R

Er
28 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 10)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar şimdi size bir konudan bahsetmek istiyorum.

Arkadaşım aradı dün gece ve aeonit group gibi bir firmadan bahsetti firma Amerikan asıllı arkadaşlarımızın içerisinde 5 aydır bundan para kazanan var. Firmanın olayı anladığımız kadarıyla 100 dolar yatirimi karşılığında 1.5 ay içinde 400-500 dolara kadar çıkış sağlayabiliyormus paranın nasıl döndüğünü bilmiyoruz.

Ama dolandırıcı diye hemen yargılamadan önce 5 aydır icinde olan arkadaşlarımız araba kredilerini bile ödemişler kısacası dolandırılma işi biraz kafa karıştırıcı ilk karını aldıktan sonra zaten o parayla firmaya para veriyorlar.

Şimdi sitede referans olayı da var VIP2 olduğunuzda mesela günlük dolar 3'ten 5E çıkıyormuş ve referansinizin yaptığı yatırıma göre degisiyormus arkadaşlarımızdan 1I aşiret ve referans yaptığı kişi 2000 dolar ile başlamış arkadaşımız da 35 dolar kazanıyor günlük ve para cekimi Binance'den arkadaşlar illaki bu olay önceden dönmüştür o yüzden araştırıyorum.

Arkadaşlar internet hızı Wi-Fi'de sorun yok 50Mbps alabiliyoruz ama Ethernet kablosunu takınca kablolu kullanmaya çalışınca hız sınırı oluyor ve 9.5Mbps'yi geçemiyoruz çözüm için yaptıklarımızı altta yazacağım sorunu çözebiliriz umarım.

Lan driver güncelledik.

Chipset güncel.

Windows Update yapıldı ve IP ve Google DNS ataması yapıldı.

Not: Farklı bir laptopa Ethernet kablosunu taktığımızda bir sorun yoktu 50Mbps alabiliyor sadece bu bilgisayar alamıyor.

Arkadaşlar resimlerde attığım kodların çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum. Aranızda yardımcı olmak isteyen, iyiliği dokunabilen olursa çok mutlu olurum. Tek istediğim altta attığım her bir kodun tanımını yani ne işe yaradığını kısaca söyleyebilirseniz çok ama çok yardımcı olursunuz. Bu bir ödev ve kodların tanımını ne işe yaradığını söyleyebilmem lazım. Çalışmama yardımcı olursanız çok sevinirim.

PHP ile Mysql veritabanı bağlantı ekleme güncelleme kodla

Arkadaşlar acil cevaplarınız lazım bilenler.

Arkadaşlar bugün "Kes Onu" Kampanyasından 2 ürün sipariş ettim. Siparişlerim şöyle oldu ;

İlk ürün 150 TL idi %99 indirimle ve vergisiyle birlikte 2 küsür TL olarak ödedim çekildi karttan.

İkinci ürün 300 TL idi %99 indirimle ve vergisiyle birlikte 12 küsür TL olarak ödedim çekildi karttan.

Sonradan vergi öder miyim? Gümrük vergisi falan çıkar mı? Kargoyla geldikten sonra ekstra ödeme çıkar mı? Bazı arkadaşlar tıraş makineleri gibi eşyaların ekstra ödemeleri oluyor gibi bir şey söylemişti. Bilenler var mı arkadaşlar acil cevabınız lazım ona göre siparişi iptal edeceğim.

Merhaba, Bluetooth kulaklık aldım, fakat bilgisayarımda bluetooth yok. Bu yüzden Dongle alacağım Alıcı/verici 5.0 Adaptörler Kulaklığa sesi getirdiği gibi hemde kulaklığın mikrofonundan konuşmamı sağlıyor mu? ben sadece Verici dongle'ları sesi kulaklığa vermek için işe yaradıklarını tahmin ettim ama Alıcı/verici Dongle'lar kulaklık mikrofonundan konuşmamı sağlar mı aynı zamanda?

Merhaba, Kulaklık almak istiyorum bu yüzden tavsiye için konu açtım. Ses kalitesi ve uzun ömürlü olması önceliğim. Hem Pc de hem de telefonda kullanmayı düşünüyorum.

Kafamda şu 3 ünden biri vardı, Haylou GT1,GT15 veya Huawei AM61 var. Tabiki bunlar benim birkaç öneriden gördüklerim, pek bilgim yok bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum Fiyat sınırı 0-250 tl arası olursa çok güzel olur.

Merhaba, birkaç zamandır kullandığım modem son 1 haftada hızı bir anda 2-3 arası düşmeye başladı sebebini bir türlü bulamadım yaptığım ayarlarda bir problem olabileceğini düşünüp fabrika ayarlarına döndürdüm ayrıca Turktelekom'u aradım verdikleri hızın şuan ki halinin normal olduğunu söylediler baktım hemen hemen aynı özelliklere sahip bir modemi denedim bir anda hızım önceki haline döndü sonra tekrar bozulan modemi taktım gene 2-3 arası düştü sebebi ne olabilir o modemi kullanmayı tercih ederim en azından bozulmamış bir halde durmasını isterim.

1.5 yıldır elektirik gitmesi sebebiyle kasamdaki socket yandığı için bellek aracılığıyla kablosuz kullanıyorum modemi. fakat 3 haftadır çözemediğim sorun var, müşteri hizmetlerini aradım hep modem ip alamıyor bu yüzden kurun modemi sitesinden diyip kurdurdular işe yaramadı ekipleri geldi, aynı şeyi söylediler hat çok sağlam tek sebep modem kurulumu gözleri önünde kurdum modeme suç attılar sonra yine modem değiştim 3.modemi denedim yine internet ışığı yanmıyor. sebebi nedir?
2 Gündür modemde İnternet ışığı yanmıyor, bu yüzden ben de müşteri hizmetlerini aradım. 2 kere arıza kaydı oluşturup giderildi diye mesaj gönderdiler. Ama hala sıkıntı vardı. Bir kere daha arayınca modeminizin yalnış kurulduğunu söyleyip siteye girdirip kayıtlı olan şifre ve kullanıcı adımı tekrar yazdırıp kayıt etmemi söylediler tahmin ettiğim gibi bir şey değişmedi bu arada ben wireless lan card yadımıyla kablosuz kullanıyorum kasamda internet socketi bozuldu elektrik yüzünden. Bu arada splitter de ki internet kablosunu söküp sadece modeme takmayı denedim yine bir şey değişmedi kafayı yiycem ne yapacağım? modemi kaldırıp tekrar kursam sorun çözülme ihtimali var mı eğer mantıklıysa nasıl kaldırıyoruz modemi? TEŞEKKÜRLER.
Merhaba, ben hiç çalışmadan sırf gitmek için pc programcılığı 2 yıllık gittim gittiğim yer çok kötü ve yaşanabilecek bir yer olmadığı için (araştırmama rağmen üzülüp şok oldum) gidip 1 gün kalmaya karar verdim ayrıntıyı geçelim benim burada karar verip okuldan cıkıp gitmem lazımdı araştırdım abilerime vs. sordum ki dondur demişti biri hocaya gittim dondurma sildirme gerek yok dedi öyle kalsın ama ders kayıtlarını hep yap dedi her dönem sıkıntı olur mu harç vs para mara dedim yok dedi o sadece mezun olanlar için vs bişe demişti ben de okey dedim eve geldim baya bir rahatladım herhangi bir sıkıntı olur mu diye size sorayım dedim yardımcı olun lütfen Para ödeme vs. harç març gibi şeyler olur mu sadece asker tecil için dondurmadım yeni bir üniye hazırlık yapıp sınava giricem amacım o YARDIM LÜTFEN
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.180 (Bu ay: 1.839)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.