Şimdi Ara

Efe aydalin furkan bölükbasi adli sahsa verdigi ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyal medya femineni arkadaş. Boş konuşma, R yapma, yer & zaman söyle hadi canım.
    https://twitter.com/conmech/status/1742613798903541838?s=46

• İşte ben de bir hiçim ama Efe Aydal dediğin zaman 10 yıldan uzun bir süredir hükümetin her baskısına rağmen

inançsızlığı ve hayat tecrübeleri üzerine videolar, eleştriler, skeç'ler, podcast'ler çeken bir adamdan bahsediyoruz.

Bu da bir şey yani, Hepimiz Aziz Sancar olacak değiliz ki o bile ne kadar tanınıyor acaba?

Furkan Bölükbaşı ise iktidar tarafından korunan adi aşağılık bir Atatürk - Cumhuriyet düşmanı. Yıllardır ekşi'de aynı aşağılık

insan olmayı sürdüren biri. Onu da böyle biliyoruz.

Efe Aydal ABD'deki Ermeni lobisi gibi lobilerin ülkemize aleyhinde yaptıkları asılsız propoganda faaliyetlerini konu alıp bir bir çürüten ingilizce videolar çekip yayınladı. sunduğu argümanlar da o kadar tatmin edici ki yani bu adam gibi ingilizce videolarla ülkemizi savunan kişi çok nadir. aslında bunu ülkenin resmi propoganda bakanlığı yapmalı ama onların tek derdi saray.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Efe Aydın ve Furkan Bölükbaşı Arasında Yaşanan Tartışma

Sosyal medya platformu TikTok'ta, Efe Aydın ve Furkan Bölükbaşı arasında hararetli bir tartışma yaşandı. Tartışma, Aydın'ın Bölükbaşı'nın bir paylaşımına yaptığı yorumu üzerine başladı.

Aydın, Bölükbaşı'nın paylaşımına "Birader sen ne yapıyorsun?" şeklinde bir yorum yaptı. Bölükbaşı ise Aydın'ın yorumuna "Ne alakası var?" şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine aralarında karşılıklı atışmalar yaşandı.

Tartışma, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kullanıcılar iki tarafı da destekleyen yorumlar yaptı. Tartışmanın nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, bazı kullanıcılar Bölükbaşı'nın son paylaşımının Aydın'a yönelik bir gönderme olduğunu iddia etti.

Tartışma, iki sosyal medya fenomeni arasında yaşanan bir anlaşmazlık olarak değerlendirildi. Ancak, bazı kullanıcılar tartışmanın daha derin bir alt metni olabileceğine de dikkat çekti.

Efe Aydın ve Furkan Bölükbaşı arasındaki tartışma, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Tartışmanın sonuçları henüz bilinmemekle birlikte, iki fenomenin takipçileri tarafından yakından takip ediliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • @kerimcem yetiş, senin furki zor durumda.

• furkan bilmemnebasi kuyrugunu kistirip kacicaktir

• Sanırım Efe Aydal İstanbul'a gitmeye karar vermiş.İş sanırım ciddi...

Efe Aydal (@conmech) on Xtwitter
    Özdağ olsam ben de iplemezdim seni apdoadkf. Tamam İstanbul'a geliyorum. Zamanı söyliycem.
    https://twitter.com/conmech/status/1742633982062203041

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 3 Ocak 2024; 23:37:5 >
  • Birileri daha vardı böyle tartışıp kavga eden. Gerek yok ergence çıkış da görüşürüz falan. Küçük düşürüyor insanları bu tarz davranışlar.

• Patlamış mısırları hazırlayın Efe aydal bu maklubeciyi kum torbasına çevirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koçari K kullanıcısına yanıt

İki tarafın da popülerliğini artırdığı için oluyor.

Efe Aydal'ın İstanbul'a geliyorum dediği tweet 20000 beğeni almış mesela, kolay kolay alamaz.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampec kullanıcısına yanıt

Amaç o zaten iki tarafında sivrileri parlıyor sadece. Bir şey olacağı yok.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sen de gelecen mi? İstanbul'a?

• Biri zaten aktroll, diğeri de kimsenin sallamadığı, çoluk çocuğa videolar çeken ilginç bir tipmiş. Youtube hesabına baktım, sözde 600 bin takipçisi var ama videoları 10-15 bin izlenmiş. Güzel prim kasarlar buradan.

• kemal amcanız görmeisn bozulur sonra öyle sahiba gelir falan. 

• Millet birbirini gırtlayacak vaziyette
    Hala etkileşim için diyorlar ya.

Bir, bu etkileşimciler var
    Birde piyasa müziği yapıyorcular var. Bitmediler

Neymiş, albümü satsın, çok dinlensin diye piyasa müziği yapıyormuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 4 Ocak 2024; 11:8:5 >
  • La Furkan, adam kara kuşak kungfucu haberin varmı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu furkanı fena kaşıyacaklar. tam sopalık adam.

• Ulan Kılıçdaroğlu. Bu herif yurt dışına çıkıyordu seçim günü. Eğer sen değil de bir başkası aday olsaydı bugün bunlar yurt dışından ötecekti. Sekülerizmi, sosyete hayatını dibine kadar yaşayıp da lilafetöi geçinen tip. Anan olmasa sen bir hiçsin.

• Sfgdavhtdvjtdnnghjcvh
    Avukat tanıdıklarına söyleyecekmiş.
    Sggfghnbgyujbgg çok komik

• Bunlar kim ya ne kadar gereksiz işleri takip ediyorsunuz birde ülke ve dünya gündemine haber diye konu açıyorsunuz

• Hacı, Efe Aydal deyince epey bir insan tanıyabilir ama sen kimsin mesela?

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Efe aydal ve furkan bölükbaşı ülke için ne faydası var haber olacak ne değeri var bu konunun

Sanki buradakileri tüm Türkiye tanıyorda bana soruyor sen kimsin diye

Ben bir hiçim de sen kimsin onu söyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.