Şimdi Ara

Laguna 3 Hakkında görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şu an Megane 2 1.6 16V 2007 model experssion donanımlı bir aracım var.Araçtan bazı sıkıntılarım var,Motor ve rüzgar sesi,en ufak taş,kasis,bozuk yol olduğu zaman aşırı derecede rahatsız ediyor.
    Aracım üzerine yaklaşık 12 binlira koyup laguna 3 1.5 dci motor,donanım olarakda,privilege donanımına sahip bir araç almak istiyorum.yolda bana güven veren,yukarıda bahsettiğim sıkıntılara giderecek,turbo motoru sayesinde daha iyi bir sürüş zevki verecek,bir arabamı.
    Bu konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laguna 3: Kullanıcı Yorumları ve Değerlendirmeler

Renault Laguna 3, Fransız otomobil üreticisi Renault tarafından 2007-2015 yılları arasında üretilen bir orta sınıf otomobildir. Popülerliği ve performansı nedeniyle, kullanıcılar arasında çok sayıda yorum ve değerlendirme bulunmaktadır.

Olumlu Yorumlar:

• "Laguna 3'ün geniş iç mekanı ve konforlu koltukları sayesinde uzun yolculuklar bile keyifli geçiyor."
    • "1.5 dCi dizel motor, mükemmel yakıt verimliliği sunarken aynı zamanda yeterli güç sağlıyor."
    • "Arabanın yol tutuşu ve sürüş dinamikleri, bu sınıf için etkileyici."
    • "Laguna 3'ün modern tasarımı zamansız bir çekiciliğe sahip."

Olumsuz Yorumlar:

• "Bazı kullanıcılar, Laguna 3'ün süspansiyonunun sert olduğunu ve darbeleri yeterince iyi emmediğini belirtiyor."
    • "Arabanın iç malzemelerinin kalitesi bazı rakiplerine göre daha düşük olabilir."
    • "Elektronik sistemlerde zaman zaman sorunlar yaşandığı bildiriliyor."

Sonuç:

Genel olarak, Laguna 3 kullanıcı yorumlarına göre sağlam ve güvenilir bir orta sınıf otomobildir. Geniş iç mekanı, konforlu sürüşü ve yakıt verimli motoruyla öne çıkmaktadır. Ancak, süspansiyon sertliği ve bazı elektronik sorunlar bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir. Araştırmanızı iyice yaparak ve kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurarak, Laguna 3'ün sizin için uygun bir otomobil olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Laguna III bana göre çok tercih edilesi bir araç değil, çünkü Laguna devri bitti artık Reno'da.

Üretimden kalktığı için başka araç bakın derim.
  • Laguna-III konuda bahsettiğiniz beklentileri karşılayacaktır. Tek dezavantajı prim yapmayan "D" sınıfı olacağı için satarken zarar ettirecektir. Ancak bindim, keyfini aldım ve konforunu yaşadım varsın o kadar prim kaybı olsun derseniz kesinlikle öneririm.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 40 bin liralık bir bütçeyle d segment 2,3 yaşında bir araba almak istiyorum,yılda en fazla 15 km yaparım,farklı model önerileriniz varmı.
  • Laguna`nin yerine alan arac hangisi?
  • 40 bin liralık d segmenti bir araba düşünüyorum,eski aracım megane 2.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Laguna`nin yerine alan arac hangisi?

Latitude
  • Avensis bakın hocam yeni kasa 42-43 e bulunur galiba..

Onun dışında mondeo bulabilirsiniz yine güncel kasa 35-40 arasında..

Az kmli olmasına dikkat edin birde lpg uygulattiniz mı tamam..

• Teşekür ederim.Fikrinizin bu araçların lagunadan üstün araçlar olduğu anlaşılıyor,lagunayı pek fazla davsiye etmiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo810

Teşekür ederim.Fikrinizin bu araçların lagunadan üstün araçlar olduğu anlaşılıyor,lagunayı pek fazla davsiye etmiyorsunuz.

Kötü bir araç değil kesinlikle ama bir avensis kadar evladiyelik olamaz bir mondeo kadar yol tutamaz ve ikinci eli bu araçlardan zayıftir..

Verdigim linkteki avensis hatasızmis doğruysa gidin bi pazarlık yapın 40 bine bırakır gibime geliyor..Kaliteli birde lpg taktirirsiniz simit olanlardan mis gibi olur, Allah kaza bela vermesin..
  • Avensis'i iyi değerlendir derim.
  • Evet Avensis iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo810

Arkadaşlar Şu an Megane 2 1.6 16V 2007 model experssion donanımlı bir aracım var.Araçtan bazı sıkıntılarım var,Motor ve rüzgar sesi, en ufak taş,kasis,bozuk yol olduğu zaman aşırı derecede rahatsız ediyor.
    Aracım üzerine yaklaşık 12 binlira koyup laguna 3 1.5 dci motor,donanım olarakda,privilege donanımına sahip bir araç almak istiyorum.yolda bana güven veren,yukarıda bahsettiğim sıkıntılara giderecek,turbo motoru sayesinde daha iyi bir sürüş zevki verecek,bir arabamı.
    Bu konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

DH, Renault başlığında "Laguna ııı" bölümünde istediğiniz bütün bilgileri bulabilirsiniz. Konfor, yakıt tüketimi, donanım, artıları ve eksileri...

Megane ıı 1.6 2007 model. Megane ıı dCİ'yi altı yıl kulllandım.

Motor ve rüzgar sesi: Bir yanlışınız var galiba. Megane ıı'ler çok sessiz bir araçtır. Rüzgar sesini ancak çok yüksek hızda alabilir. Ses yalıtımının mükemmelliği ile meşhurdur. Sanırım aracınızın alt takımlarında sorun var. Ve ses buradan geliyor.

"en ufak taş,kasis,bozuk yol olduğu zaman aşırı derecede rahatsız ediyor" Megane ıı süspansiyonları konforludur. Burada da yanlış algılama olmasın.

Neyse! Eğer bu şikayetiniz için araç değiştirecekseniz kesinlikle Laguna ııı tavsiye etmem. Yolun milimini hissedersin. En çok rahatsız olduğum konulardan biri sert süspansiyon ama bu yol tutuş olarak geri dönüyor. Bozuk yolda normalin altında yavaş gitmek zorundasınız. Sert süspansiyon var ama darbeyi çok iyi bertaraf ediyor. Yol konforu çok yüksek bir araç. Fakat asfalt dışını pek sevmiyor. Zaten uzun yol aracı.

Gelelim ikinci eline. UCUZ ALIRSIN VE AYNI ŞEKİLDE ELDEN ÇIKARIRSIN.

• öncelikle ilgilendiğiniz için teşekürler,ama malasef aracımda rüzgar sesi ve en ufuk bir yolda bozuk olduğu anda ciddi rahatsız ediyor,aracım 93000 km aracımı alalı 1 yılda oldu,daha önce düzenli servis bakımları yapılmış,ama dediğiniz gibi alt takımlarla ilgili sıkıntı olabilir,en kısa zamanda servis gidip,aracla ilgili bir sıkıntı varsa gidermem lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.