Dragon (2010) Blu-ray 3D 1080p AVC DD5.1
    Abraham Lincoln Vampire Hunter 3D 2012 Bluray 1080p MVC DTS HDMA 7 1
    Madagascar 3 Europe's Most Wanted 2012 3D 1080p Blu-Ray MVC TrueHD 7.1-HDChina
    Puss.In.Boots.2011.1080p.3D.Blu-ray.Re-encoded.AVC.DTS-HDMA7.1-3DT
    Wrath of the Titans 2012 1080p 3D Blu-Ray AVC DTS-HD MA 5.1-HDChina
    The.Avengers.2012.1080p.3D.Blu-ray.AVC.DTS-HDMA7.1-Bluebird
    Men.In.Black.3.3D.Blu-ray.AVC.DTS-HDMA5.1-3DT

Bunlar herhangi bir takılma olmadan izlediğim filmler. İlk başlarda indirdiğim bd25'ler vardı, onları yazmadım, muhtemelen onlarda zaten kimsede takılma olmuyordur.
    Ben harici harddiskleri kutusundan çıkartıp ayrı bir dock ile kullanıyorum. Onun bir etkisi olabilir mi bilmem? Kullandığım dock ünite de şu

Edit: Bir de şu aklıma geldi şimdi. R6S ile birlikte gelen adaptör ilk günlerde bozulunca yeni bir adaptör almıştım. Bunun bir etkisi var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchant -- 15 Kasım 2012; 10:40:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orchant

Tabi ki;
    İzlediklerimden bazıları şunlar:
    The Amazing Spider-Man 2012 1080p BluRay 3D + 2D MVC DTS-HDMA5.1 - BLUEBIRD
    Avatar BLU-RAY 3D-(2009) MPEG-4 AVC 1080p DTS-HD MA
    How to Train Your Dragon (2010) Blu-ray 3D 1080p AVC DD5.1
    Abraham Lincoln Vampire Hunter 3D 2012 Bluray 1080p MVC DTS HDMA 7 1
    Madagascar 3 Europe's Most Wanted 2012 3D 1080p Blu-Ray MVC TrueHD 7.1-HDChina
    Puss.In.Boots.2011.1080p.3D.Blu-ray.Re-encoded.AVC.DTS-HDMA7.1-3DT
    Wrath of the Titans 2012 1080p 3D Blu-Ray AVC DTS-HD MA 5.1-HDChina
    The.Avengers.2012.1080p.3D.Blu-ray.AVC.DTS-HDMA7.1-Bluebird
    Men.In.Black.3.3D.Blu-ray.AVC.DTS-HDMA5.1-3DT

Bunlar herhangi bir takılma olmadan izlediğim filmler. İlk başlarda indirdiğim bd25'ler vardı, onları yazmadım, muhtemelen onlarda zaten kimsede takılma olmuyordur.
    Ben harici harddiskleri kutusundan çıkartıp ayrı bir dock ile kullanıyorum. Onun bir etkisi olabilir mi bilmem? Kullandığım dock ünite de şu

Edit: Bir de şu aklıma geldi şimdi. R6S ile birlikte gelen adaptör ilk günlerde bozulunca yeni bir adaptör almıştım. Bunun bir etkisi var mıdır acaba?

Yanlis anlasilma olmamasi icin yeniden soruyorum.

Siz bu filmleri harici SRT alyazi ile izlediniz ve takilmadi, oyle mi?

Siz harddiski bu aldiginiz uniteye takip, R6S'e SATA portundan mi bagliyorsunuz?

Eger diski yalin bir sekilde bagliyor olsaydiniz, adaptorun amperi hem cihaza hem de harddiske yetmedigi icin adaptor problemi olabilir derdim.

Ama elimde yeterince yuksek amperli adaptorler var, bu testi de yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

R6S için ruslar yeni bir custom firmware yazmış, ismi Bast Castle V1.01. R6S'e kürdan yöntemiyle yükleniyormuş. :

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fcode.google.com%2Fp%2Fbast-castle%2F

Ekran Görüntüleri:http://code.google.com/p/bast-castle/wiki/Screenshots

Burada e-great alman forumundan yorumlar var:
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://www.egreat-hd.de/forum/showthread.php%3Ftid%3D906&usg=ALkJrhhZrA59ZT4zXzYQXYacR-aGfsTQrw

Bu yorumlara göre:

Artıları:
    - Altyazı probleminin çözüldüğü yazılmış.
    - R6S orjinal firmware'i tabanlı olduğu için display sorunu olmadığı yazıyor.
    - Orjinal firmware'den çok hızlı bir firmware olduğu yorumlanmış. Cihazın açılış hızı 16 sn'ye düşmüş.

