Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Realtek 1073'lü Egreat R6A var geçen netmaster wn-150U adaptörü aldım R6A'da çalıştı (işin enteresan tarafı bende bir de Sigma chipli bir cihaz daha var olmaz ama deniyim dedim onda da çalıştı..şaşırdım doğrusu)İki cihazda farklı versiyon olsa da realtek chipli mantıken R6A'da çalışan r6s'de de çalışır diyorum tahminen ama üst model realtek chipli olduğundan da çalışır mı emin olamıyorum..
  • Usb'den harici DVD veya bluray bağlıyan var mı ?
    Ben dvd-rom bağladım usb'den ve orjinal dvd'leri görmüyor.
    Kopyaları açıyor sadece.
    Bluray'de de aynı durum var acaba ? Harici dvd veya bluray olan deneyebilir mi ?
  • arkadaşlar 3dbluray.iso filmlerini nereden bulduğunuzu pm olarak atabilir misiniz? gerçi her ay 1-2 tane orijinal 3d film siparişi vereceğim. bu filmleri ps3 de oynatmanın herhangi bir dezavantajı var mı?
  • Arşivi hazırladım, harici altyazı ile isoları deneyeceğim. Buraya yazarım filmi sürümüyle birlikte takılıp takılmadığını.

Birisi de bana Windows7 'de paylaştığım dosyayı Egreat'ta nasıl göreceğimi anlatırsa sevinirim.
  • Oncelikle firewall varsa kapatmalisin
    sonra cihazin ana menusunden filmlere oradan ag sekmesine oradanda bilgisayarin diskini hangi adla paylasti isen ona girmelisin.
    Gerisi malum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic Demo Vol2 2012 1080i 3D+2D AVC DolbyDigital2 0 3DT 46 GB lık iso dosyayı menülü çalıştıramıyorum.6 dk lık tanıtım videosu var başkada video çıkmıyo nasıl menülü oynatacağım.Yazılımı mı değiştiriyim.
  • arkadaşlar egreat r6s cihazı yeni aldım performansından memnunum fakat bir film izlerken GÜVENLİ KALDIRILMAYAN HDD BAĞLANTISI-USB hatası alıyorum.filmi hemen kesiyor.kapatıp tekrar açınca devam edebiliyorum bunu ara sıra yapıyor.egreatı kapatıp hdd yi çıkarıyorum.güvenle çıkart diye bir seçenek varmı?, bilgisayara harddisc bağladığımda tara ve düzelt diyor hdd de filmden başka bir şey yokken egreata takıp çıkardığım zaman Scripts dosyası , .Theater,.part,.xxx,FavLink_USB,swap isimli dosyalar oluşturuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekor

arkadaşlar egreat r6s cihazı yeni aldım performansından memnunum fakat bir film izlerken GÜVENLİ KALDIRILMAYAN HDD BAĞLANTISI-USB hatası alıyorum.filmi hemen kesiyor.kapatıp tekrar açınca devam edebiliyorum bunu ara sıra yapıyor.egreatı kapatıp hdd yi çıkarıyorum.güvenle çıkart diye bir seçenek varmı?, bilgisayara harddisc bağladığımda tara ve düzelt diyor hdd de filmden başka bir şey yokken egreata takıp çıkardığım zaman Scripts dosyası , .Theater,.part,.xxx,FavLink_USB,swap isimli dosyalar oluşturuluyor.

Selamlar arkadaşım bende yeni aldım ama 1-2 günlük deneyimime göre
    Güvenli çıkarma için benim anladığım kumandadakı eject tuşunu kullanıyorsun ejecte bastığında dvd veya C: yi çıkar diye seçenekler geliyor C: usb den taktığın cihaz oluyor. dvd yi henüz anlamadım sanırım harici optik sürücü bağladığında onu çıkarıyor.
    Hdd ye bahsettiğin dosyalar bende de oluşturuyor hatta menuden BT filan aktif edersen BT klasörü de oluşturuyor. sanırım taktığın hdd ile ilgili hızlı erişim dosyaları oluşturuyor. BT ise torrent ten indirdiğin dosyaların kaydolacağı yer diye tahmin ediyorum.
    Tecrübeli arkadaşlarımız daha geniş ve sağlıklı bilgi vereceklerdir.

• Arkadaşlar benim de soracağım birkaç soru olacak yardımcı olacaklarla şimdiden teşekkürler.
    Ben R6S i iki gün önce tv ye taktım. Dün 2,5,6 V9 u kürdan yöntemi ile yükledim.
    Sormak istediklerim:

Sony home theatre receiverıma optik kablo ile bağladım. Ancak ses ayarlarında deneyebileceğim tüm konfigürasyonları denediğim halde amfi den dolby ve dts sinyali alamadım PCM sinyal olarak giriş görünüyor.

