Şimdi Ara

efsane BMW ler hakkındaki düşünceniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabalardan pek anlamam bu arabaların içleri baya güzel ve konforlu gözüküyor yaşından dolayı vergiside çok yoktur.alsam elim kalır mı. düşünceniz nedir.
    bütçem 35 max 40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Konya, Gaziantep, Bağcılar, 100. yil, Polatli, buralardan araba alinmaz. Hele BMW, ilanlara bile bakılmaz.

2- BMW nin en güzel, en hoş, kasaları e60, e 39, e 36.

3- bir ara E36, 330ci ye acayip kafa takmıştim. Bir ay önce kadar, iki araba bakmak ve almak icin, 350 ve 600 km yol yapmıştım. Öncelikle bmw den cok çok iyi anlayan bir ahbabin olmali.

Bu detaylingciler, kozmetik olarak arabayı resmen sıfır gibi yapıyorlar.
    Baktığım iki araçta güya sahibindendi, biri ikinci, biri ucucu sahibiymisti . Fiyatları da muadillerine göre yüksekti. İkisi de çöp çıktı.

Hele hele senin bu fiyatlara , Temiz bulmak, kerhanede bakire bulmak gibi olur. Bence hiç böyle bir işe bulaşma. Aldığın an, korkunç bir hikayenin başlangıcı olur.
  • Arabadan anlamayan birine eski bmw gitmez çok problem çıkartır, usta da anlamıyosun diye geçirir durur.

1.3mjet Palio-Albea filan gider o bütçeye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Külüstür kasaları efsane kasa diye satmak sadece bizde vardır. Marka farketmez 20 yaşındaysa efsane oluyor.

• İlandaki BMW ben olsam kesinlikle almam...o jantlar nedir öyle ya.kesinlikle replika jant takılan araçtan uzak durun.sahsi fikrim bu tip uygulama yapılan araçların anası aglamistir bence..E39 alicaksaniz, makyajlı yani 2000-2001 sonrası olanlara bakın.520i olur 525i olur farketmez.burda herkes 520i min ağır kaldığını soylucektir ama rampalar dışında kesinlikle üzmez ki devirli girdikten sonra rampada bile sknti çıkarmaz.ayrica bakımları min tam olması, vanoslarinda problem olup olmaması çok önemli.bunun dışında parçaları oldukça bol ve bence ucuz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 bin km lere dayanmış araba bunlar hep belkide kim bilir kaçıncı 300 bin.Bu arabaları adam etmek hem zaman hem bütçe istiyor, bmw nin parçaları zaten pahalı hiç kumar oynamaya gerek yok

• 1- Konya, Gaziantep, Bağcılar, 100. yil, Polatli, buralardan araba alinmaz. Hele BMW, ilanlara bile bakılmaz.

2- BMW nin en güzel, en hoş, kasaları e60, e 39, e 36.

3- bir ara E36, 330ci ye acayip kafa takmıştim. Bir ay önce kadar, iki araba bakmak ve almak icin, 350 ve 600 km yol yapmıştım. Öncelikle bmw den cok çok iyi anlayan bir ahbabin olmali.

Bu detaylingciler, kozmetik olarak arabayı resmen sıfır gibi yapıyorlar.
    Baktığım iki araçta güya sahibindendi, biri ikinci, biri ucucu sahibiymisti . Fiyatları da muadillerine göre yüksekti. İkisi de çöp çıktı.

Hele hele senin bu fiyatlara , Temiz bulmak, kerhanede bakire bulmak gibi olur. Bence hiç böyle bir işe bulaşma. Aldığın an, korkunç bir hikayenin başlangıcı olur.

• 90 lı ve 2005 e kadar damgasını vurmuş safkan bmw diye tabir ettiğimiz en sükse modellerin HİÇBİRİ TÜRKİYEDE ALINMAZ.

E30 dan tutun e90 ına kadar
    E34 den tutun e60 ına kadar.

Bu arabalar 150-200 bin lira bütçeniz olucak şaseye kadar soydurup restore edip binerseniz anca o zaman fabrikasyona yakın mükemmel bi bmwye sahip olursunuz. O kadar para kıydıktan sonrada piyasadaki 150 200 bin liralık arabalardan kat ve kat zevkli ve ömürlük araca sahip olursunuz.

Şaseye kadar soydurcaksınız bütün kablo elektrik tesisatları, halı paspasları, camları, motor ve alt aksam yürüyen almanyadan yada burdan tedarik etçeksiniz (ağırlıklı yurt dışı olursa daha iyi) ve bilen ellerde minimum 6 aylık max 1-2 senelik süreçten sonra Usta ve emin ellerde tabikide pırıl pırıl cillop arabanız olur.

Şahsen 35-40 a satılan bi bmwye tutupta 50 bin lira masraf edip o ölü toprağı atacağını hiç zannetmiyorum. Bu arabalar şaseye kadar soyulup restore edilirse binilmeyi hak eder ve ben olsam golf alacağıma giderim sedan bir e36 yı baştan sonra restore ettirip m50 2.5 motor koyup lpgde takmadan keyifli keyifli binerdim. Aynı bu resimdeki gibi sadelikte ve görünümde olursa bütün arabadan anlayanların ilgisi hat safada olur ve bu yüzde güldürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 18 Ağustos 2019; 23:55:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    o çirkin tenekeye para verilmez

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    bana göre değil yani teşekkürler 😁😁

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkürler

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum baştan sona okudum.
    Güzel bir restoreyle binilebilir araçlar restore fiyatları da arbadan pahalı haliyle.

• Belki fiyatı abartmış olabilirim çokta pert olmamış canı çıkmamış şasesinde aman aman bişey olmayan bi bmw kasasını alıp komple restore ettirsek en fazla 100 bin lira tutar diye düşünüyorum oda en fazlaaaa.

Arabayı 25-30 a aldığımızı farz edersek sıfır egea parasına sıfır gibi bi bmw sahibi olur.

• Temizini bulursam birçok sıfır arabaya dönüp bakmam..
  • Sadece burda efsane yurtdışında kimse dönüp bakmaz bu tenekelere

• çünkü rezil bi ekonomi var

• en iyisi uzak durmak

• Yakıttan korkmuyorsan değerlendirilebilir, anacak orjinal yedek parçaya ulaşman çok zor haberin ola
  • E39 harika bir kasadır, 528i makyaj öncesi kasada mevcut ve güzel yürüyen bir motor. Ancak max bütçe ile ikinci el bmw alınmaz. 50 bin bütçe ile 40 binlik araba alıp kalanı arızalara ayırmanız lazım. Yoksa dert sahibi olursunuz.
  • Sürekli bmw kullanan arkadaşımın şöyle bir sözü var(Hor kullanılmamışlar hariç) Eski BMW leri bir alırken sevinirsin birde satarken

• En efsane olanı en yenisidir, bunların eskisiyle uğraşılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.