Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • epttavm patlayınca olayı edevlete almışlar ama şu an aktif değil. Dün yapılan tüm başvurular hikayeydi yani.

Sonrası düşünülmeden paldır küldür alınan bi kararmış yani.
  • On numara kampanya.. Benim hakkım olan maskeyi aile hekimine verseler o sağlık ocağının kapısından girmeye mangal gibi yürek ister.. Muhtara verseler muhtemel elim boş dönerim.. Eczaneye verseler gelmedi der ama başkasına karaborsa satar.. Ayrıca bunlar vatandaşın evden çıkmasını da gerektirir, evde kal kampanyasına ters düşer.. Sağlık ocağı ve eczaneler zaten virüsün ana vatanı konumunda, gidilecek yerler değil.. O eczanelerde zaten işi bilen adamlar olsa bir masayı kapının dışına atar, içeri adam sokmazlardı..

Sonuç olarak birçok kişi kargo ile maske işini saçma ve anlamsız bulsa da vatandaşın adresine kargo ile göndermekten başka bir çaresi yok bu işin. Ne yazık ki insanımızın ahlak anlayışı malum oldukça devletimiz böyle zor tedbirleri almak zorunda kalıyor.. Kendisi hiç bir şey yapmadığı halde eksik ve yanlışları eleştiren bir kesim de hazır bekliyor.. İçine düşmeyince anlaşılmıyor demek ki Allah devletimiz için çalışanların yardımcısı olsun..

• Allah razı olsun devletimizden. Umarım ihtiyacı olmayan almaz. Avrupa'da sağlıkçılar bile maske bulamıyorken Ülkeler birbirlerinin maskelerine el koyuyorken Güzel bir hizmet. Tabi beğenmezükçüler, saman ve motor tayfasına bişey beğendiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyetkin

Allah razı olsun devletimizden. Umarım ihtiyacı olmayan almaz. Avrupa'da sağlıkçılar bile maske bulamıyorken Ülkeler birbirlerinin maskelerine el koyuyorken Güzel bir hizmet. Tabi beğenmezükçüler, saman ve motor tayfasına bişey beğendiremezsin.
    Önce bir alalım, kullanmaya başlayalım da ondan sonra teşekkür ederiz. Daha ortada fol yok yumurta yok gelip gelmeyeceği bile belli değil, şimdiden ne olacağı belli olmayan şeyler için bunları demek erken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim hamile, rutin kontrol için hastaneye gitmek zorundaydık. (Özel mözel hiçbir halt yok burada) Yana döne maske aradım. En son bir eczanede buldum. Tanesini 9 TL ye sattı 5 tane alabildim. 50 lik kutudan aldı saydı poşete koydu bana verdi. Hastane stres virüs vs. Üçgeninde olduğum için düşünemedim. Ah fiş alsam ya da foto çekseydim de o eczaneyi şikayet etseydim. Yani kurda kuzu emanet edilmez. (Klişe bahanelerine gücümüz yetmez)
    Varsın dağıtmasın/dağıtamasın bedava spekülasyonu bile yeter piyasayı domine etmek için. Şimdi 50 tanesi 20 TL ye düşecek s.ke s. ke...
    Bizim ülkemizin insan problemi var. İnsan...
    Heryerimiz sorun bu, dün gece kurulan site var ya kesin olarak eminim 1000 mühendis içinden her işi kitledikleri bir gariban vardır tek kişi o garibime kalmıştır. Oda uykulu uykusuz söve söve yapmıştır. Talimat tepeden gelince o ona o ona hep işi başkasına doğru itelemişlerdir. Yoksa devletin sistemi de personeli de gücü de inanılmaz yerinde ama o kadroları dolduranlar çalışmaya değil de çalışmamaya odaklandıkları için sen ben o sorun yaşıyoruz.
    Nerede bir arıza sorun görseniz devlette o sorunun ilk suçlulusu oranın amiridir sonra da personelidir. Buda şahsiyetler ile ilgilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzel yanı haftalık olması cok iyi oldu ama ptt kuryeleri icin sorun bence her aileye fert sayisina 1 yada 2 kutu tek seferde göndermek daha mantıklı

• Bazı yamyam açgözlü ölücüler internette sağdan soldan bulduğu tc ile olayı abartmışlardır.

Ben de E-devlet üzerinden sipariş verilmesini daha doğru buluyorum.

• ihtiyacı olmayan almasın alın bir yıkanabilir maske bir de maske ile ptt lileri devleti yormayalım..bu olay zaten 7-8 aydan fazla sürerse suriyeden beter olacağıza benziyor
  • açılmıyor site?
  • Satılacak dendi, pttkargoya döndü. Siteden başvuru yapılcak dendi, e-devlete döndü. sıradaki dönüş nereye? yapamıyosanız bırakın kardeşim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    2-3 hafta önce tanıdık eczaneye gittim n95 maske sordum 50 lira ama sana 45'e veririm dedi. Yuh yani bize de mi o fiyata diyince bana faturasını çıkardı 450 liraya 10 adet almış adam, 50 liraya satıyor tanesini. Demem o ki satıcıdan çok üretici p*çlik yapıyor.
  • www.epttavm.com
    ePttAVM.com – Güvenli Alışveriş Merkezi
    https://www.epttavm.com/my/siparis-takip

burdan sorgulayınca Geçersiz sipariş bilgisi! yazıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: acebi

Satılacak dendi, pttkargoya döndü. Siteden başvuru yapılcak dendi, e-devlete döndü. sıradaki dönüş nereye? yapamıyosanız bırakın kardeşim.
    dövlet baktı cehapeliler beleş veriyy sus payı verdı elma şekeri vatandaşa:)
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    verilen siparişler iptal oldu bence talep patlayınca e devlet uzerinden verecekler herhalde

• ee hani 15 gün öncede kolonya maske vardı 65 yaş üstüne gören duyan var mı , asrın lideri kendi ağzından demedi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkie

ee hani 15 gün öncede kolonya maske vardı 65 yaş üstüne gören duyan var mı , asrın lideri kendi ağzından demedi mi
    Hazırlanıyormuş. Yakında dağıtıma başlarlar.
    Ankara ve İstanbul da, maske ve 200 ml şişelerde kolonya dağıtılacak.

• volkie kullanıcısına yanıt
    Alanda var alamayanda öyle kolay değil koskoca ülke .Sonuç olarak devlet elinden geleni yapmaya çalışıyor eksikte olsa. Ama siz hala geziyorsunuz belliki zaten size birşey olmuyor devam edin gezmeye
    Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı
  • serenas kullanıcısına yanıt
    Belediyeye verecekler oda eve getirecek..Çöp poşeti verir gibi.. zor olmasa gerek
  • şunu e-devlet üzerinden yapmak bu kadar mı zor derken iş zaten oraya dönmüş.
    dün gece 2 paket sipariş verdim, umarım üzerine yatmazlar onların.
  • epttavmye yapılan yatırımların tek tek peşine düşülmeli. Arayüz desen açık ara en leş ara yüz, altyapı keza öyle... Yüksek potansiyeli olmasına rağmen, siteye girdiğim zaman ms-dos günlerim aklıma geliyor. Sanırsın windows 3.1
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.