@jroptog hocam merhaba şuanki epede girdiğim seneden farklı olarak listening ve note-taking var o yüzden işleyişi ve sınav tarzlarını bilmiyorum ama epe'ye en yakın kaynak yaz okulu kitabı özellikle readingleri soru tarzına kadar benziyor ona bakabilirsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 31 Temmuz 2023; 18:36:8 > |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (37. sayfa)

-
-
4730 ea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelledim tercih listesini ama birşey sormak istiyorum:
Gsü sosyoloji hakkında bilginiz var mı?
Tamamdır hocam size çok teşekkür ediyorum bu arada iyi ki varsınız vallahi Allah yolunuzu açık etsin bazı sahtekar insanlar gibi yanlış yonlendirmiyorsunuz
hayır ders seçimleri sınıflarda aynı anda açılıyor, hatta %30'lar ingilizce seçtikleri zaman %100 olanlara kontenjan kalmadığı oluyor. o durumda bölüme mail atılıp kontenjan arttırılıyor sorun olmuyor.
Malesef dostum yanlış yönlendirmiyim ama iibfde güzel yerler geliyor sana gsü sosyoloji arkada kalsın bence
-
Rica ederim dostum mutlu ettin beni
senin de yolun açık olsun gönlünce olsun her şey.
-
Taü hukuk hakkında bilginiz var mı peki hocam
Hocam dün dünyanın en mutlu insani iken bugün dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Yorumlarda gördüm bugün YTÜ %30 ing iktisat %100 türkçe olmuş. Hazırlık eğitimi vs olmayacakmış. Ytü gerçekten diğerlerinden önde duruyor bu konuda işletme %30 ing geliyor. Sizce onu yazıp ilerleyen senelerde iktisat ile çap mı yapayım yoksa hacettepe %100 iktisat mı gideyim ?
-
Hocam ingilizce oku bence ilerde direkt filtreden elenebilirsin ha hacettepe ha ytü tek avantajı istanbulda olması zaten ama ytü işletme mantıklı ingilizceyse çap yapmasan da olur daha kolay bölüm staj falan yaparsın rahatça sonra kulüplerde aktif olursun vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 1 Ağustos 2023; 17:52:14 >
Tamamdır hocam bakalım eyvallah
-
Ya rehberlikçi odtü bu sene cok ileri ceker falan dedi gelmeyebilir riskli dedi, kafayı yicem artık. nerden baksan açıklanmasına da 18 gün falan var napıcaz biz böyle ya? cok kotu hıssedıom.
-
Nereyi yazdınız ki hocam ?
-
Aynı ikilemde ben de kaldım gerçekten çok kararsızım ytü %30 ing işletme ile hacettepe veya marmara %100 ingilizce iktisat arasında kaldım. Bir adım ytü %30 a daha yakınım ben de. Sen ne düşünüyorsun hocam.
-
sıralamam 3046. odtü siyaset istiyorum.
-
Hocam ui gelir neden sbyk ?
-
ikisi de gelmeyebilirmiş. rehberlikçi öyle söyledi.
-
Ben de yazmadınız sandım hocam.Anlıyorum.Ui gelmezse en kötü sbky desiniz o zaman hayırlı olsun şimdiden.Ben ui nin geleceğini düşünüyorum.
-
Hocam ODTÜ'de çap yapmak kolay mı ?Torpil oluyor mu?Yan dal çift anadal farkı nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onikuni -- 1 Ağustos 2023; 19:0:3 > -
Hocam neye göre bu çıkarımı yapıyor ki 2-3k arasından sbky yazan olsa neyse de senin üstüne denk gelmedim şuana kadar telegram grubunda da 3-5k arası yazıyorlar, bence stres etme boşa ui neyse de sbky kaçma olasılıgı %2-3 ancadır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X