Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

merhaba

cihazla ilgili bir büyük sıkıntım daha çıktı nereye varacak sonu hadi hayırlısı,geçenlerde 3d film izlemek istedim nedendir bilmiyorum ama lg tv me usb yoluyla takıp izlersem lg tv nin gösterdiği 3d muhteşem ama r6s ile izlersem derinliklerde piksellenme veya hoş bir görüntü olmuyor ayrıca filmi ileri almak istediğimde süre göstergesi(filmin ortasında çıkan imleç çubuğu ile ileri almak için çıkan mavi uzun tablo) birbirine giriyor(yani side by side yüzünden sanırım ) setup a bastığımda 3d yi kapatmazsam hiçbirşey anlaşılmıyor setup menüsü birbirine giriyor sanırım kimsede böyle bir sorun yok ?

Birşeyler yanlışmı gidiyor bilen biri varsa yarım ederse sevinirim

Hocam sorunlar çok 15 gün önce yeni bir yazılım çıkacak çok şey düzelicek dediler ses seda yok, sancak bilgisayar cihazı satarken forumdan çıkmazlardı şimdi onlarda yok ben daha önceki cihazlarda oldugu gibi bunuda bilerek aldım. bunlar parti mallar gelir. getirip satan bir dönem kazanır sonra başka cihazlara yönelir. İlgilenmez

Büyük firmalar samsung,sony vs bu tür cihazları çıkarmadıkça biz böyle cihazlara para dagıtmaya devam ederiz. Birde grup türedi yazılım yapıyoruz diyen, olur olmaz kurallar koydular 10 kişi elele tutuşun, sözümden çıkana yazılım vermem gibi onların yazılımıyla makina hepten göçtü ,cihaz donmaktan başı döndü. Hoş bana göre yazılım deil basit scrip tarzıydı Vesselam yakında bu cihazda çöp olur en azından benim için.

• arkadaşlar alet geldi hdd yi bağladım görmedi. ntfs formatlı hdd. versiyonu 2.6.4.0. ne yapmak gerekiyor. güncel yazılımları nereden bulabilirim. ilk sayfaya koysalardı bari bir şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 3 Kasım 2012; 18:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar alet geldi hdd yi bağladım görmedi. ntfs formatlı hdd. versiyonu 2.6.4.0. ne yapmak gerekiyor. güncel yazılımları nereden bulabilirim. ilk sayfaya koysalardı bari bir şeyler

Hocam şu konunun ilk sayfasında orjinal güncel yazılım var.

http://forum.donanimhaber.com/m_66281844/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66281844
  • evet birkac mesaj ustte tartisilan konu hakkinda diyebilirim ki olay bitmistir. makemkv programi kesinlikle reencode yapmiyor. sag goz ve sol goz dosyalarini basariyla alip arka arkaya kaydediyor. goruntu ya da efekt kaybi yok, simulation secildikten sonra tv otomatik 3d yi algiliyor, olay kesinlikle 2d to 3d ya da reencode degil, sonuc cok basarili, bunu bulup paylasan arkadasa cok tesekkur ediyorum.

eger bizim dusundugumuz anlamda simulation olsaydi sag sol gozu cevir dedigimde farki hissetmiyor olmamiz lazimdi. fark, isodaki kadar bariz.

simdi su atyazilarda problem cikarmayan bir onceki yazilima geri donecegim cunku son yazilimda gomulu altyazilar sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

evet birkac mesaj ustte tartisilan konu hakkinda diyebilirim ki olay bitmistir. makemkv programi kesinlikle reencode yapmiyor. sag goz ve sol goz dosyalarini basariyla alip arka arkaya kaydediyor. goruntu ya da efekt kaybi yok, simulation secildikten sonra tv otomatik 3d yi algiliyor, olay kesinlikle 2d to 3d ya da reencode degil, sonuc cok basarili, bunu bulup paylasan arkadasa cok tesekkur ediyorum.

eger bizim dusundugumuz anlamda simulation olsaydi sag sol gozu cevir dedigimde farki hissetmiyor olmamiz lazimdi. fark, isodaki kadar bariz.

simdi su atyazilarda problem cikarmayan bir onceki yazilima geri donecegim cunku son yazilimda gomulu altyazilar sorunlu.

hocam demek istediğin görüntüyü algılamayan 3d sorunu için program ile side by side tekniğiyle hazır 3d yemi getiriyosun ?

• Selam,

Bu cihaz (Egreat R6S) Bluray ve 3D Bluray ISO'ları ve normal ve HSBS MKV'leri sorunuz oynatıyor diye yorumlarda görüyorum.
    Daha önce player uzerinden film izlemediğimden aşağıdakileri yapabilecek bir Media player arıyorum.
    bu nedenle, aşağıdaki sorularda yardımınızı rica ediyorum.

1- 3D ISO ve HSBS mkv film'leri 2D olarak oynatma seçeneği var mıdır? (3D TV'nin player'ında bu özellik var.)
    2- MKV'lerdeki gömülü altyazıları açabiliyor mu?
    3- Altyazı eklediğimizde bunun film dosyası ile aynı olması zorunluluğu var mı?
    4- Dual MKV'lerin seslerinin geçişinde sorun var mı?
    5- Aynı anda TR ve ENG altyazı ekrana verilebiliyor mu?
    6- Altyazı boyut, renk ve gölgelendirme özellikleri var mıdır?
    7- USB Wifi dongle takılabiliyor mu?
    Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pithblood -- 4 Kasım 2012; 2:07:33 >
  • ekip eksikliği ve işlerimizin yoğunluğundan dolayı auron yazılımları durdurulmuş konu kapatılmıştır.
    Yazılım linki almak için pm göndermeyiniz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 4 Kasım 2012; 10:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pithblood

Selam,

Bu cihaz (Egreat R6S) Bluray ve 3D Bluray ISO'ları ve normal ve HSBS MKV'leri sorunuz oynatıyor diye yorumlarda görüyorum.
    Daha önce player uzerinden film izlemediğimden aşağıdakileri yapabilecek bir Media player arıyorum.

1- 3D ISO ve HSBS mkv film'leri 2D olarak oynatma seçeneği var mıdır? (3D TV'nin player'ında bu özellik var.)
    Teşekkürler,

1) 3d iso evet .... Mkv bildigim kadariyla hayir
    2) evet
    3) evet
    4) hayir
    5) hayir
    6) evet
    7) evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

ekip eksikliği ve işlerimizin yoğunluğundan dolayı auron yazılımları durdurulmuş konu kapatılmıştır.
    Yazılım linki almak için pm göndermeyiniz!!!

Hepimize geçmiş olsun o halde inşallah yurtdışı forumlarda yeni yazılımlar hazırlanır da takip edip bulacak arkadaşlarımız bizlerle paylaşırlar.
  • quote:

Selam,

Teşekkürler,

cok merak ettim ayni anda iki altyazi izleyip ne yapacaginizi...

• arkadaşlar burada birkaç kez yazıp çizdim ama malesef aradığım cevabı tam olarak bulamadım. başınızı şişiriyorum biraz ama bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

evimdeki sistemi aşağıdaki şemada anlattım , amacım tüm dosyalarımın tek bir merkez harddiskte toplamak , kablolu veya kablosuz olarak dosyalara erişim sağlayabilmek.

mesela şöyle örnek vereyim bilgisayarımdaki bir filmi , ortak kullanılan hariddiskime kopyaladığım zaman ,egreatin onu oynatabilmesini istiyorum

egreat media playerı kablolu olarak modeme bağlamak istiyorum

1- LAN yoluyla ethernet bağlantısı ile kullanılan DLNA destekli bir disk egreat' e tanıtılabiliyor mu ??
    2 tanıtılsa bile egreatin ethernet ile aktarım hızı 10/100 mbit/sn olarak verilmiş. bu da demek oluyor ki NAS ( ortak harddisk)den egreat ' e aktarım maksimum 1 mb / sn ile olacak ,yani tahminim 1080p filmi bile takılarak oynatabilir
    3- bluray isolar ortalama 40 gb boyutunda bunun da sanırım ortak harddisk üzerinden oynatılması yeterli olmayabilir

bununla ilgili fikri olan arkadaşlar bana bilgi verirlerse sevinirim

bu arada egreate usb üzerinden bağladığınız harddiskin ortalama aktarım hızı 10-17 mb/sn bunu hesaba katarak benim kurduğum sistemde filmlerin takılıp takılmayacağı hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim

• Http, Rtmp kanallara girmek istediğimde kullanıcı adı ve şifre sormaya başladı. Ne gireceğiz buralara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kormemis

arkadaşlar burada birkaç kez yazıp çizdim ama malesef aradığım cevabı tam olarak bulamadım. başınızı şişiriyorum biraz ama bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

evimdeki sistemi aşağıdaki şemada anlattım , amacım tüm dosyalarımın tek bir merkez harddiskte toplamak , kablolu veya kablosuz olarak dosyalara erişim sağlayabilmek.

mesela şöyle örnek vereyim bilgisayarımdaki bir filmi , ortak kullanılan hariddiskime kopyaladığım zaman ,egreatin onu oynatabilmesini istiyorum

1- LAN yoluyla ethernet bağlantısı ile kullanılan DLNA destekli bir disk egreat' e tanıtılabiliyor mu ??
    2 tanıtılsa bile egreatin ethernet ile aktarım hızı 10/100 mbit/sn olarak verilmiş. bu da demek oluyor ki NAS ( ortak harddisk)den egreat ' e aktarım maksimum 1 mb / sn ile olacak ,yani tahminim 1080p filmi bile takılarak oynatabilir
    3- bluray isolar ortalama 40 gb boyutunda bunun da sanırım ortak harddisk üzerinden oynatılması yeterli olmayabilir

bu arada egreate usb üzerinden bağladığınız harddiskin ortalama aktarım hızı 10-17 mb/sn bunu hesaba katarak benim kurduğum sistemde filmlerin takılıp takılmayacağı hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim

Senin istediğin şeyi aynen bende yapmak istiyordum elimde ucuz markalardan bir adet nas sürücü vardı kolaylık sağlamaktadır çok kendi basına bir dert bende bir kaç gün önce seagate goflex gome 3tb ağ sürücüsü aldım filmleri kopyalamak zaman aldı normal filmleri egreat sorunsuz izleyebiliyorum ağ üstünden hemde bilgisayardan ağ üzerinden homeflex e film kopyalarken bir taraftanda egreatle homeflex üzerinden normal boyutlardaki filmi rahatla izledim 1080p filme gelirsek kopyalamam bitsin ilk osim deneyin buraya yazmak olacak homeflex e bağlantım kablosuz bu arada bilgin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolsen

quote:

Orijinalden alıntı: kormemis

arkadaşlar burada birkaç kez yazıp çizdim ama malesef aradığım cevabı tam olarak bulamadım. başınızı şişiriyorum biraz ama bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Senin istediğin şeyi aynen bende yapmak istiyordum elimde ucuz markalardan bir adet nas sürücü vardı kolaylık sağlamaktadır çok kendi basına bir dert bende bir kaç gün önce seagate goflex gome 3tb ağ sürücüsü aldım filmleri kopyalamak zaman aldı normal filmleri egreat sorunsuz izleyebiliyorum ağ üstünden hemde bilgisayardan ağ üzerinden homeflex e film kopyalarken bir taraftanda egreatle homeflex üzerinden normal boyutlardaki filmi rahatla izledim 1080p filme gelirsek kopyalamam bitsin ilk osim deneyin buraya yazmak olacak homeflex e bağlantım kablosuz bu arada bilgin olsun

kablosuz bağlantın 300 mbit mi ? eğer öyleyse kablolu bağlantı daha yavaş olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: basart

quote:

Selam,

Teşekkürler,

1) 3d iso evet .... Mkv bildigim kadariyla hayir
    2) evet
    3) evet
    4) hayir
    5) hayir
    6) evet
    7) evet

Basart arkadaşım, cevaplar için teşekkürler.

Forumda maalesef bir sürü mesajı olmasına karşın, bazı arkadaşların enteresan biçimde soru ile dönmesini anlamıyorum.
    Sanırım sıkıntılı ya da çok neşeli bir anına geldik.

