Şimdi Ara

Efe aydalin furkan bölükbasi adli sahsa verdigi ayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte ben de bir hiçim ama Efe Aydal dediğin zaman 10 yıldan uzun bir süredir hükümetin her baskısına rağmen

inançsızlığı ve hayat tecrübeleri üzerine videolar, eleştriler, skeç'ler, podcast'ler çeken bir adamdan bahsediyoruz.

Bu da bir şey yani, Hepimiz Aziz Sancar olacak değiliz ki o bile ne kadar tanınıyor acaba?

Furkan Bölükbaşı ise iktidar tarafından korunan adi aşağılık bir Atatürk - Cumhuriyet düşmanı. Yıllardır ekşi'de aynı aşağılık

insan olmayı sürdüren biri. Onu da böyle biliyoruz.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum ki bunların atışmasının benim için bir haber niteliği yok

Illa konu açılacak ise konu dışına açılsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız.

• Efe Aydal ABD'deki Ermeni lobisi gibi lobilerin ülkemize aleyhinde yaptıkları asılsız propoganda faaliyetlerini konu alıp bir bir çürüten ingilizce videolar çekip yayınladı. sunduğu argümanlar da o kadar tatmin edici ki yani bu adam gibi ingilizce videolarla ülkemizi savunan kişi çok nadir. aslında bunu ülkenin resmi propoganda bakanlığı yapmalı ama onların tek derdi saray.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Dışişleri bakanlığı yapsa sesini dünyaya duyurabilir aslında. Kendini de net ifade edebilir. Lak luk diyenin ağzına geri tıkar lafı.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    hocam mesela satrançla ilgileniyorum diye facebook'tan Garry Kasparov'u takip edeyim dedim. adamın sayfasına bi girdim, en tepede Türkiye'ye gömen video yapmış adam. şimdi sorun şu; adam video "Türkiye'de insan hakları ihlali" var vs diyo ama bunu bizi savunmak için söylemiyo, zira Kasparov'a o videoyu yaptıranlar = fetöcüler. Enes Kanter ile Barış Özcan gidip ABD'de Kasparov'la tanışıp onu kafalamışlar, Kasparov da zaten Sovyet baskıcı rejiminin ve Putin baskıcı rejiminin aşırı muhalifi olan özgürlüçü birisi. Barış Özcan gibiler buna: "bize zulüm var" diyence Kasparov hemen video yapmış. halbuki bilmiyo ki o Barış Özcan'ın mensubu olduğu örgütlenme bu ülkeye laik rejimi yıkıp baskıcı din rejimi getirmek için ülkenin laik ordusunu terörist diye hapse attı. Kasparov bunları bilmeden video yapıyor çünkü gidip bunları ona anlatan kimse yok.

Efe Aydal bu gibi durumları konu alan İngilice videolar yapıyor ve bu pis örgütlerin-lobilerin gerçek yüzlerini ingilizce olarak ifşa ediyor.

ingilizce videoları kaç kişiye ulaşabiliyor bilinmez. ama bu konuda çabalamasını takdir ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Ocak 2024; 18:38:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efe Aydal internet aleminin Levent Kırca'sıdır.

• furkanın yemez yani, dövüş sahasına geldiğinde bayılır falan  allah beni furkan gibi düşük profilli biri yapmasın inşallah, dipteyken "furkan gibi değilim en azından" falan deyip çıkarsınız hemencicik 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Daha da kötüsü var. Bu furkiyi savunup peşinden gidenlerden olmak. 

• Bakalım Furkan bey ne yapacak.

Efe aydal'ın İstanbul'a geldiği gün başka mahalleye taşınmasını bekliyorum ben.
    Sonra çıkıp benim mahalleme gelmedin ki falan diyebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan bazıları bu aktrolleri destekliyo haberiniz.olsun.
    Benim bazi aveller icin attigim mesaji silmişler.
    Forum biteli yıllar oluyo da ara sıra bakiyorum konulara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagece25 kullanıcısına yanıt

Forum zaten akp güdümünde. Profilinde emekli yönetici yazanların hepsi akp sempatizanı hatta trolü.

• şunlara zaman harcayan adam hayatsızdır açık ve net

bunlarla uğraşacağınıza gidin kulak memesi antrenmanı gibi faydalı şeyler yapın

• furkan yine birları çakmış sonra twitter'a girmiş.

Pudra şekeri de kullanıyor mudur acaba?

• kesinlikle kullaniyordur

bunlar herkese din dersi verir ama arkada bira pudra sekeri yaparlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.