ASUS TUF Gaming B760-Plus II xmp hatası
Merhaba arkadaşlar, Patriot Viper Venom 32 GB 7200 MHz CL34 RAM kullanmaktayım. Anakartın XMP özelliğini açınca kasa ışıkları, anakart ışıkları yanıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Default ayarlarda sorunsuz açılıyor bilgisayar. Bu sorunumu nasıl çözümleyebilirim? Yardımlarınız ricadır.
Uygulanan çözüm teknikleri: 1- BIOS ekranında ayarları sıfırladım çözüm olmadı. 2 - BIOS pillini çıkarıp taktım çözüm olmadı.
İşlemci: Intel 13600KF.
Anakart: ASUS TUF Gaming B760-Plus II.
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB 7200 MHz CL34.
Kasa: Cooler Master TD500 mesh V2.
Power suply: MSI 750W Gold tam modüler.
Ekran kartı: Sapphire Pulse 7900 GRE.
BIOS son sürüme Update yapılmıştır.






Superonline kendi fiber altyapısına geçilir mi?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra Türk Telekom fiber altyapısını kullanan farklı iss firmasıyla sözleşmem bitiyor, binamızda superonline fiber altyapı var kampanyalarını incelediğimde 500 mbps tarifesine geçmeyi düşünüyorum
yalnız superonline bant kısıtlaması gibi şikayetleri okudum forumda bu yüzden kafam karışık İstanbul/Eyüp ilçesinde ikamet etmekteyim sizce geçilir mi?
Bilgisayar her açıldığında internet bağlantısının olmaması?
Selam arkadaşlar yaklaşık bir buçuk hafta önce elektrik dalgalanması sonrası bilgisayarı her açtığımda internet bağlantısı yok, internete bağlanabilmem için ilk önce modem ve gpon elektriğini kestikten sonra bilgisayarı açıyorum sonra modeme ve gpon cihazına elektriğini açtıktan sonra ancak internete bağlanabiliyorum sizce sorun neyde kaynaklı olabilir?
MSI PRO B660M-P 2310 TL
Selam LGA 1700 soket anakart almak için araştırma yapıyordum denk geldim, ben sipariş verdim sıcak fırsat mı bilemedim belki ihtiyacı olan vardır benim gibi
Merhaba şu aralar sistemimde uprage yapmak istiyorum, elimde başlıkta ki soğutucu var lga 1700 anakart ve intei i5 12400f almak istiyorum sizce soğutucu uyarmı?
Güncelleme: LGA 1700 soket desteklemiyormuş, LGA 1700 soket kiti Türkiyede yok
Bilgisayarın açılmadan kapanması (Çözüldü)
|
Logitech® G903 Lightspeed Oyun Mouse Yenilenmiş 107 tl
i5-6600K ve R9 390 sisteme iyileştirme
Arkadaşlar fazla para harcamadan 1080p yüksek ayarlarda (örnek: far cry 6) 100 fps üstü alabilmek için sistemimi nasıl yükseltebilirim?
Anakart: Gigabyte GA-Z170-Gaming K3
İşlemci: CPU: Intel Core i5-6600K
İşlemci soğutucu: SilverStone tundra TD03 Lite
RAM: G.Skill F4-3000C15-8gvgb 3000 MHz (16 GB)
Ekran kartı: AMD Radeon MSI R9 390 series (8 GB)
Güç kaynağı: 750W +bronz
Kasa: Dark N10 5 fan
Monitör: MSI Optix MAG271C 1080p (144 Hz)
SSD: OCZ-TRION150 [250GB] ve WD Blue SN550 NVMe 1 tb
Citystate II Türkçe yama isteği
Dark N10 kasa içi sıcaklığın yüksek olması?
Merhaba arkadaşlar sorunum yaklaşık 5 yıldır kullandığım dark n10 4 fanlı kasa fanlar en yüksek hızda çalışıyorlar kasa içi temizliğine dikkat ederim msı rx 390 8gb ekran kartım var ve termal macununu yeni değiştirdim ve macunu fazla sürmedim aynı zamanda kartı doğru şekilde monte ettim, ekran kartı fanları çalışıyor, kart yükte 94 derecelere çıkıyor ve pc kendini resetliyor, kasanın yan panelini açık bıraktım ve elimi kasanın içine götürüp sıcaklığı kontrol ettiğimde deyim yerindeyse kasanın içi fırın gibi. Bu arada ekran kartı boşta fanları çalışmadığında 60 derece, ekran kartı yine boştayken fanların çalışma hızı %40 yükselttiğimde 38 derecede sabit kalıyor bu sorun karşısında yardımlarınızı rica ediyorum.

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Mesaj Sayısı: 162
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 259
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0 







