Bildirim
E3 2016 (ANA KONU) 'KONFERANS VIDEOLARI İLK SAYFADA' (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evil within 2 gelsin vallahi harika olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu akşam 23:00 de EA den beklediklerimiz ve sürprizler;
BATTLEFIELD 1 single ve multi gameplay (GARANTİ)
TITANFALL 2 gameplay ve multi (GARANTİ)
FIFA 2017 gameplay (GARANTİ)
yeni STAR WARS oyunu (SÜRPRİZ)
yeni DEAD SPACE oyunu (SÜRPRİZ)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Haziran 2016; 13:04:20 > -
Bethesda skyrim yerine umarım TES VIyı duyurur. Devil May Cry 5 yerine DMC2nin gelmesi taraftariyim. Butun dmcleri oynayip bitirmis birisi olarak DMCden aldığım zevki ve aksiyonu hiçbir Devil May Cry oyunundan alamadım. Ilk serideki oyunlar biraz daha Resident Evil tadinda ve durağan geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 17 ve Bf1 için kaçmaz bugün konferans. -
Futbol oyunu oynamadigim halde fifa 17 nin frostbite le yapilmasindan dolayi animasyon ve grafiklerini heyecanla ve merakla bekliyorum. -
Evil Within 2 ve yeni bir Dead Space serisi bekliyorum
Fifa 17
BF 1
beklemede -
bende fifa ve bf 1 için iple çekiyorum saat 23 ü.. frostbite ile yıllar sonra baştan aşağı yenilenmiş bir fifa görebiliriz.. hem grafiksel hem de oynanış açısından devrim niteliğinde yenilikler bekliyorum -
oh be adam gibi konu olmuş. bf 1 beklemedeyiz tamam -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
-Sucker Punch tarafından yeni bir PS4 Ex Spider-Man oyunu duyurulacak
son dedikodulara göre spiderman oyunu sucker punch tarafından değil insomniac tarafından yapılıyormuş. sucker punch'in yeni oyununa dair cok fazla bilgi yok ama infamous olmayacakmis.
-yeni gow'un duyrulmasına kesin gözle bakiliyor.
-sony bend'in yeni bir oyunu var açık dünya , survival , zombiler,motorlar filan , apokaliptik bir dünya.ilginç birşey olacaga benziyor.
-rockstar ex/timed ex bir oyun duyrulacagi dedikodulari var.ps3 doneminden kalan agent vardi ps ex oyunu ama cikmadi.bakalim belki bir ihtimal.
-knack 2'yi yaptıkları ama bu konferansta duyrulmayacagi soyleniyor.
-crash konusu biraz karisik , crash ilgili skylanderste karakter olarak gelecegi sızıntılari cikti , sonynin yeni bir crash yaptıgına dair bir sizinti yok en azından.sadece daha once sonynin teasing olaylari var ama bu skylanderla ilgilide olabilir belki ,yeni crash gelmezse sasirmayın.
-
Avrupa şampiyonası e3 falan derken bayağı hareketli günler bizi bekliyor
The Last of Us 2, Detroit: Become Human, Yeni God of War, Yeni Red Dead, Battlefield 1, FIFA 17, Spider-Man Oyunu ve Mass Effect: Andromeda bekleniyor...
capcom ne zaman olacak acaba. -
Yeni Red Dead'ı heyecanla bekliyorum.
Agent de PS4 exc olarak yeniden duyurulsa fena olmaz
Titanfall 2 için son saatler.
-
EA den sürpriz bir NFS Undergraound duyurusu bekliyorum.Icime dogdu nedense.Cunku son cikan oyun oynanis olarak ve sadace gece olmasi nedeniyle coptu benim gozumde ona ragmen iyi satti modifiye oldugu icin.Soyle dinamik hava kosullari olan ve oynayisi daha akici ve heyecanli bir Nfs gelse kimse hayir demez.Aslinda Rockstars Midnight club duyursa o zaman yer yerinden oynar.Neyse 23 de izleriz.Bu E3 de birçok süprize açık olmak lazım malum ara menu konsollar resmilesti. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 12 Haziran 2016; 18:54:23 >
Son 3.30 saat
-
amerika da yaşanan silahlı saldırı sonucu bir iptal yada erteleme olabilirmi acaba açıklama varmı ??? sonuçta 50 den fazla ölü var bunları burada konuşmak yersiz ancak ağır bir travma yaşanmıştır etkiliyebilir fuarı görücez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X