Fonksiyon parabol polinom 2.dd konularını temeli olmayan biri hangisinden dinlemeli veya her iki hoca da eş zamanlı izlenilse daha fazla yarar sağlar mı ? (2022 yks için) |
Bıyıklı Matematik ve Eyüp B: TYT Matematik Hazırlığı
TYT Matematik sınavına hazırlanan öğrenciler için "Bıyıklı Matematik" ve "Eyüp B" iki popüler eğitim platformudur. Her iki platform da uzman matematik öğretmenleri tarafından sunulmaktadır ve TYT sınavının tüm konularını kapsamaktadır.
Bıyıklı Matematik
Bıyıklı Matematik, Mert Hoca lakabıyla tanınan Mert Alkan tarafından kurulan bir eğitim platformudur. Mert Hoca, açıklayıcı ders anlatımları ve esprili tarzıyla bilinmektedir. Platform, canlı dersler, konu anlatımlı videolar, deneme sınavları ve soru bankaları sunmaktadır.
Eyüp B
Eyüp B, Eyüp B. Doğan tarafından kurulan bir eğitim platformudur. Eyüp Hoca, matematik alanındaki derin bilgisi ve öğrencilerle olan yakın iletişimiyle tanınmaktadır. Platform, konu anlatımlı videolar, soru çözümleri, deneme sınavları ve bire bir dersler sunmaktadır.
Hangi Platformu Seçmelisin?
Hangi platformun sizin için daha uygun olduğu, öğrenme tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Bıyıklı Matematik, esprili ve ilgi çekici ders anlatımları arayan öğrenciler için iyi bir seçenek olabilir. Eyüp B ise daha derinlemesine ve ayrıntılı konu anlatımları isteyen öğrenciler için daha uygun olabilir.
Her iki platform da TYT Matematik sınavına hazırlık için kaliteli kaynaklar sunmaktadır. Öğrencilerin her iki platformu da denemeleri ve kendileri için en uygun olanı seçmeleri önerilir.