Şimdi Ara

Eğitim Hayatınızda Başarılı Mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şahsen ilk dönem 7 zayıf getirdim hiç çalışmamışdım ikinci dönem şimdi çalışıyorum çokda zor gelmedi matematik hariç lise 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel824 -- 3 Mart 2010; 0:16:31 >

• Kendime göre hayır.
    Aileme göre bilmiyorum.
    Yakın çevreme göre evet.
  • karnemde 4 tane 1 vardi vs falan, bunlar bana yok artik dedirtiyo acikcasi, biz karnede 3 varsa cekinerek getirirdik karneyi, zar zor universiteyi kazandik sonra. yanlis anlamayin ama okumayin o zaman gidin bi esnaf olarak falan calisin, cidden hedefiniz ne merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

karnemde 4 tane 1 vardi vs falan, bunlar bana yok artik dedirtiyo acikcasi, biz karnede 3 varsa cekinerek getirirdik karneyi, zar zor universiteyi kazandik sonra. yanlis anlamayin ama okumayin o zaman gidin bi esnaf olarak falan calisin, cidden hedefiniz ne merak ediyorum

bilmiyorum yeqen
  • Bilmiyorum başarı referansa göre değerlendirilmeli. Elektrik-elektronik mühendisliğini 2. likle bitirdim. Makine mühendisliğine çift anadalım da var ve yüksek lisansta yapıyorum. Kimilerine göre başarı ama kendimi yurt dışında çalışmalar yapan mühendis adaylarıyla kıyasladığımda yaptıklarım sadece çocuk oyuncağı gibi görünüyor. Çünkü bizdeki eğitim sistemi üreten insanlar değil, başkalarının ürettiklerini tüketen insanlar yetiştiriyor her alanda...
  • Bana göre hayır
    Aileme göre hayır
    Çevreme göre evet(çift dikişiz) sınıfta zayıfı olmayan benim
    ağlasammı gülsemmi hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

karnemde 4 tane 1 vardi vs falan, bunlar bana yok artik dedirtiyo acikcasi, biz karnede 3 varsa cekinerek getirirdik karneyi, zar zor universiteyi kazandik sonra. yanlis anlamayin ama okumayin o zaman gidin bi esnaf olarak falan calisin, cidden hedefiniz ne merak ediyorum

Aynen yaa ben de şaşkınım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana yetecek bir yerde okuyorum

Kendime göre başarılıyı, Aileme göre normal, Çevreye göre iyi.

Ama uç noktalardaki kişilere bakarak dışardan gözlem yapan bir gözlemci olsam, Başarısız derdim kendime.
  • Bana göre hayır
    Aileme göre hayır-evet xD Değişiyor
    Çevreme göre güzel

Lise 2 MF Anadolu Lisesi öğrencisiyim, geçen dönem 1 tane 3 üm vardı o da matematik MF alanı öğrencisinin matematiği nasıl 3 oluyorsa..15 dersten 9 tane 5, 5 tane 4 ve 1 tane de 3 vardı..Ne biliyim iyi gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsadasda -- 3 Mart 2010; 0:58:03 >
  • eğitim hayatımda sadece orta birinci sınıfta başarılıydım şimdi lise sondayım orta seviyeli bir öğrenciyim hiç başarılı olamadım her alanda önüme hep engeller çıktı sadece Allah ın bana vermiş olduğu resim yeteneğim var onun dışında birşeyim yok
  • lise de rezaletti sınıfta kaldım, en olmadık dersler 0 dı müzik dahi... üniversite de istediğim bölümü okuduğumdan dolayı çok iyi dersler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.