Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
66
Favori
242.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eca dış hava sensörünü eca müşteri hizmetlerine sorarak bulabilirsin. zamanında kendim de dış hava sensörü için müşteri hizmetlerini aramıştım. sizi servise yönlendiriyorlar
    parametre olayları karışık açıkçası bende ezbere bilmiyorum ama dış hava sensörünü on-off oda termostatıyla kullanabilirsin
    dış hava sensörü kendi başına bağımsız çalışır, on-off oda termostatı ile aç kapa yaptırırsınız ama dış hava sensörünü eca lago ile eşleştirip kombinizi dış hava koşullarına göre oda sıcaklığına göre modülasyon özelliğinde çalıştırırsınız
    eca lago nun böyle bir avantajı var

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • selamlar üstad,

Yeni evimde ECA proteus premix var. Bundan önce hep merkezi sistemli evde oturdum yabancısıyım. Ev yerden sııtma Siemens RDH100 alıp 2 katın kollektör girişlerine danfoss 2 yollu kontrol vanası ile katları aç kapa yapmayı planlıyordum. (esas plan tüm odaları ayrı ayrı kollektör üzerinden aç kapa yapmaktı ama tuzlu geldi) daha sonrasında bu lagoya denk geldim internette sipariş ettim. şimdi dış hava sensörünü eşleştirirseniz demişsiniz. dış hava sensörü alırsam kablosu direkt Lagoya mı kombiye mi bağlanacak. kombiye bağlanacaksa kolay ama Lagoya gidiyorsa imkansız. Cevabınıza göe dış sensör alacağım veya almayacağım.
    çünkü yerden ısıtma sistemleri düşük kazan sıcaklığı ister
    eca lago kombinin kazan sıcaklığına müdahele eder
    dış hava sensörü kombinin ana kartında dış hava sensör portuna bağlanır
    bence eca müşteri hizmetlerini arayın bilgi alın yerden ısıtma sistemleri için uygun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • W_R_11 kullanıcısına yanıt
    eca lago fb modülasyonlu o.t ve dış hava sensörünü yerden ısıtma sistemlerinde denemedim
    çünkü yerden ısıtma sistemleri düşük kazan sıcaklığı ister
    eca lago kombinin kazan sıcaklığına müdahele eder
    dış hava sensörü kombinin ana kartında dış hava sensör portuna bağlanır
    bence eca müşteri hizmetlerini arayın bilgi alın yerden ısıtma sistemleri için uygun mu

• Arkadaşlar merhaba. Proteus premix kombimi yeni taktırdım. Oda termostatı kullanmayı düşünüyorum. Sizce kendi akıllı termostatı nasıldır? Kullanan var mı?

https://www.eca.com.tr/isitma-sogutma/kombiler/oda-kontrol-aksesuarlari/e-c-a-akilli-oda-termostati-kombi

Orijinalden alıntı: roxorlops

Arkadaşlar merhaba. Proteus premix kombimi yeni taktırdım. Oda termostatı kullanmayı düşünüyorum. Sizce kendi akıllı termostatı nasıldır? Kullanan var mı?

https://www.eca.com.tr/isitma-sogutma/kombiler/oda-kontrol-aksesuarlari/e-c-a-akilli-oda-termostati-kombi
    honeywel le aynı..diyordu disintegration ...Önemli olan honeywell e göre fiyatları nasıl.?
  • @disintegration Hocam bizi bilgilendirirse seviniriz. @ilonsahiden Bahsettiğim modem honeywell değil de nuvia sanırım. O da cosa o.t oluyor. Bakalım attığım ürün 650 bandında fena değil gibi fiyat olarakta. Hem direk kendi markası daha iyi olur diye düşünüyorum ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxorlops -- 28 Ağustos 2020; 18:58:53 >

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

honeywel le aynı..diyordu disintegration ...Önemli olan honeywell e göre fiyatları nasıl.?
    Cosa üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 29 Ağustos 2020; 10:48:30 >

• Merhaba arkadaşlar. Eca proteus premix 24 kw kombi kullanıyorum. Sıcak suyu açtığımda arada sırada basınçlı bir uğultu sesi yapıp sonra hemen kesiliyor. Galiba ateşleme esnasında yapıyor. Sizde de böyle sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearnomercy

Merhaba arkadaşlar. Eca proteus premix 24 kw kombi kullanıyorum. Sıcak suyu açtığımda arada sırada basınçlı bir uğultu sesi yapıp sonra hemen kesiliyor. Galiba ateşleme esnasında yapıyor. Sizde de böyle sorun yaşayan var mı?
    Bizimkinde da aynı ses sanırım...başta farklı bir ses uğultu gibi evet.Sorun olarak görmedim hiç :)

Orijinalden alıntı: roxorlops

@disintegration Hocam bizi bilgilendirirse seviniriz. @ilonsahiden Bahsettiğim modem honeywell değil de nuvia sanırım. O da cosa o.t oluyor. Bakalım attığım ürün 650 bandında fena değil gibi fiyat olarakta. Hem direk kendi markası daha iyi olur diye düşünüyorum ama bakalım
    honeywell cmt727 önermişti disintegration, 550 civarında , 100 fazla verip kendi ürününü mü alsak

ikisi farklı ürünler biri dışardan kontrolmedilen wi fi o.t

diğeri evde kullanılan kablosuz o.t. öncelikle sizin ihtiyacınız isteğiniz nedir herkesin ihtiyacı farklıdır ben dışardan kombiyi kontrol etmek istemem mesela. ikisi de tercih edilen farklı ürünler

• dendesox D kullanıcısına yanıt
    öneririm. Manisa da oturuyorsanız 2 kere öneririm çünkü eca kombi fabrikası Manisa da. servis ve yedek parça desteği avantajınız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

öneririm. Manisa da oturuyorsanız 2 kere öneririm çünkü eca kombi fabrikası Manisa da. servis ve yedek parça desteği avantajınız olur
    teşekkür ederim yanıtınız için, evet manisadayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doğal gaz nihayet sokağımıza geldi. dış tesisatı, projeyi hazırlayacak olan kombici arkadaş, 30kw eca proteus premix için 5000, 30 kw bosch condense için 6950 tl fiyat verdi.. 2000 tl fark var eca'yı tercih edeceğim inşallah pişman olmam..
  • Merhaba,
    175 m2, tripleks, yüksek tavan 12-13 m. petek, 2 havlupan.
    30kw yeterli olur değil mi? 35kw ile 300 tl fark var.

kolon tesisatı olarak sadece kutudan saate bağlantı 1.5 metre kadar yapılacak geri kalan hazır +proje+işçilik+malzeme+oda termostatı+ 6 adet danfross t.vana+ 30kw eca montaj dahil, 9000 tl 35 kw ile 9300 tl nakit fiyat verdiler.
    teşekkürler..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.