Şimdi Ara

E3 2016 (ANA KONU) 'KONFERANS VIDEOLARI İLK SAYFADA' (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.089
Cevap
19
Favori
35.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mu %40 daha küçük? Ulan micropsoft yine yedin enayi milletini

E3 2016 (ANA KONU) 'KONFERANS VIDEOLARI İLK SAYFADA'

E3 2016 (ANA KONU) 'KONFERANS VIDEOLARI İLK SAYFADA'

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Dün konuya ekleyecektim unuttum, geçen gün PS4 Neo'yu beklemenin mantıklı olabileceği ile ilgili bir kaç şey yazdım konuda.
    Ardından arkadaşlar Xbox Scorpio örneğini vererek yeni gelebilecek konsolların sadece 4K için geleceğini, sadece çözünürlüğün artacağını iddia etmişleri Spancer'ın ilk açıklamalarını baz alarak.

http://www.videogamer.com/news/developers_can_use_scorpios_6_teraflops_however_they_wish_says_spencer.html

Burada ki açıklamadan da anlaşılacağı gibi yeni gelecek konsolların gücünü ister 4K'da ister 1080p'de kullanabilecek yapımcı ekip. 4K dayatması olmayacak.
    Tabi bu Microsoft'un hamlesi ve konsola özel oyunlarında büyük ihtimal 4K dayatmaya çalışır. Belki sahip olduğun TV'ye göre ön tanımlı grafik ayarları ile başlayabilir. PS4 Neo da durum ne olacak belli değil.

Fakat demem o ki Spancer'ın söylediği bazı lafları cımbızla çekip (4K Televizyonunuz Yoksa Xbox Scorpio'yu Almanıza Gerek Yok) diğer detayları haber yapmayan ya da yapamayan editörler utansın.

hocam neo beklemek mantıklı mı ben o yazınızı görmedimde tam 4 alacaktım neo haberlerini görünce vazgeçtim yılbaşına kadar bekleyicem.En geç ne zaman çıkacak bu cihaz ve 4'ten farkı çok olacak mı yoksa boşuna beklemem alırım bu yaz

• playstation tr youtube kanalında e3 oyunlarının hepsinden bahsederlerken nedense crashi hiç söylemiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Dün konuya ekleyecektim unuttum, geçen gün PS4 Neo'yu beklemenin mantıklı olabileceği ile ilgili bir kaç şey yazdım konuda.
    Ardından arkadaşlar Xbox Scorpio örneğini vererek yeni gelebilecek konsolların sadece 4K için geleceğini, sadece çözünürlüğün artacağını iddia etmişleri Spancer'ın ilk açıklamalarını baz alarak.

http://www.videogamer.com/news/developers_can_use_scorpios_6_teraflops_however_they_wish_says_spencer.html

Burada ki açıklamadan da anlaşılacağı gibi yeni gelecek konsolların gücünü ister 4K'da ister 1080p'de kullanabilecek yapımcı ekip. 4K dayatması olmayacak.
    Tabi bu Microsoft'un hamlesi ve konsola özel oyunlarında büyük ihtimal 4K dayatmaya çalışır. Belki sahip olduğun TV'ye göre ön tanımlı grafik ayarları ile başlayabilir. PS4 Neo da durum ne olacak belli değil.

Fakat demem o ki Spancer'ın söylediği bazı lafları cımbızla çekip (4K Televizyonunuz Yoksa Xbox Scorpio'yu Almanıza Gerek Yok) diğer detayları haber yapmayan ya da yapamayan editörler utansın.

hocam neo beklemek mantıklı mı ben o yazınızı görmedimde tam 4 alacaktım neo haberlerini görünce vazgeçtim yılbaşına kadar bekleyicem.En geç ne zaman çıkacak bu cihaz ve 4'ten farkı çok olacak mı yoksa boşuna beklemem alırım bu yaz

ortalık karışık hocam ne desek yalan olabilir. yeni nesil konsollarda Xbox tarafı gerçekten 4K oynatabilir Scorpio ile ama Neo Upscale ile oynatacak gibi.

Playstation Neo donanım olarak güncellenmeyecek gibi, dolayısıyla beklemenin anlamı olmaz playstation tarafında. bunlar şuan ki bilgiler ile yol alabildiğimiz bilgiler.

parasal sıkıntın yok ise PS4 al geç, daha önce çıkmış oyunları da alıp bitirirsin. zaten bu E3'de tanıtılanlar da öyle yada böyle mevcut Ps4'e kesin gelecek. Bir sonra ki E3 asıl olaylar olacak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Temmuz 2016; 1:10:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

ortalık karışık hocam ne desek yalan olabilir. yeni nesil konsollarda Xbox tarafı gerçekten 4K oynatabilir Scorpio ile ama Neo Upscale ile oynatacak gibi.

Pplaystation Neo donanım olarak güncellenmeyecek gibi, dolayısıyla beklemenin anlamı olmaz playstation tarafında. bunlar şuan ki bilgiler ile yol alabildiğimiz bilgiler.

parasal sıkıntın yok ise PS4 al geç, daha önce çıkmış oyunları da alıp bitirirsin. zaten bu E3'de tanıtılanlar da öyle yada böyle mevcut Ps4'e kesin gelecek. Bir sonra ki E3 asıl olaylar olacak bence.

hayır şimdi beni yılbaşına kadar rahat götürücek oyunlarım var ps3'te sadece ps4 ile neo arasında çok fazla fark olacak mı diye merak ediyorum kalite açısından parada yok malesef fazla.Seneye neo alırım 4k oynamıcam zaten tv fullhd :D Neoyu alırım eski ps4 oyunlarını da oynamacak mıyız neoda mesela uncharted 4'ler driveclup falan onlarıda öyle alıp oynarım diye düşünüyordum.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    4k Tv yok ve almak gibi bir planında yok ise al PS4 geç.

Dediğim gibi şuan ki bilgilerle fark olmayacak gibi grafiksel olarak. Fakat hiç bir şeyin kesinliği yok. Bu firmalar bir çok kez tükürdüğünü yaladı.
  • quote:

4k Tv yok ve almak gibi bir planında yok ise al PS4 geç.

Dediğim gibi şuan ki bilgilerle fark olmayacak gibi grafiksel olarak. Fakat hiç bir şeyin kesinliği yok. Bu firmalar bir çok kez tükürdüğünü yaladı.

zaten okuduğum incelemelere göre konsolun 4k işi tamamiyle hayalmiş hem 500 dolara çıkacak hemde 4k oynatması imkansızmış.Zaten 4k oynatan ekran kartları en az 2000 liradan falan başlıyor tek başına.Anladığım kadarıyla konsolun amacı upscale falan olmadan 1080p 60 fps oynatmakmış.Sony oyun yapımcılarına bu şartı zorunlu kılacakmış güya neo'da.Bende almışken bare biraz daha bekleyip neo alayım diyorum.Ama harbiden çok karışık bu teknoloji işleri falan firmalar zaten paragöz olmuş şu yıllarda.Neodan 2-3 sene sonra da ps5 çıkar bilmem ne çıkar bir taraftan xbox lar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Temmuz 2016; 1:23:49 >

• hani red dead redemption 2 ?
  • Sony bu yılki Gamescom fuarına katılacakmı ? Bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.