Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.156
Cevap
40
Favori
123.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harici bir dac'ın ses kalitesini çok değiştiriceğini düşünmüyorum.Bence en önemli şey kaynak ve hoparlörün kalitesi.Ama dediğin gibi bu hobide sınır yok belli bir süre sonra iyi dinlediğin ses sistemi yetememeye başlıyor.
  • harvy1983 H kullanıcısına yanıt
    Ses ışinde evet ilk unsur kaynak.amfi.en son hoparlör bana gore.Dac da çok etkiler.mesela blusound dan tidali qobuz'u dinle sahnenin genişliği vs mest eder.En basiti chromecast audio bile 24/96 sesi epey analog yapiyor.ben artik flat düz ses seviyorum.kristalize vs sesler yormaya başladi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabiki yakın zamanda çeker yollarım.Ses kalitesi olarak çok iyi geldi bana özellikle tizler çok canlı ve net, baslar tok.
  • harvy1983 H kullanıcısına yanıt
    Pişme süreci tamamlaninca dahada iyi çalar.titnymdu degilmi twetler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet titanyum.Yalnız biraz eko ayarı yaptım tizleri yükselttim.Az gibi geldi ilk başta.
  • Merhaba, arkadaşlar THX sertifakası varmı ürünlerinde yok gibi duruyor, benim anlamadığım bunun gibi kaliteli bir markada neden bu sertifika olmaz veya çokta gerekli bir sertifika değilmi. aydınlanmak için soruyorum bunu sadece merak. çünkü Z623 alcaktım ama yorumlarınızdan sonra M3600D daha mantıklı geldi bana.
  • Merhaba arkadaşlar, Edifier'ın Türkiye'de bir yetkili servisi var mı? Şu ürünü satın almayı planlıyorum:https://www.amazon.de/gp/product/B00GBN50SC/ Herhangi bir arıza halinde Türkiye'de bir muhattap bulabilir miyim yoksa Amazon'a mı göndermem gerekir ürünü? Ürünü Hollanda'ya sipariş edip oradan Türkiye'ye getireceğim bu sebeple bir sıkıntı halinde Amazon da ne kadar yardımcı olabilir emin değilim.
  • çok da nickimde kullanıcısına yanıt
    yok
  • Alignrogue A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Edifier'in bildiğim kadarı ile M3600D ve Luna'sı haricinde THX sertifikalı sistemleri mevcut değil.

THX sertifikası biraz kompleks bir konu, şöyle ki ''Ben ses sistemi ürettim, Lucas Amcalara bir yollayalım bakalım, THX sertifikasına layık olmuş mu?'' gibi bir durum söz konusu olmuyor.

Önceleri sadece sinema odaları gibi geniş hacimli alanlar için verilen bu sertifika daha sonrasında serbest pazarda da pahalılık, nadirlik ve kalite ürettiklerini iddia eden firmaların popülerleştirmesi ile farklı dallara ayrıldı.

THX sertifikası alabilmek için Lucas şirketi ile beraber, 5 farklı sertifikadan hangisinin alınmak istendiği bir ses sistemi üretileceğinin projesi çiziliyor ve bu projeye uygun olarak ses sistemi üretiliyor. Haliyle bu da üretime ekstradan giren bir ton mühendislik aşaması ve maliyete neden oluyor. Çok doğal olarak da Edifier gibi Çin merkezli bir ses sistemi firmasının, ürettiği her sisteme THX sertifikası almak gibi bir niyeti de olmuyor, olamıyor. Amaç tamamen maliyet odaklı.

Şu da ayrı bir konu; ''Ben THX sertifikalı bir sistem aldım, koydum odaya, THX sertifikasına layık bir ses alıyorum.'' durumu oluşmuyor. Hoparlörlerin konumu, oynatılan medya dosyası, oda hacmi ve yalıtımı gibi bir çok zincirleme konu var.

O yüzden Bence; profesyonel bir şekilde sinema odası yapmayacak iseniz; THX öncelikli, olmazsa olmaz, elzem bir sertifika değildir; ses sistemi alırken bakılacak öncelikli bir etken değildir.

