Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpkan

ne varsa ruslarda var yazılım yağ gibi akıyor

ruslarda ne varmış , asıl sen rus kızlarını bir görecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

ne varsa ruslarda var yazılım yağ gibi akıyor

ruslarda ne varmış , asıl sen rus kızlarını bir görecen

+1000000000000

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

Rus yazılımını dün gece kurdum ve sorunsuz çalışıyor, network üzerinden paylaştığım klasörleri,
    filmleri sorunsuz gördü. NFS'ye ihtiyacım yokmuş meğerse, iyi ki denemişim.

Samba filan, ne sorunundan bahsediyordunuz anlamadım açıkçası :)

O yazdıklarım yazılımı kurmadan önce alman forumunda yazanlardan yola çıkarak düşündüklerimdi. Ama dediğiniz gibi bu cihazda samba desteği var, yani bilgisayarlarda ki dosyalara erişilebiliyor. Bilgisayardan egreat hdd'lerine erişilebiliyor mu denemedim, ama sanırım olman o, yani Samba Server yok.

Şimdi okudum, sizle paylaşayım: Bir sonraki Bast Castle yazılımı için yazar Samba Server ve Transmission (Torrent) ekleneceğini yazmış.

İlgilenenler için bir not daha, Transmission, Pyload, Amule gibi programları daha önce anlattığım Optware (ipkg) yöntemiyle bu yazılıma yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 21 Kasım 2012; 11:53:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orchant

3-4 gündür cihazdan uzak kaldım ama en son aklımda kalan, hava durumunu kiev olarak gösteriyordu sanırım. Onu değiştirebilen var mı? Gerçi kiev gösterse ne olur, kuala lumpur gösterse ne olur, ayrı mesele tabi de, insanın gözü takılıyor işte :)

Bu kesin değiştirilebiliyordur ama menüden yapılamıyor. Bir dosyayı düzenlemek gerek muhtemelen, dosyayı bulunca paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Benim gibi logitech harmony evrensel kumanda kullanan arkadaşlar varsa işlerine yarayabilecek bir bilgi vereyim. Logitech yazılımının bulduğu R6S kumanda kodları orjinal yazılımda çalışsada Bast Castle'da çalışmıyordu. Bunun için "Learn" özelliğiyle tuşları tek tek öğreterek kumandanızı düzenlerseniz logitech'i kullanabileceksiniz.

Sitelerindeki logtan anlaşılan o ki, bu ekip aktif bir ekip, 1,5 senedir farklı realtek modelleri için yazılım geliştirmişler. Şu an bu yazılım ekibiyle temas kurmaya ve ufak tefek bazı düzenlemeler için talepte bulunmaya çalışacağım.

süpersin kardeşim..
    yazılımı az once test ettim.tek kelimeyle harıka çalışıyor iso dosyalar.en ufak bır takılma söz konusu değil artık. gevurlar yapıyor dediğiniz gibi hemde koşulsuz..
    bu yazılıma jelibon adı uyar benim için..buyukbank her şey için teşekkürler,iyiki senın gıbı ınsanlar var,paylaşmanın tadı ve insanlığın ölmediğini anlıyoruz..saol kardeşim..

Eyvallah, nazik sözleriniz için teşekkür ederim.

Bu arada bu yazılıma IPTV kanalları yüklenebiliyor anladığım kadarıyla:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://code.google.com/p/bast-castle/wiki/IPTV_for_v1_16_and_up&usg=ALkJrhiJ9BDml_DK_vhi8AIHEjefx1CI_A

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://code.google.com/p/bast-castle/wiki/IPTV&usg=ALkJrhgF9cnJiwwPXksR1C88S04XVGax_w

Bu yöntemle futubox m3u dosyasından kanal eklemekte mümkün olabilir. Benim çok ilgi alanım değil ama ilgilenen biri dener ve sonucunu bizle paylaşırsa çok şık olurdu. Elbirliğiyle Türkiye'ye özel bir IPTV dosyası oluşturulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 21 Kasım 2012; 11:35:40 >

