Şimdi Ara

Earpods alırken dikkat edin (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok yok,resimdeki ve linkdeki gerçek mağaza

edit:apple'ın bayilik verdiği mağazalar yani orijinal ürün satan mağazalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onepir -- 14 Eylül 2013; 18:14:18 >
  • elifednah kullanıcısına yanıt
    buda apple'ın kendi sitesinden verdiği link : https://locate.apple.com/tr/tr/sales/?pt=all&lat=41.00527&lon=28.976959999999963
  • Ben Teknosa'dan aldım orijinal.Altında Apple logosu varsa büyük ihtimalle orijinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

İade etmesen
    İçin rahat etmeyecek
    Pişman olacaksın
    Paranı çöpe atmış düşüneceksin
    Evde bol bol Sövüp kulaklarını çınlatacaksın.
    En son sinirden kıracaksın babamda matbaacı onlara öyle bir geliyorki sahte kutu üretimi kitap üretimi :Babam yapmıyor ama getirdikleri örnekler ayrı yerde muhafaza ediliyor.Arasında
    Nokia samsung şarj aletleri,Aksesuarlar,Kulaklıklar,Çeşitli kılıflar,Pahalı markaların aynı şekil aksesuarları,Orjinal kitabın aynısı olarak yapılmış kitaplar bir sürü sürü ile geliyor.Kendi yerimiz babam yapmıyor ama çok ısrar ettiklerini yapmassanda birdaha sana iş vermem diyerek tehdit ettigini eger tutarsa 1 milyon tane bin tane yapılcagını söylüyor 1 milyon kutu demek=Büyük para ama yakalanırsanda okadar para Daha çok kıyıda köşede kalmış iş yapamayan matbaalarda yaptırıyorlar.

Rezillik resmen ya.

Daha neler neler Babama orjinal diye ıphone 4 ve galaxy s4 satmışlar.Şu yolda dolaşanlar varya babamda almış ne yapsın bayagı para verdi tahminimce ama ne yapcan şimdi bozuldular bir işe yaramıyor Şerefsizler korsan oyun,korsan film,korsan kitap,korsan her şey var burda ya Telefon kapakları,Bataryalar, Bir sürü fiyat almak için gelmiş örnekleri duruyor,Yazı kalitesinden bile belli kutusunu benzetiyor ama içinden çıkan igrenç ötesi.Orjinal alcaksan nerden alcaksın
    -MEDİAMARKT
    -VATAN BİLGİSAYAR
    -GOLD
    Bunlar asla öyle çakallık yapmazlar ama fiyat tabikide pahalı olur birazcık ama aldıgınız emin olursunuz karşınızda size efendim diyerek hitap eden bozuldugunda muhatap oalcagınız insanlar var.Gidip 25 lira diye ordan alırsın sonra bir 25 daha bir 25 daha oldu sana orjinal parası

• quote:

Orijinalden alıntı: onepir

buda apple'ın kendi sitesinden verdiği link : https://locate.apple.com/tr/tr/sales/?pt=all&lat=41.00527&lon=28.976959999999963

Tamam teşekkürler yarın bi troy A gidelim bakalım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Gule gule kullanin. Kulaklik yine bir derece, data kablolarinin farkini anlamak coo daha zor

Artık onlarında anlamak kolay ;) iOS 7 de bu anlaşılabilir oldu. Çakma kablo takınca uyarı veriyor :))

Valla ben çakma kulaklık kullanıyorum arabada da çakma kablo ama hata vermedi hiç iOS 7 de

• Bu tür konularda güvenilir yerlere gidin.
    Mesela Troy, Pupa, bilkom gibi.
  • quote:

quote:

Gule gule kullanin. Kulaklik yine bir derece, data kablolarinin farkini anlamak coo daha zor

Artık onlarında anlamak kolay ;) iOS 7 de bu anlaşılabilir oldu. Çakma kablo takınca uyarı veriyor :))

Valla ben çakma kulaklık kullanıyorum arabada da çakma kablo ama hata vermedi hiç iOS 7 de

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

quote:

Sana çakma diye orijinal ürün kakalamışlar hocam,geçmiş olsun

• Kutu dışında başka nasıl ayırt edilebilir sahte ile gerçeğin?
  • Dün kulaklığı deneme fırsatım oldu bence de 100 lira edecek bir şeye benzemiyor yada steelseries siberia v2'ye baya alışmışım
  • iyi işini halletmişsin, ben dalardım sanırım, böyle durumlarda sakin kalamıyorum.
  • aylardır aşkla kullandığım, evdeki 4-5 çeşit kulaklığa tercih ettiğim Earpods'um dün makinede "temizlenmesi" sonucu pes ses vermeye ve sol kulaklığından çok kısık ses vermeye başladı.

sesinin temizliğine ve berraklığına hayrandım. bassları çok kuvvetli değildi ama tam istediğim gibi derinden vuruyordu.

100 liradan fazla vermek istemiyorum çünkü biraz sıkışığım ve başka harcamalarım da var. sizce yeni bir Earpods alıp yoluma devam mı etmeliyim yoksa macera aramaya değer mi ?

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    50 tl den veririm kulaklığı 6 plus kutusundan çıkma açılmamış var birkaçtane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-apple-iphone-orjinal-kulaklik-ucretsiz-kargo-192260789/detay kargo benden ise 55 tl ye sizden ise 50 tl ye veririm.Samsunda iseniz bulusupta alabilirsiniz.
  • Earpods çok aık bozukuyor ya birincisi bozuldu diye konple yeni cihaz verdiler ikinciside bozuldu ama napıyım artık bende kullanmıyorum

• Avrupada 27TL ye satiyor millet paketten cikan kullanilmamis orijinal earpodu Türkiyede bayagi degerliymis getirip satmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Mart 2015; 17:54:20 >
  • 5s ve 6 kutularından çıkma 2 tane var bende hiç el sürülmemiş. Satabilirim isteyene.

• İPHONE EARPODSU BURN-İN YAPIP BASS KALİTESİNİ ARTIRMA REHBERİ:
    http://shiftdelete.net/earpodsun-sesini-artiriyoruz-43961

orjinal earpods isteyen dükkanıma bakaibilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.