|
Bildirim
Alt metin: Fifa lisans için çok para istiyor.
|
Alakası yok. Pes leş gibi oyun. Bu yüzden fifanin alternatifi de kalmadı. Ea football falan koyar geçerler adını.
|
Ulan nokia N8 almıştım nokia symbian bitmişti. Fıfa 22 aldım fifa ismi tedavülden kalkıyor var bi mokluk bende.
|
FIFA ile EA sadece ticari ortak. FIFA, EA’in değil. İkisi birbirinden ayrı kurumlar. Yani verdiğin örnekle alakası yok konunun.
|
22 deki saçmalıklar 21 dekileri solladı. Sadece kariyer oynuyorum ama Gerçeklik adı altında uydurdukları şeyler adamı sinir ediyor. Hakemlerin forma renginin benzerliği, hakemlerin senin oyuncunu marke ediyor gibi oynaması, rakip kaleci formalarının senin takımının forma rengi ile nerdeyse aynı olması, saçma sapan hızlanmalar, rövaşata paslar, uzaklaştırılan tüm pasların rakipte kalması, çıkarken rakibin asla pas hatası yapmaması v.s. Seneye çok net almayacağım
|
FIFA'nın isim değeri oldukça büyük sonra PES gibi olmasın?
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ya böyle saçma bir açıklama olabilir mi? Düşünsene Audi CEO'su geliyor Audi isminin bize tek faydası ruhssattaki dört harf, zaten aracın üstüne bile koymuyoruz diyor. "Marka" dediğin şey tam olarak bu zaten, o dört harfe atfedilen değer. Şu adamı CEO yapan bir dünyada yaşıyoruz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç olacak, belli başlı takım ve oyuncuları lisanslarlar artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |