Şimdi Ara

E DEVLET KAYIT SONRASI ÖĞRENCİ BELGESİ [ÇÖZÜM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E devletten kayıt yaptıktan sonra bazı üniversiteler (belki hepsi de olabilir) okulun sitesinden kayıt yaptırmanızı istiyor. O bilgileri doldurunca size okul no, şifre, e posta gibi bilgiler veriliyor. Bu süreç sonrasında okulun YÖK Sistemine kayıt bildirimini onayladıktan sonra öğrenci belgesi gözüküyor.

Bazı okullar e devlet kayıt sonrası direk olarak YÖK Sistemine entegre edilmiş ve öğrenci belgesi gözüküyor ANCAK onlarda da pasif sorunu var yine aynı kapıya yani okulun sitesinden kayıta geliyor.

Telaşa kapılmak yerine okulun sitesinde kayıt bölümüne bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Ağustos 2020; 9:12:27 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-531C2878A

Hocam benimde kafam karışık E-kayıt yaptim ve en son bana barkodlu bir belge verdi. Başka bir işlem yapicakmiyim bilmiyorum. (Üni GTÜ)
    http://www.gtu.edu.tr/Files/UserFiles/81/LSANS_YEN_KAYIT_DUYURULARI/2020_YKS/11YEN_KAYIT_KILAVUZU_LSANS_2020-2021_1_1_4.pdf

Sanırım yok hocam ama bir bakın
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, 'Bu yolu ben nasıl aşarım?' korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol ne kadar zor olursa olsun bir müddet sonra aşılmış, yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde, aslında engellerin zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam, Birde ben hazırlık okumak istiyorum ne yapmam gerek?

• ingilizceniz sınavı geçmeye yeterliyse ve siz yine de hazırlık okumak istiyorsanız İYS sınavına girmeyin. Eğer ingilizceniz sınavı geçecek kadar iyi değilse İYS sınavına girin elinizden geleni yapın derecenize göre seviyeden eğitime tabii tutulursunuz. İYS sınavının tarihleri GTÜ'nün sitesi üzerinden yayınlanmıştır inceleyin.
  • Hocam merhaba istanbul universitesi icin e devletten kayit yaptim ogrenci belgesinde pasif yaziyordu. Bende aksis e kayit yaptim parolayi aldim girdim. Ne yapmam gerekiyor aksise girdikten sonra sayfa donuyor heralde yogunluk var

Edit e devlet ogrenci belgesinde PASİF ÖĞRENCİLER (KAYIT YENİLEMEMİŞ) yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 31 Ağustos 2020; 12:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben e devletten hacettepeye kayıt yaptım ama şifre vs gelmedi. Sonra bilsis'e e devlet ile giriş yaptım. Dün de .edu uzantılı e postayı okulun sitesinden kendim aldım. Yapmam gereken başka birşey var mı? kayıt işlemi bu kadar mı?

Orijinalden alıntı: Ich tu dir weh

Hocam ben e devletten hacettepeye kayıt yaptım ama şifre vs gelmedi. Sonra bilsis'e e devlet ile giriş yaptım. Dün de .edu uzantılı e postayı okulun sitesinden kendim aldım. Yapmam gereken başka birşey var mı? kayıt işlemi bu kadar mı?
    Benim bildiğim bu kadar hocam
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, 'Bu yolu ben nasıl aşarım?' korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol ne kadar zor olursa olsun bir müddet sonra aşılmış, yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde, aslında engellerin zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.