Er
10 Eylül 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 1128 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Forumda Eyüp B çok önerilmiş TYT/AYT Matematik videolarını arıyorum ama bulabildiğim tyt/ayt mat videosu 3-4 yıl öncesine ait? ben mi körüm anlamadım yarım saattir bulamadım, oynatma listesi varsa atabilecek var mı?

onur.kplan instagram adresim arkadaşlar bu hasret artık bitmeli . bana saygısızlık yaptınız, beni hor gördünüz hep ama ben bu forumun iyiliğini düşündüm sadece.Tek başlığımla forumdaki trolleri harekete geçirebilirim. Her gün destekçilerim hocam emrindeyiz diye mesaj gönderiyorlar. Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Eyüp bli günler dilerim bol kazançlar...

canım çok sıkılıyor çok.... Kız muhabbeti,ders muhabbeti... Mezunluk çok zor saat falan takıyorum blackjack severim kronometre kullanmıyorum 31 salmaya çalışıyorum ama zor biraz 2 gün çekmesem 3. gün bir bakıyorum elim b vitamininde . abi dolapta her zaman bi abur cubur olacak ya...

Bugün sabah 9 sıralarında bilinmeyen bir numara aradı. Açmadım 1 2 saat sonra geri döndüm eyüp hoca ymış ,numarasını değişmiş kayıtlı değildi.Bana bilgi sarmal ayt mat çözmenin 3d çözmekten daha yararlı olacağını ama 3dnin kendisine yaptığı anlaşma sonucu bilgi sarmal kitabını önermediğini söyledi.3D den 75k dolar almış reklamını yapmak ve denemelerdeki çözümlerini yüklemek için. Valla matematik mi okusam diye düşünmedim eğil 75k dolar çok para

biri olayı anlatabilir mi forumdan uzak kaldım bir süre de ebrar karakurt yüzünden

fonksiyonlar kolay gelsin dünya kupası bekliyorum başlamak için tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum ,favorileriniz kimler , herkese bol şans iyi yayınlar.

3d kötü geçti beni keyiflendirecek eleman var mı forumda???

3d??
Ne yazılır, ege ybs gelir mi?

evet beni bilen bilir bu seneki ilk yüz sıralamasında zaten rezervasyonumu yaptırdım.Ancak bir sorum var edebiyat için sadece 3 adımda ayt edebiyat kitabını bitirmem yeterli olur mu? Eyüp bye selamlar  

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 446
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 415)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 569 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.