Şimdi Ara

E90 BMW 3.20d-Jetta 1.2 TSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araç arasından hangisi alınmalı?Özellikle yakıt giderleri,bakım giderleri vs. göz önüne alındığında uzun vadede hangisi mantıklı?
    İlandaki aracı düşünüyorum ama sorun çıkartmasından endişeliyim.Zincir sorunu yok bildiğim 184'lük motorlarda ama yinede kilometreden dolayı düşündürüyor.

Jetta ise 10000-15000 km aralığında,2017 model manuel highline donanım olacak.Birkaç tane araba var hasarsız.Doddan almayı düşünüyorum.
    Aklım BMW'de kalıyor ama çıkartacağı masraflar vs.hangisi alınabilir kararsızım açıkçası.

• Jetta net daha konforlu ve geniş e90 daha keyifli sert bir araba yol tutuş olarakta e90 dan geride fakat arada uçurum yok bmw nin işletme giderleri jettada daha yüksek olsada dizelin avantajı ni başka dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizini bulursanız e90 derim jetta ile sınıf farkı var aralarında.
  • Jettanin esamesi okunmazda.

E 90 da temiz bulmak zor. E 90 bakim ister. Jettaya göre daha maliyetli olur. Binenler sadece benzin koyup biniyor E90 da 184'Luk olani alman daha iyi olur.
    Temiz olanlar galeride olmaz. E90 için söylüyorum. Temizler 140-150 bin TL istiyorlar.
    BMW nin şase numarasıni alip, bimmerden fabrika çıkış özelliklerini sorgulat derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 14 Ekim 2019; 0:30:52 >
  • LCI kasa olupta temiz bir 320d bulursan kaçırma. Ama alırsan kesinlikle LCI kasa al (2010-2012)

Satan kişiden şase numarasının son 7 hanesini alıp buradan fabrika çıkışının ne olduğunu görebilirsin alınan opsiyonlar vs orjinal M'mi comfortan mı M e çevirilmiş vs.vs. Ekranı felan sonradan taktıran çok oluyor, senin için sıkıntı olur mu bilmem ama belki olur diye atıyorum.
    https://www.mdecoder.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzoli -- 14 Ekim 2019; 10:47:17 >
  • E90 hertürlü daha iyi olur, f30 kullanıcısı olarak söylüyorum e 90 fiyat performans aracı, ama bakımlısını bulman lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.