Syg,

• En sondan bir önceki yazılımı yüklememle cihaz üzerindeki zaman display'i karman çorman oldu nası düzeltebilirim bu sorunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekor

quote:

Orijinalden alıntı: fufuk

quote:

Orijinalden alıntı: sekor

arkadaşlar egreat r6s cihazı yeni aldım performansından memnunum fakat bir film izlerken GÜVENLİ KALDIRILMAYAN HDD BAĞLANTISI-USB hatası alıyorum.filmi hemen kesiyor.kapatıp tekrar açınca devam edebiliyorum bunu ara sıra yapıyor.egreatı kapatıp hdd yi çıkarıyorum.güvenle çıkart diye bir seçenek varmı?, bilgisayara harddisc bağladığımda tara ve düzelt diyor hdd de filmden başka bir şey yokken egreata takıp çıkardığım zaman Scripts dosyası , .Theater,.part,.xxx,FavLink_USB,swap isimli dosyalar oluşturuluyor.

Selamlar arkadaşım bende yeni aldım ama 1-2 günlük deneyimime göre
    Güvenli çıkarma için benim anladığım kumandadakı eject tuşunu kullanıyorsun ejecte bastığında dvd veya C: yi çıkar diye seçenekler geliyor C: usb den taktığın cihaz oluyor. dvd yi henüz anlamadım sanırım harici optik sürücü bağladığında onu çıkarıyor.
    Hdd ye bahsettiğin dosyalar bende de oluşturuyor hatta menuden BT filan aktif edersen BT klasörü de oluşturuyor. sanırım taktığın hdd ile ilgili hızlı erişim dosyaları oluşturuyor. BT ise torrent ten indirdiğin dosyaların kaydolacağı yer diye tahmin ediyorum.
    Tecrübeli arkadaşlarımız daha geniş ve sağlıklı bilgi vereceklerdir.

eject e bastığımda aşağıdaki seçenekler çıkıyor dediğiniz gibi C: HDD oluyor ama onun üstüne gelip ok tuşuna basıyorum tekrar menü bölümüne geliyor ve hala takılı gözüküyor ve HDD hala çalışıyor.resim linklerinide verdim yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar bana yardım edebilecek kimse yokmu ikide bir GÜVENLİ KALDIRILMAYAN HDD BAĞLANTISI-USB hatası alıyorum.film izlerken bu yazı çıkıyor ve bağlantıyı kesiyor power tuşuna basıp kapatıp açıyorum.bir süre izliyorum yine aynı çok canımı sıkıyor.aldığımda üzerinde gelen android yazılımı ile kullanıyorum cihazdan memnunum sadece bu sorun.

• quote:

Basart arkadaşım, cevaplar için teşekkürler.

Forumda maalesef bir sürü mesajı olmasına karşın, bazı arkadaşların enteresan biçimde soru ile dönmesini anlamıyorum.
    Sanırım sıkıntılı ya da çok neşeli bir anına geldik.

Syg,

Mesajin banaysa yanitlayayim. Basart arkadas sorularina dogru yanit verdigi icin tekrarlama geregi duymadigimdan cevap vermedim. Ayrica ayni anda iki altyaziyi birden goruntuleme istegi (film izlemeye betamaxlarla baslamis biri olarak) hayatimda ilk kez gordugum bi istek oldugu icin soruyu sordum. Ve 1. sorunun hsbs ile ilgili kismin cevabi hsbs'yi 2d'ye cevirme islemini TV yapabilir.
  • Arkadaşlar benim cihazımda geldi herşey çok güzel sadece 1-2 problem var. MIB 3 ü 3D .iso olarak indirdim İngilizce altyazılıydı, ayarları biraz kuracaladığımda hiçbir harici müdahalede bulunmadan altyazı Türkçe oldu, nasıl yaptığımı ben de anlamadım ama oldu, güzel de oldu :D

Şu an için tek sorun Türkçe karakter. İlk başta göstermiyor, filmi durdurup Türkçe karakter seçeneğini seçiğtimizde düzeliyor oynatmaya devam ettiğimde tekrar bozuluyor. Bu sorunu şu şekilde aşabildim, sadece film oynamaya devam ederken alt yazıyı Türkçe karakter olarak seçmez ve durdurmadan devam ederken bu işlemleri yaparsam düzeliyor.

Oynatmaya devam ederken durdurur veya ileri geri yaparsam tekrar bozuluyor. Bunun çaresi nedir acaba?

Bir de elimdeki HDMI kablonun 1.4 mü 1.3 mü olduğunu nasıl anlarım?
  • Menüden "subtitle recognition" dı galiba, türkçesi de altyazı algılama gibi birşeydi sanırım. Onu "off" yapın, sorun kalmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.