Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

epttavm patlayınca olayı edevlete almışlar ama şu an aktif değil. Dün yapılan tüm başvurular hikayeydi yani.

Sonrası düşünülmeden paldır küldür alınan bi kararmış yani.
    Dün yapanlar tekrar mı yapacak yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Dün yapanlar tekrar mı yapacak yani ?

Alıntıları Göster
    Tahminim öyle. Açıklarlar herhalde. Eğer siparişleri sistemde aktarıp merge ederlerse anlarız. Zaten edevletten sipariş veremiyor olmamız gerekir siparişiniz var diye. Ama yine sipariş alırsa demekki dünkiler çöpe gitti.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zaten şuan sipariş kontrolü yapınca çıkmıyor bir şey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devlet parayla maske satacakmış eleştirilerine karşı alelacele alınan bir karar olduğunu düşünüyorum.
    Bizim devletimizden beklentimiz uygun fiyatla maske, kolonya, dezenfaktan alabilmemiz için yasal düzenlemeleri yapmasıdır.Daha önce uçak biletleri konusunda, bankaların bankacılık işlemleri konusunda alacakları ücretlere ilişkin nasıl ki tavan fiyat uygulaması hayata geçirilmişse bu konuda da böyle bir düzenleme yapılabilirdi.
  • Buda Yalan oldu. Zaten neyi düzgün yaptılar ki. Geçersiz sipariş diyor. Akşam O kadar uğraştık. Şimdi ise E devlete aktarmışlar. Bu nasıl iş anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım haber uyesi olup subdomain'in ne olduğunu bilmeyenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Donanım haber uyesi olup subdomain'in ne olduğunu bilmeyenler var
    Bilmesi mi gerekir. Sıcak fırsat kovalayan adamın en işi olur subdomain ile. Az mantık ...
  • E-devlet'ten sipariş verebilen var mı

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Teknoloji ve bilişim forumuna gelip sıcak fırsatlar peşin'den koşanlar gratisin sitesine gidebilir bilgisizler sürüsü ile biz muatap oluyoruz sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Nisan 2020; 12:37:22 >
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Aktif değil

• tasko92 kullanıcısına yanıt
    Site hacklenmiş diyorlar.

• E devlet üzerinden kayıt olunup gönderilcek sanırm.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Nereden kontrol ediyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Teknoloji ve bilişim forumuna gelip sıcak fırsatlar peşin'den koşanlar gratisin sitesine gidebilir bilgisizler sürüsü ile biz muatap oluyoruz sonra
    Sen ve senin gibilere ihtiyacı yok kimsenin.
  • Saçma sapan hack muhabbetinde bulunan cahillere hiç anlam veremiyorum.

epttavm.com a girdiğinizde sizi kendisi maske.epttavm.com a yönlendiriyodu zaten.
    Ki subdomain şuan hala aktif durumda. Devletin bilgi işlemi salak bi siz akıllısınız.
    24 saatten fazla oldu subdomain aktif olalı hala kapatılmış değil.
    Milleti saçma sapan fikirlerinizle galeyana getirmeyin cahil sürüsü.

Ha siz sms le bilmemneyle gelen maske.pttavm.com gibi yanlış labelli sitelere girerseniz oda sizin sorununuz.
  • Devlet kapına kadar getiricem diyor daha ne yapsın. Başka ülkelerde bırak getirmeyi bulamıyorlar bile. Şükredilecek yerde yok sistem yok arayüz dandik. Bırakın karalamayı. Dünya yangın yerine dönmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

https://eksisozluk.com/maske-epttavm-com-suc-duyurusu--6458346?a=popular
    20 yildir sektorde yazilmi muhendisi , kimlere ne diplomalar veriyorlar.

ekside yamultmuslar elemanı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

Eşim hamile, rutin kontrol için hastaneye gitmek zorundaydık. (Özel mözel hiçbir halt yok burada) Yana döne maske aradım. En son bir eczanede buldum. Tanesini 9 TL ye sattı 5 tane alabildim. 50 lik kutudan aldı saydı poşete koydu bana verdi. Hastane stres virüs vs. Üçgeninde olduğum için düşünemedim. Ah fiş alsam ya da foto çekseydim de o eczaneyi şikayet etseydim. Yani kurda kuzu emanet edilmez. (Klişe bahanelerine gücümüz yetmez)
    Varsın dağıtmasın/dağıtamasın bedava spekülasyonu bile yeter piyasayı domine etmek için. Şimdi 50 tanesi 20 TL ye düşecek s.ke s. ke...
    Bizim ülkemizin insan problemi var. İnsan...
    Heryerimiz sorun bu, dün gece kurulan site var ya kesin olarak eminim 1000 mühendis içinden her işi kitledikleri bir gariban vardır tek kişi o garibime kalmıştır. Oda uykulu uykusuz söve söve yapmıştır. Talimat tepeden gelince o ona o ona hep işi başkasına doğru itelemişlerdir. Yoksa devletin sistemi de personeli de gücü de inanılmaz yerinde ama o kadroları dolduranlar çalışmaya değil de çalışmamaya odaklandıkları için sen ben o sorun yaşıyoruz.
    Nerede bir arıza sorun görseniz devlette o sorunun ilk suçlulusu oranın amiridir sonra da personelidir. Buda şahsiyetler ile ilgilidir.
    Git 1 tane daha al fiş iste öyle şikayet et, eğer alışı yüksek ise ona zarar gelmez, ama ucuz alıp pahalı satıyorlarsa uzun bir süre devlete çalışmış olur.

• blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Türkiyede üniversiteler lise seviyesinde olunca

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.