Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
70
Favori
259.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...39...76777879
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kombinin garantisini başlatmadıysan ve Eca marka oda termostatı alırsan servis kombinin garantisini başlatmak için geldiğinde Eca marka o.t ücretsiz bağlar ama ertesi gün çağırırsan ücret isterler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Merhaba,

E01 hatası alıyorum, sifonu söktüm içinden kurum/pislik dahil su çıktı. Taktım resetledim düzelmedi. 1 ay önce de olmuştu 1 gün çalışmayıp ertesi gün 1 ay boyunca sorunsuz çalışmıştı. Ne yapmalıyım? Servise de sorduğumda yoğuşma gideri hortumunu söküp öyle kullanın bu ara yoğunluk var dedi. Benim temizleyebileceğim bu kadar mı? Kontrol edebileceğim basit görünür yerleri bilen var mı? (Sifon, baca vs).

R5 5600~~ASUS ROG Crosshair VI Hero~~TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 Ti OC Edition~~Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600MHz~~Samsung 250GB 970 EVO Plus~~Samsung 850 Evo 500GB~~Seagate BarraCuda 1TB/SkyHawk 4TB~~Phanteks Enthoo Pro M~~Corsair H100i v2~~EVGA SuperNOVA 750 G3~~Steelseries Rival 600 RGB~~Corsair K70 Rgb Cherry MX Red~~Alienware Dark Side of the Moon AW510H~~Corsair Gaming MM300~~Aoc Agon Porsche Design PD27S
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

Merhaba,

aynı olay bizim validelerin kombisinde de olmuş servis gelmiş yoğuşma giderini temizlemiş çalışmış, bir ay sonra tekrar aynı şeyi yapmış , şu anda gider bir kovanın içinde çalışıyor kombi,

R5 5600~~ASUS ROG Crosshair VI Hero~~TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 Ti OC Edition~~Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600MHz~~Samsung 250GB 970 EVO Plus~~Samsung 850 Evo 500GB~~Seagate BarraCuda 1TB/SkyHawk 4TB~~Phanteks Enthoo Pro M~~Corsair H100i v2~~EVGA SuperNOVA 750 G3~~Steelseries Rival 600 RGB~~Corsair K70 Rgb Cherry MX Red~~Alienware Dark Side of the Moon AW510H~~Corsair Gaming MM300~~Aoc Agon Porsche Design PD27S
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

Detay bilmiyorum, sadece ikinci kere olunca yine önceki servisi çağırmışlar kovaya akıtın demiş net bir sebep söyleyememiş

Aşağıda eklediğim resimde paslanan yerler normal mi??

Ayrıca mavi su doldurma vanasının arkasındaki girişten damla damla akma oluyor arada neden olur?

paslı bölgelerin değişimini isteyebilir miyim ? seneye garantim bitmiş olacak daha fazla sıkıntı çıkıp üzerime yüklensin istemiyorum.

Hocam merhaba servis termostatı ücretsiz bağladı mi ?

Ben de ECA proteus premix le kullanmak için eca poly touch 400b aldım. Umarım ise yarayan birseydir. Siz memnun musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 2 Nisan 2026; 14:56:14 >

PSN: By_Coder_TR
  • Cihan kullanıcısına yanıt

cihaz iç aksamlarında kaçak var. muhtemelen ya bacadan su giriyor (eca yeni modelerde kronikleşti adeta bu), ya da yine kronik bir sorun anaeşanjör contalarından veya mil gurubundan sızdırma var. böyle kullanmaya devam ederseniz üç-beş yıla kalmaz cihazınız yeni kombi maliyetinde arızalarla sizlere sürpriz yapabilir! bir an önce kontrollerini sağlatın.

Merhaba, evet ilk çalıştırmada ücretsizmiş. Fakat ısrar etsem de duvara montajını yapmadı, masaüstü bıraktı.

1..ECA dışında oda termostatı ve manyetik filtre taktırsam garantiyi bozar mı?

2. Satın aldıktan sonraki süreç nasıl işliyor? Yetkili bayi kendisi montajını yapıp garantiyi öyle mi başlatıyor yoksa herhangi bir kombici montajını yaptırdıktan sonra yetkili servisi arayıp garanti için mi çağırıyoruz?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.