Merhabalar iyi forumlar. ea’cıyım aylardır tam çalışmadım ama artık yüklenmeye çalışıyorum edebiyat temelim yok okulda cumhuriyet dönemi şiirindeyiz ama okulda tam oturmuyor illaki tekrar ve test gerekiyor. Defterimde eksiklikler var, limitin eski mavi kapaklı el kitabı var fakat gereksiz detay geldi Rüştü Hoca Taktiklerle Edebiyat nasıldır? Edebiyatta yol kat etmem lazım gereksiz detaya boğmayan önemli şeyleri vurgulayan kaynak önerirmisiniz? Defter i tamamlamaya çalışıp zaman kaybetmek istemiyorum zaten yazımda güzel değil.
Tyt matematiğim tam fiyasko çalıştım fakat genede mantık işin içinde çok olduğu için okul denemelerinde 3 neti geçemiyorum parça Ens denemesinde en son 5 doğru 4 yanlış çıktı. Tyt mat biraz nankör açıkcası bırakmayacağım ama çokta boğmayacağım bana 15-20 net civarı görsem yeter gözünde bakıyorum umarım görebilirim . Sayı problemlerinin birazı 345 ten çözük fakat hepsi değil problemleri bitirip Bilgi sarmaldan temel kavramlardan itibaren almayı düşünüyorum zaten deneme ağırlıklı gidiyoruz.
Ayt matematikim 0 diyebilirim 1d 1 yanlış son deneme. polinomlardan İlyas Güneşten başladım, anlatımı gayet iyi bence sizce İlyas güneşten devammı edeyim yoksa Rehber Matematik yada başka kanal geçeyimmi? İlyas güneşten devam edeceksem ders notlarını alayımmı soru bankasıyla birlikte sizce? Şuna ayt mattte 345 ve Bilgi sarmal kaynaklarım var. Ayt mat Tyt ye göre dahamı kolay yükselir?
Tarihte okulda işliyoruz ders notlarımız var yeterli gelir gibime geliyor fakat tarihte herşey çıkacakmış gibi yazmak insanın kafasını karıştırıyor edebiyattada öyle. Tarihte hangi konuların üstünde aşırı durmalıyım özellikle ayt de? Şimdiden teşekkür ederim desteğiniz için.