Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim vatandaş bedava kefen dağıtıyorlar deseler gene siteye hücum eder!
  • epttavm nin sitesi göçtü, olayı edevlet e sallamışlar ordada maske adına birşey yok malüm allaha emanet olduk bilin, yapacağınız iş anca bu kadar kaliteli olurdu, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyetkin

Allah razı olsun devletimizden. Umarım ihtiyacı olmayan almaz. Avrupa'da sağlıkçılar bile maske bulamıyorken Ülkeler birbirlerinin maskelerine el koyuyorken Güzel bir hizmet. Tabi beğenmezükçüler, saman ve motor tayfasına bişey beğendiremezsin.
    Gelecegine inandin yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlamış sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalürjist

Alanda var alamayanda öyle kolay değil koskoca ülke .Sonuç olarak devlet elinden geleni yapmaya çalışıyor eksikte olsa. Ama siz hala geziyorsunuz belliki zaten size birşey olmuyor devam edin gezmeye
    İzmir karşıyaka çarşının giriş ve çıkışı polis tarafından kapatıldı, bu resim eski

• sabaha karsi ept den siparis verdim talep alindi diye islem tamamlandi o kadar da kisisel bilgi girdik simdi az once e devlete gecmis basvurular..simdi bizim eptt siparis onayi gecerlimi yoksa e devletten yeniden basvurumu yapilacak.
    Yapacagin isin ben taaa...

• themelinalist kullanıcısına yanıt
    Hocam dun ki siteyi gorunce bir sey diyemiyorum ben
    on yuzu duzgun bise yapmak max 15 dk surucekken cikan site faciaydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonCavalli

Hocam dun ki siteyi gorunce bir sey diyemiyorum ben
    on yuzu duzgun bise yapmak max 15 dk surucekken cikan site faciaydi.
    Ya biz köyde oturduğumuzdan düzenli alışveriş yapıyoruz, buraya bir tek ptt kargo getiriyor. Telefondan falan cinnet geçirirsin. Site inanılmaz kötü. Halbuki tarım kredi vs inanılmaz ürünler var. Ama gel gör ki, ptt müdürünün internet kafeci akrabası yapmış sanki siteyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UA57

ihtiyacı olmayan almasın alın bir yıkanabilir maske bir de maske ile ptt lileri devleti yormayalım..bu olay zaten 7-8 aydan fazla sürerse suriyeden beter olacağıza benziyor
    Al yıkanabilir maske. Bunu takacağınıza hiçbir şey takmayın.

Adnan Kavuştur #EvdeKaltwitter
    Adnan Kavuştur #EvdeKal
    https://twitter.com/AdnanKavustur/status/1246433776122695680

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ver Aile hekimliğine olsun bitsin

• yıkıyacaksınız kardeşim yıkandıktan sonra ne onemi var...dieğr maskelerin nasıl yapıldığı nereden belli
  • Şöyle yapılsa mesala daha mantıklı olmazmıydı maskeler muhtarlıklara getirilse idi buradan muhtarlar ve azaları eğer onlarda yetişemiyorsa mahalleden gönüllü insanlar ile tüm vatandaşlara dağıtılması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum hem vatandaş dışarı çıkmazdı böylelikle izdiham felan da olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Al yıkanabilir maske. Bunu takacağınıza hiçbir şey takmayın.

https://twitter.com/AdnanKavustur/status/1246433776122695680

Alıntıları Göster
    4-5 tl ye satılan maskelerinde ne olduğu nerede yapıldığı belli değil ki 2 ay öncesine kadar 25 kuruş olan dandik maskeydi hepsi. Bunları alınca hiç olmazsa yıkayıp kullanırsın direk ağzına yüzüne takmadan hepsi birbirinden kötü aslında...

• cyetkin kullanıcısına yanıt
    Cok konusma 10₺ bagis at.

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Yıkanabilir diye satılanlar bildiğin kumaş, biri ölçmüştü 500 mikron açıklığı var, virüs ise 5 mikron. Bu maskeyi taksan ne takmasan ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün sipariş vermiştim bugün sipariş no ile kontrol ediyorum sipariş bulunamadı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

sabaha karsi ept den siparis verdim talep alindi diye islem tamamlandi o kadar da kisisel bilgi girdik simdi az once e devlete gecmis basvurular..simdi bizim eptt siparis onayi gecerlimi yoksa e devletten yeniden basvurumu yapilacak.
    Yapacagin isin ben taaa...
    Sipariş onay kodu ve başvuru sırasında vermiş olduğum mail adresi ile sorgulama yaptığımda geçersiz sipariş diyor. Başvurular yalan oldu sanırım.

Bu adresten kontrol edebilirsiniz.
    www.epttavm.com
    ePttAVM.com – Güvenli Alışveriş Merkezi
    https://www.epttavm.com/my/siparis-takip

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman06

Sipariş onay kodu ve başvuru sırasında vermiş olduğum mail adresi ile sorgulama yaptığımda geçersiz sipariş diyor. Başvurular yalan oldu sanırım.

Bu adresten kontrol edebilirsiniz.
    https://www.epttavm.com/my/siparis-takip

Alıntıları Göster
    Muhtemelen iptal oldu olay. eDevlet aktif olunca yeniden sipariş veririz. Olması gerekende bu çünkü dünki sistem patlaktı. Aynı bilgilerle defalarca sipariş oluşturulabiliyordu.

Testleri tamamlamadan alelacele yapılmış bişeydi muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.