C

Çavuş
21 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
360257 Gün Cezalı
356523 gün 5 s. 59 dk. kaldı
Gönderileri
Hoşunamı gidiyor ulan dingil konuyu kapatana kadar ban atsana ne çeşit bi gerizekalısın amuha goyim
Şu an yüzlerce oluyor şu an litrelerce sperm fışkırıyor şu an binlercesi ölüyor şu an binlercesi doğuyor şu an binlercesi ağlıyor şu an binlercesi faplıyor şu an binlerce kişi uyuyor şu an binlerce saç teli kopuyor şu an binlerce genç sokakta geçen bir kızı süzüyor ve şu an bunları düşünen insanlar binlerce kez dünya çohh ilginç bi yer diyor ilginç
İyi geceler beyler pcnin sesi sonuna kadar açıyom kulaklıkları yapıştırıyom iyice bazen tam istediğim şiddeti yakalıyom ama sorun şurdaki bir süre sonra ses yetmiyo basslar yetersiz geliyo başkalarına dinletiyom bendemi bi sorun var diye aşırı yüksek diyolar sesi kısıncada keyif alamıyom ya kulaklıklar dayanmıyo sese yada hassasiyet azaldığı için yetmiyo ses napıym beyler ben

MAAŞALLAH'ınızı eksik etmeyin
Japonyadan getirtecem ama savaş aleti kapsamına girdiği için izin alınması gerekiyor tanıdık vs sökermi bu iş için yoksa boşuna heveslenmeyimmi bileylisini kastediyorum
Japonyadan orjinal katana getirtmek istiyorum ama silah ruhsatı gibi bişey çıkartmak gerekiyor sanırım bu iş için tanıdık vs yetermi ne yapmam lazım bilgisi olan arkadaşlar helppppp........
5-6 serseri 2-3 aydır binamızın etrafında kahve ortamı kurdular sorun şurdaki ses yapıyolar defalarca uyardım tamam diyolar sonra gene aynısı en sonunda komşu apartmanda uyardı bu veletleri iyi laftan anlamıyorlar bende polisle papaz olmak istemiyorum şikayet edersem anladkları dilden konuşurlarmı yoksa sadece nezaret vs ilemi biter bilgisi olan arkadaşlar yardım
Selam forumdaşlarım forumda hiç Kırşehirli varmıdır??? Ben Kaman/Sarıömerli'denim varsa topraklarıma gelsin...

S.a forumdaşlar imza yapmak için şu resimde kırmızıyla kaba taslak belirledim nerelerden kesileceğini transparent olmasını istiyorum.Yaparsanız çok sevinirim...

Resmin Orjinal Hali(Köşeleri kaba taslak yaptım profesyonelce köşelere dikkat ederek yapanın duacısı olurum ....

Hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.193 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.