• vay anasını böyle bir grup mu varmış ya
    R1280T kullanan biri olarak ekleyebilirsin beni. Vazgeçemiyorum bu hoparlörlerin verdiği tatdan. update etmek amacıyla üzerine 2 sistem daha alıp sattım. 3 katı fiyatındaki 2.0 lardan bile daha tatlı bir sesi var. Apartman ortamında müzik keyfi için daha iyisini ben göremedim.
  • S350DB modelini gördükçe için gidiyor arkadaş fiyatı çok pahalı olmasa X600'den sonra alacağım model olurdu kesinlikle.
  • R1280DB modeli ile aranıza katılmış bulunuyorum. Siparişim sorunsuz şekilde elime ulaşır umarım :)
  • Merhaba, bende Edifier S730 ile araniza katildim. Fakat cihazin hoparlör kablosu yok :)

Öneriniz var mi acaba?

Sistemden uydulara max güc cikisi 2x 75watt mis.

Simdiden cok tesekkür ederim.
    (bütce cok yuksek degil, mükemmeli aramiyorum. F/P bir urun olsa yaterli ve kablo boyu kisa olacak enfazla 2-3 metre)
  • Arkadaşlar edifier, bluetoothlu 2000db veya 2730db düşünüyorum, yada 1280alıp kendim bluetooth bağlıcam önerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc de kullanmak üzere 2+1 modelini önerir misiniz?

film oyun müzik için kullanıcam
  • Edifier R1280DB gelmiş bulunmakta harika bir cihaz :)
  • Öncelikle böyle bir grup bulduğum için çok mutlu oldum;
    ofis ortamında dinlicem yüksek ses kullanamam, temiz ses aradığım, bangır bangır bas istemiyorum,
    1280 t _ 662 tl
    1280db _ 883 tl
    1700bt 1050 tl
    m3600d - 1079 tl

-----------------------
    M3600D yi alabilecek bütçeyi oluşturucam ancak 1280db ile fiyat farkı kadar kalite farkını hissettirir mi? Yüksek bir ses gücüne ihtiyacım yok temiz ses peşindeyim, Spotify üzerinden müzik dinlicem, tarz olarak, heavy metal, clasik müzik, rock roll tarzındayım,
    değerli yorumlar için teşekkür ederim.

------------------------
    İkinci el bu ürünlerden satan var ise onlara da talip olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsilyer

Öncelikle böyle bir grup bulduğum için çok mutlu oldum;
    ofis ortamında dinlicem yüksek ses kullanamam, temiz ses aradığım, bangır bangır bas istemiyorum,
    1280 t _ 662 tl
    1280db _ 883 tl
    1700bt 1050 tl
    m3600d - 1079 tl

-----------------------
    M3600D yi alabilecek bütçeyi oluşturucam ancak 1280db ile fiyat farkı kadar kalite farkını hissettirir mi? Yüksek bir ses gücüne ihtiyacım yok temiz ses peşindeyim, Spotify üzerinden müzik dinlicem, tarz olarak, heavy metal, clasik müzik, rock roll tarzındayım,
    değerli yorumlar için teşekkür ederim.

------------------------
    İkinci el bu ürünlerden satan var ise onlara da talip olabilirim
    1280db aldım pikap için oldukça keyifli seside oldukça kaliteli. bende bangır bangır müzik dinlemeyi seven birisi değilim. bt kullanım yaparım diye 1280db modeli seçtim. pc'ye bağlı kullanacak olsa idim 1280t de tercih edebilirdim ikiside birebir aynı özelliklere sahip.

bt kullanırım diyorsan db'yi şiddetle öneririm.

• Arkadaşlar m3500 5.1 sistemimde bir sorun var ve bunun onarımı yapacak kişiyide bulamıyorum. R kısmından ses neredeyse gelmiyor. Sorun nedir bilmiyorum. Bu arızayı onarabilecek birileri var mı acaba ????
  • bende 3-4 yıl önce amozon usa den aldıgım m3200 var 2+1 eski bir cihaz ama guzel ses verıyor bana yetiyor..1280 e upgrade etmek ıstıyorum ama nanokatolog nasıl bir firmadır tr garantisi var mıdır bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 23 Ekim 2019; 15:5:27 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.