Şimdi Ara

Eğer olurda Amerika'ya gidersem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi eğer olurda amerikaya gidersem dönüşümde getirebildiğim kadar İphone getiricem ve üzerine kar koymadan burda satın almak isteyen insanlara satıcam. Forum'un yardımlaşma yeri olduğunu unutuldu kimse kar koymadan insanlara yardım etmiyor? Daha sonra diyorsunuz ki operatörler çok pahalı satıyor falan..

İnsanlar birbirine destek olsa kimse kimse tarafından düdüklenmez ve hayır duası alırsınız. Sonuçta iphone kullanan birisinin parasal sorunu fazla olmaz. İlla kar koycaksan 50 tl 100 tl koyarsın madem..

• Hocam ne yazık ki serbest piyasa, burada sıkıntı getirenlerin yüksek kar koymasından önce alınan verginin yükseliği diye düşünüyorum. Bu kadar yüksek vergi olmasa kimse bu kadar yüksek kar ile satamazdı neticede.
  • ilginç bir yaklaşım
  • Bence bu hayatta paradan daha değerli şeylerde var ;) :)
  • seçimlerde bize delice şeyler vadetmesinler şu ötv ve kdv denen rezil iki vergiyi alıp avrupa standartlarında bir vergi oranı getirsinler tek istediğim bu
  • Bence sen gidemeyeceğin için gidenlere gaz verme amaçlı duygu yüklü bu mesajı yazmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Getiren olursa 1400TL'si hazır.
  • Yaklaşımın çok güzel hocam ancak şunu da unutmamak gerekir; alıp getiren adamların bilet parası, kapı kapı applestore dolaşıp bulamaması ve almak için rezervasyon yapacam diye kendini paralaması, kalacak yer yeme içme derken yaptıkları harcama ve bunun sonunda da fiyatların bu seviyeye çıkması. Zaten getiren en fazla 2 bilemedin 3 getirsin kazançları da her cihaz başı 300-400 olsun uçak bileti zor çıkıyor. Satanların suçu yok operatörlerin suçu var bu işte.
  • İnşallah verdigin sözü tutabilirsin ;)
  • @justreal

Hocam zaten belimizi büken şey ötv kdv araba olaylarında da bu şekilde umarım en kısa zamanda 2. daha sonrada 1. sınıf dünya ülkesi oluruzda vergilerimiz düşer:)

@tiryaki01

Ben neden gidemeyecekmişim oraya acaba çok merak ettim? Bi açıklada hepimiz aydınlanalım kardeşim?

@ Marxy

Hocam getirecek kişi karsız getirsin emin ol insanlar 1500 tl verirler o davranışı için ;)

@isosem19

Hocam ben zaten bunu ticaret yapanlar için demedim. Yani adam gezmek için gidiyor gelirken arkadaşlarına getiriyor ama arkadaşına bile para alıyor. Bu olay bana çok saçma geliyor. Zaten ben bu tarz bir olaya kızdığım için bunu yazdım. Eğer ben gidersem tanımadığım insanlara kar payı koymadan getiricem diye:)

@bluerdem

Hocam ben bonkör bir insanım ya sorun olmaz benim için:) Mesela siz bu işi ticaret olarak yapıyorsunuz sözüm sizlere değil sakın yanlış anlamayın. Yukarıda belirttiğim gibi tatil amaçlı gidip gelen bir forumdaş yardımcı olabilir o maksat ile söyledim:)

Bir arkadaş ilk sırada yer kaptı benden Amerika'ya gidersem ona söz verdim onada söyledim eğer sen benden önce gidersen sende bana getir diye:)

• Bu laflari edersiniz sonra para sicak gelir :) ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Bu laflari edersiniz sonra para sicak gelir :) ...

Hocam sürekli gidip gelsem bende tabikide işi ticarete dökerim. Benim burda vurguladığım şey 40 yılda bir gidip gelenler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

ilginç bir yaklaşım

Umarım etkili bir yaklaşım olur aynı zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Dediğim gibi eğer olurda amerikaya gidersem dönüşümde getirebildiğim kadar İphone getiricem ve üzerine kar koymadan burda satın almak isteyen insanlara satıcam. Forum'un yardımlaşma yeri olduğunu unutuldu kimse kar koymadan insanlara yardım etmiyor? Daha sonra diyorsunuz ki operatörler çok pahalı satıyor falan..

İnsanlar birbirine destek olsa kimse kimse tarafından düdüklenmez ve hayır duası alırsınız. Sonuçta iphone kullanan birisinin parasal sorunu fazla olmaz. İlla kar koycaksan 50 tl 100 tl koyarsın madem..

Dostum tebrik ediyorum sizi, getirmis kadar oldunuz, duraklarda caresiz kalmis bir kisiye akbilini kullandirip parasini fazla alanlarin yasadigi yerde sizin gibilerinde oldugunu bilmek mutluluk verici...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Dediğim gibi eğer olurda amerikaya gidersem dönüşümde getirebildiğim kadar İphone getiricem ve üzerine kar koymadan burda satın almak isteyen insanlara satıcam. Forum'un yardımlaşma yeri olduğunu unutuldu kimse kar koymadan insanlara yardım etmiyor? Daha sonra diyorsunuz ki operatörler çok pahalı satıyor falan..

Dostum tebrik ediyorum sizi, getirmis kadar oldunuz, duraklarda caresiz kalmis bir kisiye akbilini kullandirip parasini fazla alanlarin yasadigi yerde sizin gibilerinde oldugunu bilmek mutluluk verici...

Estfrlh dostum tebrik edilcek bişey yok sağolasın:)

Sizi izmire alalım o zaman burda kentkartı basarlar üstüne parada istemezler zorla cebine koyarsınız. Ama son yıllarda çok fazla göç almaya başladı bunun önüne geçmek lazım barzolar biraz türediler :p

• Bence Risk Budur.
  • merhabalar;

bende amerikadan gelme 16gb siyah cihaz var simfree cihaza 1600 TL 'ye geldi bana1500 TL'den satacağım.Cihaz Sıfır olup kutulu jelatinlidir pasaport kayıdı yoktur.ankarada olup ilgilenenler 0 535 39532919 nolu telefondan ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat55 -- 16 Aralık 2011; 10:34:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Estfrlh dostum tebrik edilcek bişey yok sağolasın:)

Sizi izmire alalım o zaman burda kentkartı basarlar üstüne parada istemezler zorla cebine koyarsınız. Ama son yıllarda çok fazla göç almaya başladı bunun önüne geçmek lazım barzolar biraz türediler :p

İzmir ve İzmirli bu kadar güzel anlatılır.

Amerika seyahatinizin tarih aralığı nedir? Farklı bir ürün talep etme şansımız var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat55

merhabalar;

bende amerikadan gelme 16gb siyah cihaz var simfree cihaza 1600 TL 'ye geldi bana1500 TL'den satacağım.Cihaz Sıfır olup kutulu jelatinlidir pasaport kayıdı yoktur.ankarada olup ilgilenenler 0 535 39532919 nolu telefondan ulaşabilir.

1) 1600 TLye gelen cihazı neden 1500e veriyorsunuz?

2) İphone 4 mü? 4S mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradient -- 16 Aralık 2011; 16:45:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.