Şimdi Ara

Eczacılık bitti dedikleri doğru mu? Bence bakkalcılıktan farkı kalmadı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reis ben ne dedim ahlaksızlık mı ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim lafım size değildi öyle anladıysanız kusura bakmayın üstüne alınması gereken biri vardı o alınmalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eczacılık = esnaflık. Hatta daha da beter artık. Çünkü eczane açılamıyor.

Aksini iddia eden eczacılık okuyordur.

• aksini iddia ediyorum eczacılık okuyorum para olduktan sonra çok kolay devralıyosun

• eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    neyin aksini iddia ediyorsun? açılamıyor dedim zaten devralınamıyor demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701F0D364 -- 2 Eylül 2020; 11:31:18 >

Kimse sana işlek eczaneyi devretmez ki. Bizim hastane yakınındaki eczacı abla var 60 yasında kadın hastane dibine tek açtı anneden oğula devam edecek ne verecem diyo. Ha parayla devredecek olsam da 3 milyon tl diyo. Karar senin

• tıptayım ben. görüş olarak katılıyorum bu arada eczacılık benim tercih listemde yoktu olmamasının en büyük sebeplerinden biri de imkanının bitmesiydi benim sitemim 1996lı birisi bu sene tıpa yerleşmiş gitmiş eczacılar doktor yazısı okumak için 5 sene okuyorlar gibisinden bir şey yazmış onaydı. benim abim 96lı ve 2 yıllık mezun şu an kimse okumanın yaşı olmaz edebiyatı yapmasın okumanın yaşı yoksa haddini bilmenin yaşı var 6 yaş küçüğü olan bizlerle okuyacak ne de olsa

500 bine işlek yerden ev vermiyolar 😂

• Irem E. I kullanıcısına yanıt
    O arkadaş evet boş yapmış🙂

• tamam hocam yalancıyım ben sen doğrusun eczacılar mahvoldu bittik biz bittik bekçiler daha çok kazanacak

• Irem E. I kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu söyleyenin 96 lı ve tıp fakültesinde öğrenci olması eczacıların doktorların yazısını okumak için 5 sene okudukları gerçeğini ( yani benim anladıgım biraz gereksiz oldukları. yaptıklari işe göre overqualified kaldıkları ve bu sektöre gereksiz yere para harcandıgı ,ilaçlar marketlerde satılabilir esas olan reçete, eczacıların ilaç geliştirme gibi sektörlerde çalışmaları gerektiğini) değiştirmiyor üzgünüm ama dediğiniz mantık olarak zırva çok saçma irrasyonel ve sadece kişisel bir saldırı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eczacıların doktor yazısını okumak için 5 sene okudukları gerçeğini ve overqualified kaldıkları su götürmez bir gerçek fakat bunu beyan etmesi o kişinin yaşıtları tıp fakültesinden mezunken o fakülteye girdiği gerçeğini değiştirmiyor nasıl bir meslek grubunu sert dille eleştirebiliyorsak üniversiteye 6 yıl gecikmeli başlayan birini de sert dille eleştirmeliyiz. mezuna kalmayı, kilo almayı olumlamayı artık unutalım fena fikir mi sizce

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.