Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar Güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar dell inspiron 7559 alacagim sice gonul rahatligiyla siparisimi vermeli miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 7559u ebrardan alıp ışık sızması nedeniyle iade etmiştim güvenilir site sorun çıkmaz.

• Nasil iade ettiniz benim de basima gelirse yapmam gereken islemleri anlatir misiniz ? Kargoyla teslim alacagim Istanbu'lda yasamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: goktugyildirim

Nasil iade ettiniz benim de basima gelirse yapmam gereken islemleri anlatir misiniz ? Kargoyla teslim alacagim Istanbu'lda yasamiyorum.

Bende kargo ile almıştım ilk teknik servis koçsistemi arayıp kayıt açtırıyoruz onlar yönlendiriyor zaten laptopun problemini falan soruyor ben ışık sızması dedim adres mail tel falan istio ücretsiz gönderi kodu veriyo bi kağıda laptopun problemini yazdım iletişim bilgileri ile birlikte. Sonra laptopun bütün aparatları eksiksiz olarak kutusuna ve faturanın fotokopisi ile problemi yazdığımız kağıdı koyup kargoya veriliyor. 1 hafta içinde sonuç çıkınca size doa raporu ile birlikte geri gönderiyorlar laptopu sizde ebrara geri gönderiyorsunuz ve iade istiyorum diyorsunuz bu kadar :)

• Sagolun tesekkur ederim yardiminiz icin :)

• güvenilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN BİLGİSAYAR GÜVENİLİRMİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.