|
ECA ya hem katılıyorum hem katılmıyorum. tamam tabi ki ECA büyük bir firma o konuda cevap net ama elinde olmayan yada düzgün çalışmayan ürün için alternatifin yoksa servislere şu bilgi gidecek arkadaş falanca falanca marka bizim oda termostatı girişinden şu şu bilgileri alabiliyor veya uyumlu çalışabiliyor (sadece on off cihaz bile olsa gene de aktarim bilgisi gerekli). Adam illa almak isterse yönlendirin denebilir. sonuçta Türkiye de kaç tane oda termostatı üreticisi yada ithalatçısı var? kaç tane pcb yada anakart üreticisi var veya dizicisi var? sınırlı şeyler konuştuğumuz için bu ufak nüanslar yapılabilecek şeyler. yapmamak tabi onların seçimi ama müşteri eninde sonunda bunu yapacak. Bir dahaki seçimi ECA olmayabilir. Ben şu konuda yakında çoğu oyuncunun yani üreticinin harekete geçeceğini düşünüyorum. Yakın zamanda Demirdöküm, ECA, vb yerli üretici konuşmuyor olabiliriz. Sanica, Lendi ,Copa gibi üreticiler konuşuyor olacağız. Çünkü klasik markalar harici artık insanımız araştırır düzeye geldi. Marka bağımsız düşünmeye başlayacağız o zaman kalitenin aslında ucuzda da bulunabildiğini göreceğiz. Tabi bu varsayım skoda nın yaptığı gibi olmaz ümidindeyim. Alt segmentten üst segmentte zıpladı bu markalarında bunu yapmadan çizgiyi bozmadan ilerleyeceğini ümit ederek bu cümlemi kuruyorum. Haki02 arkadasim sende model marka belirteydinde en azindan anakart üreticisine bakabileydik. Belki ufak bir tüyo verebilirdik. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt