Şimdi Ara

Ege Turu planlıyorum.. (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba kıyıda köşede bir miktar para ayırdım. Arabanın içinde kalıcam 4-5 gün belki daha uzun sürücek ege ye bir gezi planlıyorum. 3-4 hafta içinde çıkıcam yollara
    Planıma göre;
    ESKIŞEHIR (Başlangıç)-ÇANAKKALE (Şehitlik) -Edremit-Menemen-IZMIR-Çeşme-Kuşadası-Bodrum-MUGLA-Marmaris-Datça-Fethiye-Kaş-Kemer-ANTALYA yapıp burada bitirmeyi düşünüyorum. Ortalama 2000km yol alıcam.
    Güzergah haritası:
     Ege Turu planlıyorum.. (Yardım)

Kıyıdan kıyıdan, fakat daha önce hiç bir şehire yada ilçeye vs. gitmedim. Şöyle diyebilirim hayatımda ilk kez görücem belki şehirleri, daha çok doğayı seven bir insanım, tarihi şeyler pek ilgimi çekmiyor. Bana manzarası vaaov dedirtecek yerler olsa yeter, sizden bir kaç yardım isticem bu konuda..
    Nerelere uğramalıyım?
    Nerelerde oranın yöresine öz yemekler yemeliyim?
    Ekstra bir sorum daha olucak, HGS var başka lazım olan bir şey var mıdır?
    Dediğim gibi ilk kez ege yi gezicem, fikir verirseniz sevinirim.

Not: Fotoğraflarla editleyebilirim konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 31 Mayıs 2016; 17:49:43 >

• Kaş/patara bence uğramalısınız çok güzel bir yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tu1907

Kaş/patara bence uğramalısınız çok güzel bir yer.

Araştırıyorum
  • Bu sıcakta şehitlikten bişey anlamazsın edremitte hiçbişey yok
    Küçükkuyu altınoluk taraflarında kalabilirsin
    Ayçiçek yağı koyma arabana

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Bu sıcakta şehitlikten bişey anlamazsın edremitte hiçbişey yok

Hocam şehitliğe kesinlikle uğricam zaten bir nevi gezinin başlangıcı gibi birşey.
    Edremitte yolumun üstü diye yazdım
    Küçükkuyu altınoluk araştırıyorum şimdi.
  • Bu kadar yeri kaç gün içerisinde gezmeyi planlıyorsunuz hocam baya bir yere uğrayacaksınız çünkü?

Şahsi fikrimi soracak olursan Gökçeada ve Bozcaada çok iyi ama birisini seçmen gerekirse Bozcaada derim. Ayvalık tan geçerken cunda adası ve şeytan sofrasına mutlaka uğrarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Bu sıcakta şehitlikten bişey anlamazsın edremitte hiçbişey yok

Hocam şehitliğe kesinlikle uğricam zaten bir nevi gezinin başlangıcı gibi birşey.
    Edremitte yolumun üstü diye yazdım
    Küçükkuyu altınoluk araştırıyorum şimdi.

Sen bilirsin ama şehitlikte rüzgar ve sıcak ile harap olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

Bu kadar yeri kaç gün içerisinde gezmeyi planlıyorsunuz hocam baya bir yere uğrayacaksınız çünkü?

Şahsi fikrimi soracak olursan Gökçeada ve Bozcaada çok iyi ama birisini seçmen gerekirse Bozcaada derim. Ayvalık tan geçerken cunda adası ve şeytan sofrasına mutlaka uğrarsın

3-4 gün yeter diye düşünüyorum? Planı tam oturtayım gün çıkacak ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

Bu kadar yeri kaç gün içerisinde gezmeyi planlıyorsunuz hocam baya bir yere uğrayacaksınız çünkü?

Bozcaada yolumun üstünde daha çok, onuda ekliyorum
  • Hocam tavsiyem arabada yatmal yerine 60-100 tlye bir cadir al kamp kur daha zevkli olur diye dusinuyor hem kamp alanlarinda sosyallesirsin biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yol gezerek 3 4 gunde bitmez hocam sadece izmir - aydin ya da Muğla ya 3 4 gun ayirmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de çadır demek için geldim.
    madem doğayı seviyorsun ufaktan bir çadır al uyku tulumu al. Hem rahat edersin daha da uzatırsın tatilini.
    yalnız mı çıkacaksın?
    ben de geleyim yol masrafları 2 ye bölünür.
  • 3-4 gün yetmez, ancak eziyet olur.

• Aydın : Kuşadası
    Aydın: Didim
    Tarihi yerlerini yazmıyorum hocam çok vakit alır.

Muğla : Marmaris'e kadar gören Seyir tepesi.. Ulaya giderken.
    Muğla / Ula : Ula Gölet.
    Muğla / Akyaka ve Gökova.
    Marmaris.
    Bodrum.
    Zaman var mı bilmem ama Dalyan Milas Köyceğiz vesaire hep buralar görülmeli hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 29 Mayıs 2016; 21:47:45 >
  • Ağabey Bence fethiye tarafına uğramalısınız orada ölüdenize gitmek ve ölüdeniz de yamaç paraşütü yapmayı unutma ardından 1 saat 30 dakikada gibi zamanda belki dahada kısalmıştır yollar 1 saat gibi bir zamanda saklıkente gidebilirsin.İleride sedir adası var oda güzeldir.Bence muğla antalyadan daha güzel bizde antalyaya tatile gitmiştik ordan sonra muğlada gündüz durup samsuna gelmiştik bu sene inşallah almanyadan kuzenlerle muğla yapacaz.Efsane bir şehir antalyada fena değil yabana atmamak lazım.Gerçi çok tatile gitmiş birisi değilim geçen sene antalya bu sene fethiye inşallah o yüzden kötü deme şansım yok.
  • 3 4 günü hafta yapmanız lazım, yoksa hiç bir şey anlamazsınız. Assos ta kalın 4 gün daha keyifli olur.

• Hocam naptınız.3-4 günde bu rotayı tamamlayamazsınız.yani birşey anlamazsınız.bu güzergahtan 2-3 yeri eleyin öncelikle.kaşı mutlaka görün ve zaten kaştan bu tarafa geçmeyin kemer ve antalyaya girmeyin.kemere gelmeden ugramanız gereken yerler mutlaka olympos-çıralı-phaselis olsun.
    İlk duraklardan da çeşme-kuşadası birini çıkarın.aynı şekilde bodruma da en az 1 gün-1 gece ayırmanız lazım yoksa dediğiniz şekilde de olur ancak sadece yollarda geçer zamanınız.
    Yine de iyi tatiller şimdiden.

• 2014 yazında dört arkadaş tüm akdeniz ve ege'yi kıyıdan gezdik(adana-izmir) 3100 km yol yaptık 1 hafta sürdü, biz çadır kurup kamp yaparak konakladık. kaş ve kalkan'a mutlaka uğrayın. onun dışında akyaka müthiş bir yer. doğayı severim demişsiniz ilacınız orası kesinlikle. marmaris'e 20 km uzakta pamucak kamp alanı var ucuz bir miktara çadırınızı kurabiliyorsunuz, öneririm güzel bir yer. yukarıda arkadaşın dediği gibi çıralı-olympos görülecek yerler arasında. bodrum'a bir gecenizi ayırın inanın değecektir. size tavsiyem konaklayacağınız yerleri mutlaka belirleyin ve her yeri göreceğim derdine düşmeyin yoksa tatiliniz arabada geçer bir şey anlamazsınız. bir de arabada uyuma fikrini bence kafanızdan atın, o kadar gün çok yorucu olur tecrübeyle sabittir.
  • Konuyu açan arkadaşa teşkkürker ediyorum.Bende karadeniz turu planlıyordum.Fakat sizinkisi daha mantıklı geldi ve güzerhaglarınız çok hoşuma gitti.
    Benimde 1 haftalık 1 tatil olacak Her ilçede 1 gün kalmayı planlıyorum : Sizin yol güzerganızdan Ayvalık ,Çeşme ,Kuşadası ,Didim ve Bodrum olarak 5 yeri planlıyorum.

Bu ilçelerde görülmesi gereken gidilebilcek yerler nerelerdir ? Detaylı yazabilcek varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Bence yolda kalma ihtimaline karşın arabada 5 litrelik ayçiçek yağı bulundur. Ne olur ne olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.