bence gelir yine 1300-1400 arası kapatır diye düşünüyorum. odtü işletme odtü iktisat itü ekonomi bilkent siyaset diye sıralardım yerinde olsam ama istanbul önceliğinse itü ekonomi gsü işletme gsü ekonomi diye sıralayabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (83. sayfa)

-
-
Hocam itü ekonomimin güncel durumu hakkında bilgin var mı maçka kampüsünde olması ve derslerin biraz üstünkörü verilmesi ile ilgili şeyler okumuştum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlarla ilgili herhangi bir bilgim yok. Sektördeki durumuna hakimim sadece, gayet iyi işler buluyorlar. Geçen sene forumdan tanıştığım arkadaşım thy hazineye girdi iyi imkanlara sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 25 Temmuz 2025; 18:12:55 >
devletlerde kontenjan dusmesi muhtemel, gelir bence.
-
bence trabzon rize hukuk civarına kadar yaz. tüm kontenjanlar inanılmaz azalmış ve doğal olarak insanların istediği yer gelmeyince bir düşüğüne öbürü onun da düşüğüne yönelecek ve sistematik olarak tüm hukuklarda sıralamalar baya değişecek gibi duruyor fakat 34k sıralama en kötü ihtimalle dediğim yerler herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyerencracked1 -- 30 Temmuz 2025; 23:33:30 > -
Allah kahretmesin bu kontenjanlar ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam %99 değil bak %100 gelir. rize hukuk en son 2019 yılında 30k civarına gelmiş son yıllarda 50-70k arası gidip gelmiş. zaten bu senede iibfye talep hukuktan yine fazla olacağı için çok zor durumlara sokmaz bence sizi dert etmeye gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
top hukuklar kaçla kapatır sizce hocam @_MarioGomez33
bogazici 900-1000, ankara hukuk 1800-2000 , istanbul hukuk 2700-3000 , marmara 4500-5000
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X