Şimdi Ara

Kastamonu tıp hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime yakınlığından dolayı yazmayı düşünüyorum düzgün araştırmış olan arkadaşlar varsa yardım edebilir mi aklımda sorular var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kastamonu Tıp Fakültesi: Bilmeniz Gerekenler

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2009 yılında kurulmuş ve Kastamonu'da bulunan bir tıp fakültesidir. Fakülte, tıp eğitimi alanında kaliteli bir eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Kastamonu Tıp Fakültesi Yorumları

Kastamonu Tıp Fakültesi'nin öğrenci ve mezun yorumları genellikle olumludur. Öğrenciler, fakültenin akademik kadrosunun bilgili ve destekleyici olduğunu, eğitim ortamının öğrenmeye elverişli olduğunu belirtmektedirler. Mezunlar ise fakültenin kendilerine başarılı bir kariyer için gerekli bilgi ve becerileri kazandırdığını ifade etmektedirler.

Kastamonu Tıp Fakültesi Nasıl Bir Yer?

Kastamonu Tıp Fakültesi, modern tesisleri ve son teknoloji laboratuvarları ile donatılmıştır. Fakültede teorik derslerin yanı sıra pratik eğitime de büyük önem verilmektedir. Öğrenciler, fakültenin eğitim hastanesinde hastalarla etkileşime geçme ve uygulamalı deneyim kazanma fırsatına sahiptirler.

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Yorumları

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yorumları da genellikle olumludur. Öğrenciler, fakültenin öğrencilerine sunduğu burs ve destek imkanlarından memnun olduklarını ifade etmektedirler. Ayrıca, fakültenin sosyal ve kültürel etkinliklerinin zenginliği de öğrenciler tarafından beğenilmektedir.

Sonuç

Kastamonu Tıp Fakültesi, tıp eğitimi almak isteyenler için kaliteli bir seçenek sunmaktadır. Fakültenin olumlu öğrenci ve mezun yorumları, akademik kadrosunun kalitesi ve modern tesisleri, Kastamonu Tıp Fakültesi'ni tercih edilmesi gereken bir kurum haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eskiden Hacettepe'ye gönderiyordu bu yıl Yıldırım Beyazıt'a gönderecek öğrencilerini. Temel Bilimleri orada alacaksın, Klinik Bilimler için son 3 yıl Kastamonu'ya gideceksin.
  • asdcaner kullanıcısına yanıt
    Peki ben yıldırım beyazıtı kazanan adamla aynı sınıfta mı ders görücem o nasıl olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: asdcaner

Eskiden Hacettepe'ye gönderiyordu bu yıl Yıldırım Beyazıt'a gönderecek öğrencilerini. Temel Bilimleri orada alacaksın, Klinik Bilimler için son 3 yıl Kastamonu'ya gideceksin.

adı ne olarak gecıyor
  • turhan19 kullanıcısına yanıt
    İlk 3 yıl orada aynı sınıfta aynı koşullarda alacaksın yan yana, Son 3 yıl Kastamonu'da olacaksın.
  • congratulatıons C kullanıcısına yanıt
    Eskiden Hacettepe Kastamonu Tıp Fakültesi idi şimdi ise Kastamonu Tıp Fakültesi sanırım.
    Bazı okullar son 3 yılda da kal diyormuş böyle bir şey olabilir mi?

Ankarayı kazananlar bizi nasıl karşılar acaba?

• Yeni açılan tıp fakülteleri 3 yılda kendilerini hazırlayamazsa bu yola başvuruyorlar ama Kastamonu Tıp Hacettepe bünyesinde 2007 yılında açıldı. Bir çok tıp fakültesinden eski bile denebilir. 3 yılın sonunda Yıldırım Beyazıt'da bırakması için bir neden göremiyorum, demek ki bu yıl bir terslik oldu normalde kendi bünyesinde eğitim vermeye başlayacaktı rektörün açıklamasına göre.
    2. Sorum için ne düşünüyorsunuz

• turhan19 kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını düşünmüyorum, şahsen ben dert edinmezdim bu durumu ama diğer öğrencilerin nasıl kişiler olacağını bilemem. Aksi bir durumda onlara hadlerini bildirmeniz gerekebilir
  • Hocam şahsen ben yazdım 3 yıl kesin ankara fakülteyi devlet yapıyor sıkıntı çıkmama ihtimali yok hadi bitti diyelim 3 yıl çok koymaz bana kastamonu 1 yıl zaten intörnsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.