Şimdi Ara

E-kitap almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yaşındayım ve şimdiye kadar 1 kere bile kitap bitirmişliğim yok artık kitap okumaya başlamak ve birazda olsa kendimi geliştirmek istiyorum.

Tam siteye girip kitapları sepete ekliyorum ve sipariş verecekken birden vazgeçiyorum, kesin okumam ben bunları deyip geri vazgeçiyorum. Felsefe konusuna ve dinlere çok meraklıyım bu yüzden felsefe kitapları okumayı düşünüyorum, önerebileceğiniz güzel felsefe kitapları varsa mutlaka yazın lütfen.

Bir diğer sorum ise e-kitap almak sizce mantıklı mı? Normal kitap yerine e-kitap alıyım her yerde okurum zaten telefon sürekli yanımda diyorum ama madem teknolojik cihazlardan okuyacağım o zamanda internetten kitabın pdfsini indiririm neden para vereyim ki diyorum sonuç olarak kafaya koydum ve kitap okuyacağım, sizce e-kitap mantıklı mı yoksa direkt kitap şeklindemi alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 30 Nisan 2018; 12:42:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genccizer G kullanıcısına yanıt
    E kitap demiş okuyucu dememiş

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Dogru. Uyumak lazim arada sacmalayabiliyor insan.

• telefondan kitap okunmaz. o e kitaplar, ebook readerlar ile oku diye
  • Dizi film müzik, bunlara para veriyor musun
  • e kitap okuyucuların metni sesli okuyanı var mı? yani yazıyı seslendirecek ben de kulaklıktan dinleyecem. okumayı sevmeyenler için müthiş bir çözüm olur bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet mantıklı.
  • Aynı tadı vermiyor. O kitabı okuyacaksın arkadaş.
  • e-kitaplar elektronik kitap okuyucular içindir, yani kısacası telefondan kitap okursanız gözleriniz çok yorulur, okuma modu falan hikaye.
  • Ben yıllardır telefondan epub formatında olan kitapları okurum bir çok kere e kitap alıp okudumda, tabiyki matbadan basılı kitapların yeri başka ama telefonumda benim için gereksiz olan Instagram, Facebook veya Twitter gibi uygulamarın yerine e kitap olması çok daha iyi sanada tavsiye ederim.

• E kitabı, e okuyucuda okumanızı tavsiye ederim. Bir tane kitabın içinde binlerce kitap var. İstediğim zaman okuduğum kitabı kapatıp diğerine geçiyorum. Bir kitaba bağlı kalmak zorunda değilim. Hem taşıması da kolay. Benim kitabım 6 inch. Cebime koyup çıkabiliyorum dışarı. Önceden metroda otobüste kitabı çıkart, o sıkış tıkışın içinde okumaya çalış çok zor geliyordu. Şimdi tek elimi kullanarak okuyorum sonra kılıfın kapağını kapatıp çantaya ya da cebime atıyorum. Önceden ya bi de bunu taşıyıp ağırlık yapmayim diyordum ama simdi nereye gidersem alıyorum yanıma. Telefonumdan daha hafif zaten. Ha bi de su kağıdı hissetmeden olmaz geyiği var. Eğer kolaylık istiyorsanız bir seylerden vazgececeksiniz. Kitap görüntü olarak zaten kağıdı aratmiyor da kağıdı hissetcem ben illa diyorsanız o ayrı mesele.

• Direk internetten indir telefonuna yada tabletine moon reader yukle. Ben bayadir basili kitap almiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MrbBurak

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

e kitap okuyucuların metni sesli okuyanı var mı? yani yazıyı seslendirecek ben de kulaklıktan dinleyecem. okumayı sevmeyenler için müthiş bir çözüm olur bu?
    Almana gerek yok youtubea kitap adı + seslendirme yazarsan çıkar.

https://youtu.be/G9olut3BaYw

• quote:

Orijinalden alıntı: tetriser

E kitabı, e okuyucuda okumanızı tavsiye ederim. Bir tane kitabın içinde binlerce kitap var. İstediğim zaman okuduğum kitabı kapatıp diğerine geçiyorum. Bir kitaba bağlı kalmak zorunda değilim. Hem taşıması da kolay. Benim kitabım 6 inch. Cebime koyup çıkabiliyorum dışarı. Önceden metroda otobüste kitabı çıkart, o sıkış tıkışın içinde okumaya çalış çok zor geliyordu. Şimdi tek elimi kullanarak okuyorum sonra kılıfın kapağını kapatıp çantaya ya da cebime atıyorum. Önceden ya bi de bunu taşıyıp ağırlık yapmayim diyordum ama simdi nereye gidersem alıyorum yanıma. Telefonumdan daha hafif zaten. Ha bi de su kağıdı hissetmeden olmaz geyiği var. Eğer kolaylık istiyorsanız bir seylerden vazgececeksiniz. Kitap görüntü olarak zaten kağıdı aratmiyor da kağıdı hissetcem ben illa diyorsanız o ayrı mesele.
    Nerden ve ne kadara aldınız hocam? İnternetten aldıysanız eğer linkini atabilir misiniz?

• Parmağınla kaydıra kaydıra zevki olmuyor. Canlı canlı yalayıp çevireceksin

• Sizi bilmem ama ben kağıdı kendim çevirmeyince odaklanamıyorum.

• Bende çok geniş bir ekitap arşivi var. İçinde yok yok! Ama şuan mobildeyim en erken çarşamba akşamı yollayabilirim. Yandex.diskte kayıtlı alayı.

• Şanslısın benim aldığım indirim şuan da var. Hem d&r'nin sitesinde hem de n11'de. Ben 33 tl de indirim kuponuyla almıştım 375 civarı bir fiyata gelmişti. Sıkıntısız kullanıyorum. Almak istersen indirimi kaçırma. Bunun muadili kindle paperwhite'tır. Onun da fiyatına bak bir karar ver.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.