< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 6 Temmuz 2017; 20:20:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 6 Temmuz 2017; 20:20:33 > |
Taban puanı da tavan puanı da yıldız teknikten yüksek olan bir devlet üniversitesinde okuyorum hocam ve açıkçası son gün çalışıp yüksek ortalama yapan arkadaşlarınızın -ytü'nün prestiji için- yalan söylediğini umuyorum. Zira böyle bir şey ihtimal dahilinde bile değil okuduğum üniversitede. Yazımda kalburüstü üniversiteler ifadesini belirtmişken bunlara yıldız teknik'i de katmıştım ancak dediğiniz durumdaysa yeniden düşünmekte fayda var.
Üniversite düzeyinde matematik ve fizik ile herhangi bir sorunum yok, bölümün matematik temelli olmayan detay derslerinde ve laboratuar uygulamalarında ciddi anlamda zorlandığımı yazıda belirttim. Bunun en büyük sebebinin, uğraşırken keyif almamam ve bunun sonucunda da uğraşmak için bir motivasyon oluşturamamam olduğu da anlaşılıyor olsa gerek, zira en büyük hatamın kendimi tanımadan böyle spesifik bir bölüme girmiş olmam olduğu konusunda şüphem yok. Yine de yorumunuz ve isabetsiz de olsa tahmininiz için teşekkür ederim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|