Şimdi Ara

Earpods alırken dikkat edin (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Apple Earpods kulaklık ve Lightning kablo almaya gittim.Lightning kabloyu internet sitesinden bulduğum Bimeks'ten almaya gittim ve aldım.Earpods kulaklığı 10 tane mağazaya sordum kimsede yoktu.
    Çıktım AVM'den başka bir AVM'ye gittim,orda da bulamadım

En sonunda bir Turkcell bayii var dedi.Orijinal mi dedim ısrarla 2 kere orijinal dedi.Bende tamam dedim alayım madem(75 liraydı,sahte olmaz herhalde bu fiyatta dedim) Aldım kulaklığı,mağazadan dışarı çıktığım gibi bir deneyeyim dedim.Hem yürüyorum,hem kulaklığı takmaya çalışıyorum.20-30 metre sonra bir baktım ses iğrenç geliyor,başımdan kaynar sular aktı tabi,biraz kendimi toplayıp geri dönüp iade etme kararı aldım.Zaten paketli değildi,sadece kutusu vardı;düzgünce topladım,denediğimi söylemedim başta.Gittim mağazaya diyalog şu;
    +Kulaklıkların orijinal olduğunu iddia ettiniz fakat orijinal değil
    -Kim söyledi sahte olduğunu (Dikkat edin inkâr etmiyorlar)
    +Orijinal kulaklıklarda ayrılma yerindeki çizgiler belli olmaz,bunda bariz belli.
    -Bendede iPhone 5 var,o çizgiler belli.
    +Ses kaliteside çok kötü
    -Bi deneyelim
    3 tane kutu açtılar beni ikna etmek için,benim aldığım hariç diğerlerinin sesi güzel geliyordu.Earpods'a yakındı açıkçası,belkide sesi güzel olanlardan birini alsam sahte olduğunu düşünmezdim,yeni açtığı kulaklıkları test ediyoruz:
    -Bak nasıl düzgün geliyor sesi,biz bu işin içindeyiz!
    +Bende işin içindeyim 2 tane Earpods bozdum,Yok abi,içim rahat etmeyecek şimdi,iade alırsan sevinirim,gerçekten kötü geliyor çünkü.

Sonuç: Beni ikna etmeye çalıştılar ama edemediler,iademi aldım geldim.Garanti küfür yemişimdir.Orijinali 100 lira olan kulaklığın sahtesine 75 lira veremem.Eve gelirken "Acaba Gerçek miydi?" diye sordum kendime.Ama eve gelince öğrendim ki kutunun altında Apple logosu olması lazımmış,benim aldığımda yoktu.Böyle kazıkçılara para kaptırmayın.Birde gerçeği ile sahtesi çok zor anlaşılıyor.Yanlış anlamayın dostlar tırt bi adam değilim;4000 tane mesajım var mobil bölümünde,Earpods kullandım,cihazlardişlemci mimarilerini bile biliyorum yinede anlayamadım farkı:Yok ki turnusol kağıdı bandırasın!
    SS;

Bugün gittim Teknosa'dan aldım.

Siz siz olun çakallara yem olmayın beyler.

• Teknosadan kaca aldiniz hocam ve hayirli olsun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earpods'a neden para veriyorsunuz anlamıyorum ilk kutudan çıkardım denedim yerine koydum Sennheiser mm70i akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Teknosadan kaca aldiniz hocam ve hayirli olsun....

99 liraya aldım hocam
  • Gule gule kullanin. Kulaklik yine bir derece, data kablolarinin farkini anlamak coo daha zor

• Bende ki kulaklıkta duruyor. iPhone 5 le beraber kutusundan çıktı. Belki 1 kere denemisimdir sonra kaldırdım kutusunda duruyor . Demek satsam iyi para eder :))

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Gule gule kullanin. Kulaklik yine bir derece, data kablolarinin farkini anlamak coo daha zor

Artık onlarında anlamak kolay ;) iOS 7 de bu anlaşılabilir oldu. Çakma kablo takınca uyarı veriyor :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İade etmesen
    İçin rahat etmeyecek
    Pişman olacaksın
    Paranı çöpe atmış düşüneceksin
    Evde bol bol Sövüp kulaklarını çınlatacaksın.
    En son sinirden kıracaksın babamda matbaacı onlara öyle bir geliyorki sahte kutu üretimi kitap üretimi :Babam yapmıyor ama getirdikleri örnekler ayrı yerde muhafaza ediliyor.Arasında
    Nokia samsung şarj aletleri,Aksesuarlar,Kulaklıklar,Çeşitli kılıflar,Pahalı markaların aynı şekil aksesuarları,Orjinal kitabın aynısı olarak yapılmış kitaplar bir sürü sürü ile geliyor.Kendi yerimiz babam yapmıyor ama çok ısrar ettiklerini yapmassanda birdaha sana iş vermem diyerek tehdit ettigini eger tutarsa 1 milyon tane bin tane yapılcagını söylüyor 1 milyon kutu demek=Büyük para ama yakalanırsanda okadar para Daha çok kıyıda köşede kalmış iş yapamayan matbaalarda yaptırıyorlar.