- Firmware çok stabilmiş, Alman forum moderatörü çökme vs yaşamadım demiş.
    - Linux kernel'i güncellenmiş denilmiş ama versiyonu belirtilmemiş. Eğer 3.x kernellere geçilmiş ise tek kelimeyle mükemmel olur diye düşünüyorum. NTFS ile ilgili dosya kayıpları ve bozulmaları azalır, download'lar sıkıntısız olur. Ama dediğim gibi kernel versiyon bilgisine ulaşamadım.

Eksileri:
    - Samba (windows paylaşım) fonksiyonu bu firmware'de yokmuş. Ama sanırım FTP ve NFS ile bunun eksikliği fazla hissedilmez.
    - Yanlış anlamadıysam bu firmware'den Android tamamen çıkartılmış (ki kernel güncellendiğinde Android'in çalışmaması normal çünkü sıfırdan Andorid compile'ı gerekir). R6S aldığımdan beri bir kere baktım nedir ne değildir diye, sonrada hiç kullanmadım. Açıkçası Android çıkarıldıysa bile benim için kayıp değil.

Firmware'i kendim henüz denemedim, biraz önce buldum ve yorumları sizinle paylaşmak istedim. Ama yazılanlardan çok etkilendiğimi söyleyeyim. Yani yüklemeyi düşünüyorum.

Şimdi Sancak Bilgisayar'a PM atacağım, bu firmware'i denemelerini ve bizler için yorumlarını yazmalarını rica edeceğim. Böylece biz kullanıcılar cihazlarını riske atmadan önce onlardan bir onay almış oluruz.

Yazılımı az önce kurduk deneme yapıyoruz.

Yazılım oldukça sade , avatar ve men in black 2012 yi test edip bilgi veririm. ( 3D + Harici altyazı ile )

• quote:

R6S firmware leri himedia lara kurulmaz hiç bir şekilde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Yanlis anlasilma olmamasi icin yeniden soruyorum.

Siz bu filmleri harici SRT alyazi ile izlediniz ve takilmadi, oyle mi?

Siz harddiski bu aldiginiz uniteye takip, R6S'e SATA portundan mi bagliyorsunuz?

Eger diski yalin bir sekilde bagliyor olsaydiniz, adaptorun amperi hem cihaza hem de harddiske yetmedigi icin adaptor problemi olabilir derdim.

Ama elimde yeterince yuksek amperli adaptorler var, bu testi de yapabilirim.

Şöyle düzelteyim o zaman:

The Amazing Spider-Man 2012 1080p BluRay 3D + 2D MVC DTS-HDMA5.1 - BLUEBIRD (Harici altyazılı)
    Abraham Lincoln Vampire Hunter 3D 2012 Bluray 1080p MVC DTS HDMA 7 1 (Bu türkçe dublajlı versiyonu, ancak daha önce harici altyazılı olanı da indirip izledim)
    Madagascar 3 Europe's Most Wanted 2012 3D 1080p Blu-Ray MVC TrueHD 7.1-HDChina (Harici altyazılı)
    Puss.In.Boots.2011.1080p.3D.Blu-ray.Re-encoded.AVC.DTS-HDMA7.1-3DT (Harici altyazılı)
    The.Avengers.2012.1080p.3D.Blu-ray.AVC.DTS-HDMA7.1-Bluebird (Harici altyazılı)
    Men.In.Black.3.3D.Blu-ray.AVC.DTS-HDMA5.1-3DT (Bu türkçe dublajlı versiyonu, ancak daha önce harici altyazılı olanı da indirip izledim)

Ayrıca elimde The Lord of the Rings üçleme extended versiyonun direk bluray'dan çıkarılmış m2ts dosyaları var, onları da sorunsuz oynatıyor. Şimdi iso'larını indirdim, 3 film 210 gb boyutunda. Onları henüz denemedim.

Dock ünite cihaza usb 3.0'dan bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchant -- 15 Kasım 2012; 11:13:22 >

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.