• buyukbang , bu yazılım gurubu ile temasa geçip aşağıdaki ekletebilirsek , harika olur

1) türkçe menü eklenmesi
    2) altyazı renk , konum , boyut vs... ayarlarının yapılabilmesi
    3) futubox tarzı platformları eklenmesi
  • quote:

buyukbang , bu yazılım gurubu ile temasa geçip aşağıdaki ekletebilirsek , harika olur

1) türkçe menü eklenmesi

Farkettim ki iki şeyde yanılmışız:

Birincisi adamlar değil, sadece sekator nickli tek bir kişi bu yazılımı geliştiriyor. Yani bir ekip yok ortada. Ama Moservices isimli sitenin forumunda başlığı çok popüler, takipçisi maddi manevi destekçileri var. Bende orayı okuyup daha neler yapılabiliyor bu yazılımda onu anlamaya çalışıyorum. Rusça olduğu için google translate ile zor oluyor tabii. Şu ana kadar gördüğüm, bizim bildiğimizden çok daha fazla eklentiler kurulabiliyor bu yazılıma:

https://sites.google.com/site/farvoice/about_en

Ayrıca anladığım kadarıyla adam Rus değil Ukraynalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 21 Kasım 2012; 14:51:07 >

• Arkadaşlar modlu türkçe menü lü olan en son yazılım hangisidir acaba linkini verebilirmisiniz.
  • rusların yaptığı yazılım nerede acaba linkini paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

rusların yaptığı yazılım nerede acaba linkini paylaşır mısınız?

http://code.google.com/p/bast-castle/downloads/detail?name=install_1186_n2.7z
  • quote:

quote:

kürdan yöntemiyle mi yükleyeceğiz
  • quote:

quote:

quote:

ben de merak ediyorum kürdan yöntemi yeterli değil mi ? bu akşam deneyeceğim. stock yazılım gına getiriyor artık. tuşa basıyon yarım saat sonra alıyor, arada saçma sapan display sorunu falan. bu arada ingilizce menü bari vardır inşallah? türkçe zaten yokmuş da rusçası hiç çekilmez ingilizce menü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 21 Kasım 2012; 16:51:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

ben de merak ediyorum kürdan yöntemi değil mi ? bu akşam deneyeceğim. stock yazılım gına getiriyor artık. tuşa basıyon yarım saat sonra alıyor, arada saçma sapan display sorunu oluyor.

Kürdan yöntemiyle evet. Bir arka sayfada (sayfa 41) büyükbang'in mesajında daha detaylı açıklama bulabilirsiniz. Linki kopyalamayı beceremedim, kusura bakmayın.

• quote:

quote:

buyukbang , bu yazılım gurubu ile temasa geçip aşağıdaki ekletebilirsek , harika olur

1) türkçe menü eklenmesi

Birincisi adamlar değil, sadece sekator nickli tek bir kişi bu yazılımı geliştiriyor. Yani bir ekip yok ortada. Ama Moservices isimli sitenin forumunda başlığı çok popüler, takipçisi maddi manevi destekçileri var. Bende orayı okuyup daha neler yapılabiliyor bu yazılımda onu anlamaya çalışıyorum. Rusça olduğu için google translate ile zor oluyor tabii. Şu ana kadar gördüğüm, bizim bildiğimizden çok daha fazla eklentiler kurulabiliyor bu yazılıma:

Arkadaşlar rus yazılımda önemli bir eksiği atlıyoruz.

Bir film izlerken sağ ok veya sol ok ile çıkan bar'da hızlı ileri kaydırma tamamen yok olmuş. Sadece bildiğimiz ileri geri standart tuşu var ki - hangi dk'da olduğumuzu hiç göstermiyor.
    Bence önemli bir eksiklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 21 Kasım 2012; 17:08:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

quote:

1) türkçe menü eklenmesi

Arkadaşlar rus yazılımda önemli bir eksiği atlıyoruz.

