Şimdi Ara

e-Devlet üzerinden yedeklik yoklaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

e-Devlet üzerinden yedeklik yoklamasını yaptırdım geçen sene, bu senede yaptırayım dedim ama "derece kademe" gibi bir bölüm var (geçen yaptırdığımda yoktu) eğitim durumu vb. gibi ibarelerin olduğu yerde. Doldurmadan ilerlemeye izin vermiyor site. Araştırdım biraz, herkes sallamış. Bende salladım :) Nedir bu derece kademe? Bir sıkıntı olmaz inşallah :)

• Güncel :)
  • bende merak ediyorum
  • Devlet memuru iseniz dereceniz ve kademeniz, diye düşündüm.Kendiminki 4/1 mesela şu an.Ben 4/1' ini seçtim.Şapka numarası istenmesi ilginç miş bu arada. :) Ne bileyim ben ya.
  • Şimdi şerit metre ile kafamın çevresini ölçtüm yaklaşık 56-57 cm geldi.Ben 57 yazdım. :) İnşallah bir daha askere alınıp da şapka giymek gerekmez.
  • iş oraya kalsın onlar basit işler
    asıl soru haberlerde yedeklik yoklaması kalktı deniliyordu acaba kanun meclisten geçti mi yoklama yaptırmaya gerek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

iş oraya kalsın onlar basit işler
    asıl soru haberlerde yedeklik yoklaması kalktı deniliyordu acaba kanun meclisten geçti mi yoklama yaptırmaya gerek varmı

agustos 2013 te diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_can35

quote:

Orijinalden alıntı: webislander

iş oraya kalsın onlar basit işler

agustos 2013 te diye biliyorum

anladım o zaman ben şubeye faksımı çekeyim:)
  • hıc gerek yok,benım arkadasım 7 yıldır gıtmıyor yedeklık yoklamasına,hatta tszkeresini bile almadı.Bende artık işim olma ne ararım ne sorarım
  • Beyler, 2009'da vatani görevimi çok şükür yaptım, bu senede yedeklik yoklaması kalktı diye yazıyor internette ama Asal sitesinde hala eski bilgi var. Yeni yasa ve uygulama ile ilgili bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ağustos 2012; 18:35:42 >
  • http://www.asal.msb.gov.tr/sikcasorulan_sorular/kanun_degisiklikler_sikca_sorulan_sorular.htm

SORU 24 : Terhis olduktan sonra her yıl askerlik şubesine gidilerek yaptırılan yedeklik yoklaması devam ediyor mu?

CEVAP 24 : Kanunun yayımı ile birlikte yedeklik yoklaması uygulamasına son verilmiştir.

Geçen sene yapmıştım ama bu sene ben de yapmadım online yedeklik yoklamasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

http://www.asal.msb.gov.tr/sikcasorulan_sorular/kanun_degisiklikler_sikca_sorulan_sorular.htm

SORU 24 : Terhis olduktan sonra her yıl askerlik şubesine gidilerek yaptırılan yedeklik yoklaması devam ediyor mu?

CEVAP 24 : Kanunun yayımı ile birlikte yedeklik yoklaması uygulamasına son verilmiştir.

Geçen sene yapmıştım ama bu sene ben de yapmadım online yedeklik yoklamasını...

Bende e devletten yapmayı denemiştim ama olmadı. Şubeye gidenlere yoklamanın kalktığı söylenmiş zaten.
  • Beyler yoklama kesin kaltı mı?
    Edevlette yoklama için bir link bulamadım.
  • Kesin bilgi :) Kalkti.

Ben de "yillardir salladim, basimiza bir hal gelmesin" diye ararken buldum. Kesin cevap yok sagda solda yazalim bulunsun.

Yedek Subaylar icin 1076 sayili Yedek subaylar ve askeri memurlar kanunun
    9.Maddesine gore yapiliyordu bu yoklama.

22.05.2012 tarihinde kabul edilen,
    03.06.2012 tarihinde resmi gazetede yayinlanan,
    6318 sayili kanunun 26. maddesi ile kaldirildi.

• Ben de yazayım, kalkmış :)

asal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.