Şimdi Ara

E - Fax ile İptal (E-Posta ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TurkNet Online İşlemler’den İptal Sayfası açıldı.
    https://turk.net/online-islemler/e-fax-iptal

    O sayfada da şu şekilde açıklanmış.

    quote:

    Eğer bizim bir hatamız, eksikliğimiz yüzünden gitmeye karar verdiyseniz, özür dileriz. Emin olun ne hata yaptıysak kötü niyetle değil, yanlışlıkla yapmışızdır. Yanlışımızı düzeltmek için bize bir şans daha verirseniz bizi çok mutlu edersiniz. Bunun için bize destek menüsünden hemen kayıt bırakmanız yeterli.

    Bizi bırakmanızı hiç istemeyiz ancak hizmet verirken olduğu gibi ayrılırken de iyi bir deneyim yaşatmak, zorluk çıkartmamak TurkNet’in en önemli özelliklerinden birisi.

    Her geçen gün altyapımızı ve hizmetimizi daha iyi bir noktaya getiriyoruz. Bu deneyimi yaşamak için gitme talebinizi bir daha değerlendirmenizi öneririz.

    Yine de gitmek istiyorsanız size hizmet vermek çok güzeldi.

    Tekrar bekleriz.

    Hizmet iptal talebinizi, kimliğinizin önlü arkalı fotokopisi ve Abone/Hizmet numaranızın, iletişim bilgilerinizin ve imzanızın bulunduğu bir dilekçeyi posta eki ile birlikte iptal@turknet.net.tr e-posta adresimize gönderebilirsiniz.

    Göndereceğiniz e-postayı aboneliğiniz ile eşleştirebilmemiz için konu kısmına “Abone Numaranızı” yazarak sistemlerimizde kayıtlı e-posta adresinizden göndermenizi rica ediyoruz.

    Abone numaranızıhttps://turk.net/online-islemler/kisisel-bilgiler sayfasından öğrenebilirsiniz.
    (E-Fax gönderim örneği sayfanın altında yer almaktadır.)

    Örnek iptal dilekçe için tıklayınız.


    E-fax mail örneği;

    E - Fax ile İptal (E-Posta ile)

    Güncelleme: E-Posta adresi değişmiş.

    Yeni E-posta adresi: iptal-faks@turknet.net.tr

    Yeni E-fax maili örneği (Hepsini jpg istiyor)
    E - Fax ile İptal (E-Posta ile)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 1 Eylül 2020; 10:37:59 >







  • e-devlet'e gelsede tek tıkla dijital üyelikler iptal edilse
  • 1 2 seneye de e devlete gelse de tek tıkla halletsek
  • Fesih işlemleri E-devlet üzerinden kısa bir süre içerisinde yapılmaya başlanacak. Ancak yasal olarak ne yazık ki henüz aktif değil. 15 Eylül tarihinde aktif olması bekleniyor. Bizim de uzun zamandır beklediğimiz ve savunduğumuz bir gelişme olduğu için en az sizin kadar istekliyiz. Üzerimize düşen tüm entegrasyon çalışmalarını tamamlamak için çalışmalarımıza da başladık. 15 Eylül’de tüm kullanıcılarımız için aktif olacak.
  • homosapiens17 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle e-imza, gerekecek e-imzası olmayanlar bu değişiklik için fazla heyecanlanmasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    e-imza da var şirket için kullanıyorum ona da kabul :)
  • @TurkNetDestek e-mail ile iptal için gerekli evrakları gönderdim dün ama eksik evrak var diye mail atılmış. Tekrar yolladım kontrol eder misiniz tamam mıdır? Varsa bir eksiklik söyleyiniz düzelteyim.
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal dilekçesinin jpeg formatı dışında gönderilmesi durumunda bize ulaşmıyor. Tekrar gönderdiğiniz dilekçe 24 / 48 saatleri içerisinde sisteme yüklenecektir.
  • Merhaba, ben aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum. Belki 20 tane mail attım. Konuya abone numaramı, dilekçe, kimlik fotokopisi ön ve arka yüzünü jpeg formatında yolladım. İptal edemiyorum. Sürekli aynı otomatik mail geliyor. Şimdi e-fax ile denedim. Bu kadar zor olmamalı ve bu kadar insanı uğraştırmamalı.
  • n0sr3v1 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal talebiniz bize ulaştıktan sonra belgeler sisteme yüklenir ve sözlü onay almak için size arama sağlarız. Sözlü onayınızı aldıktan sonra hizmetiniz kapatılacaktır.
  • mrb 1132565 nolu abenelık ıptalı e maıl attım aynı dertten muzdarıbım muhatap bulamamk ozelden pm attım ılgılenırsenız makbule gecer
    3 hat sahıbıyım 1 kobı ona cvp var bıreyselde yok sıkıntımız bu
  • barbr B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmet için iptal kaydı oluşmuş ancak 5 iş günü içinde dilekçe gelmediği için kayıt kapatılmış. iptal işlemleri için 02122165560 numaralı faks hattımıza iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi gönderebilirsiniz. Ya da Hizmet iptal talebinizi, kimliğinizin önlü arkalı fotokopisi ve hizmet numaranızın, iletişim bilgilerinizin ve imzanızın bulunduğu bir dilekçeyi posta eki ile birlikte iptal-faks@turknet.net.tr e-posta adresimize gönderebilirsiniz.

    Gönderim yaparken iptal dilekçesini jpeg formatında yüklemeniz gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.