Bir film izlerken sağ ok veya sol ok ile çıkan bar'da hızlı ileri kaydırma tamamen yok olmuş. Sadece bildiğimiz ileri geri standart tuşu var ki - hangi dk'da olduğumuzu hiç göstermiyor.
    Bence önemli bir eksiklik

ohoo olmaz o zaman

• olur olur hemde bal gıbı olur.yenı çıkacak sürümlerle bunları duzeltırler..zaten kendı orjınal yazılımıda çıkacak o zamana kadar iso ları takılmadan ızlemenın keyfıne varın..
  • quote:

quote:

3-4 gündür cihazdan uzak kaldım ama en son aklımda kalan, hava durumunu kiev olarak gösteriyordu sanırım. Onu değiştirebilen var mı? Gerçi kiev gösterse ne olur, kuala lumpur gösterse ne olur, ayrı mesele tabi de, insanın gözü takılıyor işte :)

Bu kesin değiştirilebiliyordur ama menüden yapılamıyor. Bir dosyayı düzenlemek gerek muhtemelen, dosyayı bulunca paylaşırım.

Yanlışın var menüden yaptım,kendi buluşumdur

EGREAT R6S HAVA DURUMU AYARLAMA

• quote:

Orijinalden alıntı: SAFİMARANGA

EGREAT R6S HAVA DURUMU AYARLAMA

Teşekkür ederim, akşam bir bakayım bakmasına da, ben russian fw menüde hava durumu ayarları yok diye hatırlıyorum. Belki de yanlış hatırlıyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim, akşam bir bakayım bakmasına da, ben russian fw menüde hava durumu ayarları yok diye hatırlıyorum. Belki de yanlış hatırlıyorum.

Russian fw de olup olmadığını bilmiyorum ama ayarları soran arkadaş o yazılımı kullanmıyordur büyük ihtimalle.

Edit:Pardon sende russian fw olduğunu bilmiyordum 3-4 gündür girmiyorum deyince eski yazılım vardır zannettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAFİMARANGA -- 21 Kasım 2012; 17:40:45 >
  • quote:

Taban olarak R6S firmware alınmış. Yani çalışmama ihtimali var. En azından çalışsa bile display bozuk olacaktır o kesin.

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

AVATAR + MEN IN BLACK 2012 + IMMORTALS ( 3D Modunda ve harici altyazı ile ) hiç takılmadan oynatıyor

Acele etmeden , şu yazılımı iyice bir kurcalamak gerekir !

Ses olarak HD ses modlu olarak deneme şansınız var mıdır? Tabi halihazırda AVR ile deneme yapma şansınız varsa.

Bir de yukarıda da sormuştum ama bu R6S fw leri Himedia ya da kurulabilir mi acaba?

not: Sayfaya baktım şöyle bir ibare var:

Yet another firmware for Realtek based media players. New root with uclib 30 (and Mips R2 instructions), renewed busybox and kernel. And other various utilities and modifications. IPTV ready.

"Realtek bazlı media player için yazılım diyor" ilk cümlede. Yoksa sadece R6S için midir ki?

Hocam linkteki sayfada yazan şu nokta varya;

"Firmware developed by Apacer AL460 to 1073, Noontec A6-II for 1185 and 1186 Egreat R6S [size=3]but it also can be put on other players, of course at your own risk. For this special set irfake c set of buttons that are used if necessary can be tailored to a different console. See detailed project irfake."

Burda diğer playerlara da uygulanabilir diyor.

Bunun nasıl yapılacağı ile ilgili bir bilgi var mıdır? Yani bunu Realtek 1186 Himedia 900 serisine de uygulayamaz mıyız acaba?

Şayet sorma şansın varsa, sorabilir misin bu durumu ?

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.