İstanbul ing işletme-iktisat iş imkanı açısından en mantıklısı hocam. siyasete ilgin varsa da marmara veya hacettepe yazabilirsin. |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (40. sayfa)

-
-
çok teşekkür ederim. hukuk konusunda sanırım kararlılıkla tercih verilmemesi gerektiğini düşünüyorsunuz değil mi hocam
-
Ne demek, yani aslında yazılabilir ama ailenin durumu iyi ve çevrenizin geniş olması gerekiyor, bir de ücretli hukuk okumak yerine bu dediğim yerlerden mezun olunca o parayı daha efektif kullanabilirsin o yüzden hukuk mantıksız geldi.
-
çok teşekkür ederim tekrardan dönüşleriniz için. :)
-
hocam odtü ui de ortalama kasmak zormu 3.5 yapabilirmiyim mesela bana ne gibi artısı olucak bu ortalamanın master olur staj olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değil bence hazırlıkta ingilizceni iyice geliştir, birinci sınıfta da ortalama kasacam bilincin olsun düzenli bir çalışma ile 3.5+ yaparsın. ui win-win bi bölüm kampüsün tadını çok çıkarırsın, topluluklara iyi vakit ayırırsın bi yandan da sağlam ortalama yapabilirsin. Tabi okuma yazmayı da sevmen lazım bol bol okuma,araştırma yapıp essay yazman gerekiyor hem ödevlerde hem de sınavlarda.
Artıları şu şekilde olur
+ econ veya işletme ile yandal yapabilirsin bu da staj başvurularında cv'ni güçlendirir.
+ Eğer bu ortalamayı iyi pazarlayabilirsen yani disiplinli ve çalışkan imajı yaratabilirsen yine staj için artı olur, ortalamayı önemseyen yerler var.
+büyük ihtimal yurtdışı mastera kabul alırsın iyi bir üniye. zaten 3 üstü şart 3.5+ ile dünyadaki top okullara gidebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 3 Ağustos 2023; 20:46:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demek dostum
hakkımda hayırlısı hocam ama gönlümde yatan econ ui gelirse hazırlıktan sonra nakil bile düşünürüm
Eğer econ kaçarsa ve taban sıralamasına x0.95 yakınlıkta olursan ilk sınıfın sonunda 3.7 civarı bir ortalamayla geçiş yapabilirsin.
-
Hocam kusura bakmayın yine yazdım ama 300 civarı sıralamaya sabanci mi daha iyi olur yoksa bilkent isletme ya da iktisat mi?
Sabancı'dan mühendisliğe geçmeyi düşünmüyorsan çok da fark olmaz kalite olarak aynı seviyede okullar. Ben olsam ie veya ceng okurdum sabancıda
Sabancı konumu baya kötü btw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 3 Ağustos 2023; 21:41:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer endüstri okuma planın yoksa bilkent kesinlikle. İşletme ve iktisata da eşit uzaklıktaysan işletme daha iyi olur.
Çok teşekkür ederim hocam
Çok teşekkür ederim hocam ikidir sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın
100 kişi ile kaçarsa demek bu,o da muhtemelen gerçekleşir.yani benim kurtuluşum bu olur muhtemelen 3.7 değil 4.0bile yaparım işin ucunda econ varsa :))
Aynen bide şöyle bi şey var senin gibi econ sınırından ui'ye girenler rakibin olacak sadece o yüzden iyi bi çalışmayla geçersin. Benim arkadaşım sosyolojiye girdi sbky'ye geçerim diye 1.sınıfın sonunda da geçti 3.6yla yani hedef belli girersen muhtemelen olur olmasa bile yandal yaparsın ortalamadan dolayı zaten ui'de ilk sene mikro ve makro ekonomi var 5 kredi ikisi de bu dersleri aa verdiğin an ortalaman fişek olur
Ne kusuru hocam lafı mı olur az kaldı şurada zaten tercihlerin bitmesine elimden geldiğince yardımcı olayım
istanbul da yaşadıgım icin barınma sorunum yok bu arada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X