R6S te spdif i LPCM veya RAW olarak seçtiğimde de bu iki durumda hd sesi 5,1 veya HD olarak seçsem de herhangi bir değişim olmuyor. Atlatığım bir husus mu var yoksa R6S ile sony arasında bir uyumsuzluk mu oluyor.

2. husus ise cihaza airties acces pointten ethernet kablosu ile internet bağladım (56 mbit) ağ ayarlarında ip aldığı görülüyor. Ancak ne canlı tv ne de başka herhangi bir internet uygulaması çalışmıyor. canlı tv lerde bir süre bekleyip dosya oynatılamıyor (başka bir tabir de olabilir ) hatası alıyorum. web paketi kısmından ise neyi seçersem seçeyim sağ alttaki yuvarlak %10 da kalıyor başka bir işlem gerçekleşmiyor.
    Yardımlarınızı rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekor

arkadaşlar egreat r6s cihazı yeni aldım performansından memnunum fakat bir film izlerken GÜVENLİ KALDIRILMAYAN HDD BAĞLANTISI-USB hatası alıyorum.filmi hemen kesiyor.kapatıp tekrar açınca devam edebiliyorum bunu ara sıra yapıyor.egreatı kapatıp hdd yi çıkarıyorum.güvenle çıkart diye bir seçenek varmı?, bilgisayara harddisc bağladığımda tara ve düzelt diyor hdd de filmden başka bir şey yokken egreata takıp çıkardığım zaman Scripts dosyası , .Theater,.part,.xxx,FavLink_USB,swap isimli dosyalar oluşturuluyor.

Aynı olay benim Himedia 900a da da ilk çalıştırmaya başladığımda sürekli oluyordu. Bir kaç kez FW değiştirdim hatta. Sonrasında ise kendi kendine çözüldü. Ama problemin sebebi nedir ne yaptım da düzeldi hiç anlayamadım.

HDD nizin harici güç kablosu var mı? Yoksa sadece USB ile media player a mı bağlı. Eğer 2. siyse USB den aldığı güç yeterli olmuyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fufuk

Arkadaşlar benim de soracağım birkaç soru olacak yardımcı olacaklarla şimdiden teşekkürler.
    Ben R6S i iki gün önce tv ye taktım. Dün 2,5,6 V9 u kürdan yöntemi ile yükledim.
    Sormak istediklerim:

Sony home theatre receiverıma optik kablo ile bağladım. Ancak ses ayarlarında deneyebileceğim tüm konfigürasyonları denediğim halde amfi den dolby ve dts sinyali alamadım PCM sinyal olarak giriş görünüyor.

R6S te spdif i LPCM veya RAW olarak seçtiğimde de bu iki durumda hd sesi 5,1 veya HD olarak seçsem de herhangi bir değişim olmuyor. Atlatığım bir husus mu var yoksa R6S ile sony arasında bir uyumsuzluk mu oluyor.

2. husus ise cihaza airties acces pointten ethernet kablosu ile internet bağladım (56 mbit) ağ ayarlarında ip aldığı görülüyor. Ancak ne canlı tv ne de başka herhangi bir internet uygulaması çalışmıyor. canlı tv lerde bir süre bekleyip dosya oynatılamıyor (başka bir tabir de olabilir ) hatası alıyorum. web paketi kısmından ise neyi seçersem seçeyim sağ alttaki yuvarlak %10 da kalıyor başka bir işlem gerçekleşmiyor.

Bir kere sesi optik kablo ile iletecekseniz media player da SPDIF kısmı mutlaka RAW olsun ki çözme işini home theatre yapsın. Bu arada home theatre ınız AVR mi yoksa kompakt ev sinema sistemlerinden mi orasını tam anlayamadım. Ama SPDIF - RAW olacak orası kesin.

Bu arada HD ses demişsiniz fakat, optik kablo ile HD ses iletemezsiniz, bu sadece HDMI kablo ile mümkündür. SONY nin tam modelini söylerseniz daha net anlaşılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: fufuk

Arkadaşlar benim de soracağım birkaç soru olacak yardımcı olacaklarla şimdiden teşekkürler.
    Sormak istediklerim:

Bir kere sesi optik kablo ile iletecekseniz media player da SPDIF kısmı mutlaka RAW olsun ki çözme işini home theatre yapsın. Bu arada home theatre ınız AVR mi yoksa kompakt ev sinema sistemlerinden mi orasını tam anlayamadım. Ama SPDIF - RAW olacak orası kesin.

Bu arada HD ses demişsiniz fakat, optik kablo ile HD ses iletemezsiniz, bu sadece HDMI kablo ile mümkündür. SONY nin tam modelini söylerseniz daha net anlaşılabilir.

Hızlı cevap için çok teşekkürler.
    Cihazım kompakt değil 7+1 AVR (ben 5+1 olarak setup yapıp öyle kullanıyorum)
    HD ile ilgili dediğiniz gibi bir durum olacağını düşünmüştüm ancak gece geç saate uğraşıyordum internetten raw ve lpcm nin ne olduğuna bakmak aklıma gelmemişti. ( Bu arada benim AVR de HDMI giriş mevcut değil 7,1 desteğini nasıl veriyor acaba modeli hatırlayamadığımdan yazamadım ama bu akşam onu da kontrol edip yazarım veya gün içinde eşimden rica ederim no sunu )

OK bu durumda playerdaki spdif ayarını RAW a döndürüyorum. diğer ayarı da hd değil 5.1 e ayarlıyorum. Umarım bu konfigürsayon atladığım bir ayardır ve düzelir.

• HDMI giriş kesin vardır yaw, nasıl olmaz. Neyse siz modeli bir yazın, anlarız ordan gerisini.

Gerçi daha önceki modellerdense olabilir de, niye olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 1 Kasım 2012; 11:41:18 >
  • İso dosyasında nasıl menüler getiriyorsunuz.bende menüler çıkmıyor yazılımda mı sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke

İso dosyasında nasıl menüler getiriyorsunuz.bende menüler çıkmıyor yazılımda mı sorun var?

Sadece profil 1 olanlar blu ray isolar menülü çalışır. Benimde hiçbirisinde menü açılmadı. Yeni java destekli iso ların hiçbirinde profil 1 değil zaten. Muhtemelen ancak eski filmlerin iso ların da menü açılacaktır. Kısacası bu aletle pek takılmayın full menü olayına.

Herhangi bir yazılımla da alakası yok. Realtek 1186 ın chipsetin kısıtlamalarından olan birşey, lisans vs..
  • quote:

quote:

İso dosyasında nasıl menüler getiriyorsunuz.bende menüler çıkmıyor yazılımda mı sorun var?

Sadece profil 1 olanlar blu ray isolar menülü çalışır. Benimde hiçbirisinde menü açılmadı. Yeni java destekli iso ların hiçbirinde profil 1 değil zaten. Muhtemelen ancak eski filmlerin iso ların da menü açılacaktır. Kısacası bu aletle pek takılmayın full menü olayına.

Herhangi bir yazılımla da alakası yok. Realtek 1186 ın chipsetin kısıtlamalarından olan birşey, lisans vs..

Peki bende Panasonic.Demo.Vol2.2012.1080i.3D+2D.AVC.DolbyDigital2.0-3DT iso olarak 6 dk lık bölüm açılıyo başka hiç birşey çalışımıyo bende r160s var.Bu nasıl çalıştıracam ki

• ya benim asıl merak ettiğim ben şimdi bunu ethernet ile bağlayacam ama etherneti 10/100 mbit şeklinde bağlantı hızı var. bu en fazla 1 megabayt/sn hızında veri aktarır.

ama usb olsa 15-20 mb/sn arasında veri aktarımı yapar. bluray iso 40 GB , 2 saatlik film olsa

40 Gb = 40960 mb eder ortalama 2 saatlik film olsa

40960 mb / (120 dk) = 341 MB , dakikada 340 mb aktarım yapmalı

saniyede 340/60 = 5,6 , ortalama 5-10 mb /sn aktarım yapabilmeli

yani ethernet bağlantısıyla ağ üzerinde bağlı olan NAS harrdiskteki BD isoyu oynatırken mutkala takılma olacaktır.

haksız mıyım ???
  • quote:

quote:

quote:

Peki bende Panasonic.Demo.Vol2.2012.1080i.3D+2D.AVC.DolbyDigital2.0-3DT iso olarak 6 dk lık bölüm açılıyo başka hiç birşey çalışımıyo bende r160s var.Bu nasıl çalıştıracam ki

Next yapınca >>| diğer bölümlere geçmiyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Next yapınca >>| diğer bölümlere geçmiyor mu?

Yok geçmiyo sadece 6 dk lık video oluyo o kadar.

• O videoya girdiğin zaman menü tuşundan, film menüsü tuşuna gir. Orada chapterların falan gözükmesi lazım normalde.

Yada filmi nasıl başlatıyorsun bilmiyorum, BD-Lite olarak başlatmayı dene, ya da diğer seçenekleri (direct play, Profile 1.0).

Bu arada dosyanın 46gb olduğuna emin misin? Demo disc benzeri birşey gibi duruyor. Ayrıca bu dosya film olmadığı için belki tek bir ana dosya yoktur, o yüzden biraz farklı birşey olup ta adam gibi çalıştıramaman söz konusu da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.