Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam istersen özel mesaj tarafından yazayım size gerçekten sınava çalışırken bu kadar çok yorulmadım ben

• onikuni O kullanıcısına yanıt

Çap kabulü almak ayrı zor çünkü 17 tane lisansın çap programı var rekabet yüksek 3.8 gerekiyor minimum ayrıca iki bölümü beraber bitirmek de ayrı zor odtüde kafanda saç kalmayabilir, sosyallikten çok feragat etmek gerekiyor şuan bizim dönemde iki tane çap yapan tanıyorum birisi felsefe diğeri kimya müh (basf da staj yapıyo4) çapı yapıyor. Torpil yok hocam ortalaman neyse ona göre yarışıyorsun diğer başvuranlarla. Farkları şu çap yaparsan iki diploma ile mezun olıyorsun fakat en az 16 ders falan alman lazım yandalda ise 8 ders alıyorsun, diploma yok fakat cv'ne ekleyebiliyorsun iş ve staj başvurularında artı yazıyor diyebilirim gözlemlediğim kadarıyla. Çap çok teferruatlı bir de iibf bölümlerinde sadece yandal var o yüzden econ işletme veya kurumsal finans yandalı mantıklı diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etlasuuk E kullanıcısına yanıt
    oho hocam ben 4.3 kdan yazıcam hadi tamam bana gelmeyebilir de sana gelir direkt hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Hocam 49kyım artık anam babam gibi biliyorsunuz, hacettepe iktisat 66k gelir demi burası

• ea 8.4 k nereleri yazabilirim hocam?

• ouroborosx O kullanıcısına yanıt

Hocam ankarada kalman şartsa odtü sosyoloji yerine bilkent felsefe olabilir hem akademik açıdan hem imkanlr açısından daha iyi kapsamlı burs alırsın. İstanbul'a giderim diyorsan boun pdr veya gsü sosyoloji daha mantıklı olabilir

• delidahibiri kullanıcısına yanıt

Bilgi econ, işletme

Ytü taü iktisat

Marmara alm. ybs

Marmara io, deu hukuk

Boun felsefe, odtü soc, bilkent felsefe (akademi hevesin varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 2 Ağustos 2023; 0:46:15 >
  • iyi akşamlar hocam odtü ui yazıcam sanırım

• Ui kolay bölüm içinde econ kalırsa ilk sene yüksek ortalama kasarsın yandal yaparsın, olmadı staj topluluk vs işine vakit ayırabilirsin benzer kapıya çıkarsın mezun olunca bi şekilde. Ama senin odtü ve itü econ kaçmaz bence kaçarsa da dediğim gibi çok sorun değil ui de ikinci yabancı dil alma avantajun var diğer bölümlere göre almanca alırsın serbest seçmelilerfe

Hocam 2605'e odtü ir kaçar mı ya ? arkadaş 1.8k ile yazıcağını görünce şaşırdım.İktisat gibi bir nimet varken :D

• knk sen bana bakma benim c planı orası

• Bu bölüm taş patlasa 2.4k rahat girersin

• Bende öyle düşünüyorum hocam hayırlısı artık.

• Arkaya yazıyor o hocam. hala 1-3k dan auhf iuhf vakıf hukuk yazcak bisürü kişi var, aradaki sayısalcılar var sonra psikoloji yazanlar var. yani tercih eğiliminin çok iibfye kayması lazım o da zor bence 2.7-3k civarı olur diye düşünyorum.

• benim 3k ile odtu ui bekleme nobeti  

• Hocam ingilizce işletme mi türkçe ybs mi? Ybs okunur diyorlar ama türkçe olması dezavantaj olmaz mı? Kaç aydır ingilizce işletme istiyordum ve bu aralar merakım ybsye kaydı. Bu arada ikisi de paü hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 2 Ağustos 2023; 11:21:38 >
  • Bob The Sponge kullanıcısına yanıt

Okullara bağlı eğer okullar birbirine yakınsa ing işletme

• Bob The Sponge kullanıcısına yanıt
    Ybs patladı bence uzak durun kesinlikle yapay zekanın gelişmesiyle ybs bölümü tarihe karışacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

deprem, hayat pahalılıgı, yurt problemi vs.

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

Kardeşim kusura bakma görmemişim mesajını. Hacettepe iktisat çekecek ama sana geleceğini düşünüyorum 54-58k civarı kapatır bu sene

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.