Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
66
Favori
242.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fazla artısı yok aynı altyapıdaki kombiler
    eca confeo premix'e premium havası vermişler dokunmatik ekran...vs görsellik daha iyi ama modülasyon aralığı,kullanım sıcak su gücü, benzer komponentler aynı...vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Arkadaşlar proteus premix 30 kw aldım. Evin inşaatı bitmek üzere takacaklar. Servise, ilk kurulum esnasında kablosuz oda termostatı taktırmak istediğimi söyledim. Ürünü ben alsam bile 150 TL gibi bir işçilik alıyoruz dediler. Sorum şu : ben bu termostatı kendim taksam veya anlayan birisine taktirsam garanti durumu ne olur? Özellikle kombinin garantisi bozulur mu? İstenilen işçilik bedeli çok yüksek değil mi.?

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Arkadaşlar proteus premix 30 kw aldım. Evin inşaatı bitmek üzere takacaklar. Servise, ilk kurulum esnasında kablosuz oda termostatı taktırmak istediğimi söyledim. Ürünü ben alsam bile 150 TL gibi bir işçilik alıyoruz dediler. Sorum şu : ben bu termostatı kendim taksam veya anlayan birisine taktirsam garanti durumu ne olur? Özellikle kombinin garantisi bozulur mu? İstenilen işçilik bedeli çok yüksek değil mi.?

Bana genelde 80 tl falan istediler 50 tl ye taktırdım,

Servisi aradığımda garanti bozulmaz dediler bilmiyorum artık.

eca marka kablosuz o.t alırsanız ve servis eve gelip kombinin garantisini başlattığında eca marka kablosuz oda termostatı ücretsiz takmalı. siz kabloları almalısınız o kadar kombi ve modem arasında yapılacak bağlantı için

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • disintegration kullanıcısına yanıt

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

2x0.75mm kablo, elektrikçilerden bulursunuz

• Hocam merhaba. Annemin evine doğalgaz dönüşümü yaptırıyoruz. Bosch condens 2200i eca premix bide airfel kombi önermiş doğalgazcı.

Toplam fiyatlar sırasıyls 11750 10500 10000 tl. Yerin altından götürecek arkadaşlar. Bu kombilerin hangisi en mantıklı seçim olur. Airfel en ucuzu olarak işimizi görür mü faturayı en az getirebilen hangisi olur.

merhaba

airfel digifel condense önermem airfel digifel premix öneririm

condense eski teknoloji 3 eşanjörlü sistem, eca ve airfel de 5 yıl garanti avantajı var

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları

bunun aynısından galiba premix dediğniz bu oluyor.

evet bu kombi premix kesinlikle öneririm

tşkler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üstat selam,

@disintegrationTavsiyelerinizi okuyarak Proteus Premix 24 Kw taktırdım, ancak ne montajı yapanlar ne de servis bir uyarıda bulunmadan, eski kombinin 6 Amperlik sigortayla çalıştırdılar. Kılavuzda iki kutuplu 2A sigorta takın yazıyor. Değiştireceğim ancak çift kutuplu bulamadım, tek kutuplu 2A taksam olur mu?

Ayrıca doğalgaz borusuna sarılı ketenin, ev boyanırken boyacı tarafından boyandığını gördüm, bu boya keteni çürütür mü?

Yanıtlarsanız sevinirim.

Tam olarak hangi sigortayı almam gerektiğini söyler misiniz, N11 vb. linkte olur? İnsanlar işini doğru düzgün uğraşmaya gerek kalmayacak ama işte ne desek boş!@disintegration

servise sormadan iş yapmayın. onları da uyarın 2 amper sigortanın olması gerektiğini ama 6 amperli sigorta ile garantiyi başlattıklarını bildirin.elektrik olayı önemli.ben size link gönderirim ama ya bir sorun olursa? bence eca müşteri hizmetlerini arayın durumun bildirin.herhangi bir elektrikçiden 2 amper sigortayı alabilirsiniz

Üstat,

"Servise sormadan iş yapmayın" cümlenizden sonra beni bir gülme aldı, yahu servisin ayrıca servise ihtiyacı var zaten. Montajcılar eski kombiyi sökerken elektrik kablosunu da kestikleri için, sigortanın elektrik bağlantısını gözüyle görerek servis yaptı. Çift kutuplu olmadığını görüyor, 2A olmadığını görüyor... Buna rağmen kombi çalıştırmasını yapıp gidiyor.

Haa, E.C.A'ya bildiririm tabii, ama yetkili servisi şikayet için bildiririm, sonra da bulunduğum bölgedeki tek yetkili servisten olurum. Zaten kombi aynı gün sürekli sürekli arıza kodu yaktığı için, ikinci gün servis çağırdığımda, "Bendeki sigorta 6A bu nasıl iş?" dediğimde "Haa öyle mi, onu 2A'yla değiştirin yaa." dedi bastı gitti.

Olay bu yani, yaşadığımız memleketin standartları bu!

yetkili servislerin bazıları yoğ tahliye hortumunu bile kontrol etmeden garantiyi başlatıyor gülmenize gerek yok görevlerini yapmamışlar buna rağmen yanlış bir sigorta ile kendiniz bağlamayın diye uyardım sigortayı alın servise yanlış iş yaptıklarını belirtin müşteri hizmetlerine de şikayet edin eca müşteri hizmetleri iyi çalışır ilgilenirler servis seve seve evinize gelip durumu düzeltirler

• Merhaba hocam. Babam doğal gaz dönüşümü yaptıracak. Tavsiye edilen firma vaillant ecotec pure kombi veya demirdöküm nitromix önermiş. Ev 2 katlı, yalıtımsız, iki cepheli(doğu ve batı) brüt 144 metrekare, petek boyu 10 metre. Konum: Afyon
    Keşife gelenler genelde 24kw modelleri tavsiye ediyorlar. Bende soğuk ve yalıtımsız bina için 24kw düşük gelebilir düşüncesindeyim. Sizin fikirleriniz ve tavsiyeniz ne olurdu? Şimdiden teşekkür ederim

• nofearnomercy kullanıcısına yanıt

merhaba brüt 144m2 ise net ısıtılacak alan 120m2 civarı olur diye düşünüyorum bina yalıtımsız ve afyon gibi soğuk bir bölgede ise 28kW alınabilir sakıncası yok

28kW eca proteus premix,28kW baymak duo tec,28kW warmhaus enerwaplus,30kW airfel digifel premix,28kW baymak lambert lpy öneririm

ayrıca peteklerin hepsine değil ama özellikle alt kattaki peteklere danfoss termostatik vanalar öneririm

bir de iyi bir kablosuz on-off oda termostatı

Anladım hocam çok sağolun. Babama birkaç arkadaşı vaillant kombiyi övmüş. Bende eca kullandığım için eca önerdim. Bu Vaillant Ecotec Pure modeli bizim Eca proteus premix e göre bir artısı var mı acaba? Kusura bakmayın sizide meşgul ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.