• iphone 5 in kutusundan cikan kulakkligini satabilirim kutusu dahi acilmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

iphone 5 in kutusundan cikan kulakkligini satabilirim kutusu dahi acilmadi

Ne kadara satarsınız

• 76 tl ye apple resellerde var zaten. Escmarket pupa bilkom falan geneli bu civarda zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

76 tl ye apple resellerde var zaten. Escmarket pupa bilkom falan geneli bu civarda zaten.

İstanbul da nerde var şarj aletim patladı yenisini almak lazım bir tane de kulaklık lazım

• Konu dışından kovuldum burdan yazayım dedim iyi yapmışın hocam

• earpodslar cidden o kadar para edecek kulaklıklar mı?

Ben de 4. nesil ipodlarla verilen kulaklıklar vardı. Ses kalitesi iyi değildi. Temiz ses çıkıyordu ama piyasadaki fiyatına bakınca yeteri kadar iyi değildi. Hiç earpods kullanmadım, fiyatına göre bunlar nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

quote:

76 tl ye apple resellerde var zaten. Escmarket pupa bilkom falan geneli bu civarda zaten.

İstanbul da nerde var şarj aletim patladı yenisini almak lazım bir tane de kulaklık lazım

Büyük avmlerin hepsinde vardır.
    Sadece apple ürünleri ve aksesuar satıyorlar zaten,

• quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

İade etmesen
    İçin rahat etmeyecek
    Pişman olacaksın
    Paranı çöpe atmış düşüneceksin
    Evde bol bol Sövüp kulaklarını çınlatacaksın.
    En son sinirden kıracaksın babamda matbaacı onlara öyle bir geliyorki sahte kutu üretimi kitap üretimi :Babam yapmıyor ama getirdikleri örnekler ayrı yerde muhafaza ediliyor.Arasında
    Nokia samsung şarj aletleri,Aksesuarlar,Kulaklıklar,Çeşitli kılıflar,Pahalı markaların aynı şekil aksesuarları,Orjinal kitabın aynısı olarak yapılmış kitaplar bir sürü sürü ile geliyor.Kendi yerimiz babam yapmıyor ama çok ısrar ettiklerini yapmassanda birdaha sana iş vermem diyerek tehdit ettigini eger tutarsa 1 milyon tane bin tane yapılcagını söylüyor 1 milyon kutu demek=Büyük para ama yakalanırsanda okadar para Daha çok kıyıda köşede kalmış iş yapamayan matbaalarda yaptırıyorlar.

Rezillik resmen ya.

• quote:

quote:

quote:

Büyük avmlerin hepsinde vardır.
    Sadece apple ürünleri ve aksesuar satıyorlar zaten,

Benim bildiğim capitol de troy var
    En iyisi oraya bakmak

• quote:

quote:

kanyon avm , ümraniye meydan da var apple yetki verdiği bayiler

aman diyeyim dikkat edin sahte mağazalardan almayın,

örnek olarak mağaza resmi atayım

mağazaların bir kısmı burada yazıyor ;

http://www.troyapr.com/index.php/kurumsal/magazalarimiz

• Dogru soyluyorsunuz, kulakliklari sahtesinden ayirt etmek gercekten zor. en azindan dis gorunuse bakarak kesin olarak anlasilmiyor ama ses kalitesi bariz sekilde cakma cin mali oldugunu ele veriyor. Turkcell gibi yerler de nasil olsa anlasilmiyor diye uc bes kurusluk cakma mallarini 75tl, 100tl gibi ucuk fiyatlarla satiyor ne yazik ki. e bilmeyen, anlamayan adamda bakiyo kutuya sekline vs. orijinal diyo aliyo. benimde gecen sene boyle bir olay basima geldi, bende resmi avea bayisi tarafindan kaziklanmistim, sonra iade etmistim. yaptiklari resmen hirsizlik baska bir sey degil.
  • Örnek verdikleriniz sahte mağazalar mı
    Bakayım o zaman meydan a bir an önce almam lazım
    Capitol daki troy orijinalmış ordan alıcam büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elifednah -- 14 Eylül 2013; 18:05:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.